Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @anna_30 και εγώ πολύ αριστερά την βλέπω την γραμμή, μήπως να έκανες άλλο ένα τις επόμενες μέρες; Και εγώ στις 14/11 περιμένω περίοδο και σήμερα το πρωί που έκανα τεστ με τα πρωινά ούρα ήταν αρνητικό. Αίμα δεν ξαναείδα αλλά έχω ενοχλήσεις σαν να μου έρχεται.. Την Τρίτη έχω ραντεβού και με τον γιατρό για τεστ Παπ και υπέρηχο. 
    • Κ εγώ παίρνω Σαλοσπίρ καθωσ έχω 1/93 πιθανότητα για προεκλαμψία λόγω αυξημένων ανατινάξεων στις μητραιες αρτηρίες.. στην αρχή είχα λίγο στεναχωρεθείς ωστόσο μετά μου είπαν πως δεν έχω κάνει κάτι λάθος εγώ, είναι καθαρά κατασκευαστικό στα πλαίσια της δημιουργίας του αγγειακου δικτύου του πλακούντα .. επίσης μου είπαν πως αν παίρνω σωστά την αγωγή , δεν θα έχω πρόβλημα κ ποτε δεν έχουν δει γυναίκα που το βρήκε νωρίς κ έπαιρνε αγωγή να κάνει εν τελει…  αχ Μαρία κ εγώ τελευταία δυσκολεύομαι.. πιθανολογώ ότι είναι από το σίδηρο.. προσπαθώ για αρχή με διατροφή, ίσως αρχίσω τα ακτινίδια κ εγώ κ το κεφιρ αλλά δεν ξέρω αν κάνει.. εμένα παλιά με βοηθούσε .. τι αγωγή σου έδωσε;  εγω ραντεβού έχω τώρα την Πέμπτη που θα είμαι 15+5 κ ίσως συζητήσω μαζί του να βγω σε άδεια ..  δυστυχως την Πέμπτη είχα μια πολύ κακή εμπειρία στην δουλειά , αισθάνθηκα παρά πολύ άσχημα με την ταλαιπωρία που έφαγα κ ακόμη κ σήμερα δεν έχω συνέλθει από την κούραση εκείνης της μέρας.. χθες έκανα εμετό κ είχα τρομερό πονοκέφαλο λες κ το μωρό μου διαμαρτυρόταν που το βασάνισα .. φοβήθηκα πολύ..
    • Καλημέρα κορίτσια !  κοριτσι μου το καταλαβαίνω αυτό που λες και εγώ τα πρώτα Χριστούγεννα έτσι έλεγα να στολίσω να μην στολίσω λόγο κούρασης τελικά το στολίσαμε μαζί με τον άντρα μου την έβαζα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια το πιο πολύ ο άντρας μου το έκανα εγώ κοιτούσα  Περσινά Χριστούγεννα η μεγάλη περπατάει εγώ είχα κάνει απόξεση τον Οκτωβρίο από εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε  η μεγάλη το είχε ρημάξει το δέντρο πήγαινε όλο έβγαλε τις μπάλες τα φωτάκια όπου με έπιασε τρέλα και το ξεστολισα μετά από μια βδοαμδα που το είχα βάλει.. ο άντρας μου ήρθε σπίτι και στεναχωρέθηκε που το χάλασα αλλά δεν με είπε κάτι ήμουν χάλια και ψυχολογικά που είχα χάσει εκείνο το μωράκι οπότε δεν ήθελα να γιορτάσω τίποτα.. (Πέρσι) 13 Δεκεμβρίου θετικό τεστ εγκυμοσύνης και μου ζητάει ο άντρας μου να στολίσουμε το δέντρο ξανά.. και έτσι ξανά στόλισα… τώρα φέτος και με τις δύο θέλω να το στολίσω ξανά για τα παιδεία  Και να πω αυτό που λέγατε για τα παιδεία πως κάνουν κοντά στην ηλικια το ένα με το άλλο, επειδή εμένα τα λες και κοντά 2 χρόνια  εμένα η μεγάλη ήταν δύσκολο σας μωρό γκρινιάρικο φουλ με έβγαλε και συνεχίζει μου βγάζει το λάδι εεε η μπέμπα πάλι είναι ακριβώς το αντίθετο δεν με κουράζει καθόλου έχει να κάνει με τα παιδεία κορίτσια κάποια είναι πιο απαιτητικά αν έχουν κολικούς αν έχουν γκρίνια.. δεν είναι εύκολο αλλά κάπως έρχονται έτσι τα πράγματα που υπάρχει  μια ισορροπία  υπομονή και κουράγιο μαμάδες εγώ ελεγα θα μιλήσει θα στρώσει θα περπατήσει θα στρώσει εεε δεν έστρωσε κορίτσια 😅 Πάντως να κάνεις όπως νιώθεις κορίτσι μου αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις δέντρο μην κάνεις άλλα πιστεύω πως στην ψυχολογία σου θα βοηθήσει 🥰 συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο 🫣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...