Μετάβαση σε περιεχόμενο

​☘️​💖​ Μωράκια Σεπτεμβρίου 2023 ​💖​☘️ ​

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 25/5/2023 at 9:38 ΠΜ, ο/η Emily2 είπε:

Τώρα νομίζω είναι η καμπύλη ζαχάρου και πιο μετά η ντοπλερ. 

Πήγα και στην αιματολογο προχθές, λόγω της μετάλλαξης που έχω και παίρνω σαλοσπιρ και κάνω ενέσεις ινοχεπ. Μου είπε ότι το σαλοσπιρ θα το σταματήσω την 28η εβδομάδα, αλλά διαβάζω γενικά ότι το σταματάνε 32η. 😢 Παίρνει κάποια άλλη κοπέλα σαλοσπιρ;

και γω παιρνω σαλοσπιρ +κανω ινοχεπ, και μενα 32η μου ειπε, στο Έλενα πας?

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η silvy22 είπε:

και γω παιρνω σαλοσπιρ +κανω ινοχεπ, και μενα 32η μου ειπε, στο Έλενα πας?

Όχι Θεσσαλονίκη μένω. Γιατί τα παίρνεις αν επιτρέπεται; 

Να πάρω και δεύτερη γνώμη ; Φοβάμαι μη τα σταματήσω νωρίς 

Δημοσίευση

Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζι σας.. έχει αρχίσει και μου γίνεται έμμονη ιδέα ο τοκετός.. εννοω πως με κατακλύζει ο φόβος!! Ειδικά μετά από ένα βίντεο που είδα από φυσιολογικό τοκετό, είναι το μόνο που σκέφτομαι..  αισθάνεται κάποια άλλη το ίδιο ή είμαι μόνο εγώ..; 🥺🥺

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η anna1122 είπε:

Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζι σας.. έχει αρχίσει και μου γίνεται έμμονη ιδέα ο τοκετός.. εννοω πως με κατακλύζει ο φόβος!! Ειδικά μετά από ένα βίντεο που είδα από φυσιολογικό τοκετό, είναι το μόνο που σκέφτομαι..  αισθάνεται κάποια άλλη το ίδιο ή είμαι μόνο εγώ..; 🥺🥺

@anna1122καλημέρα! Και εγώ φοβάμαι αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.. καμία φορά βάζω αρνητικά σενάρια στο μυαλό μου αλλά μετά τα απωθώ. Μια αγωνία για το άγνωστο νομίζω είναι λογική? 🙄

Δημοσίευση
στις On 27/5/2023 at 8:51 ΠΜ, ο/η Emily2 είπε:

Όχι Θεσσαλονίκη μένω. Γιατί τα παίρνεις αν επιτρέπεται; 

Να πάρω και δεύτερη γνώμη ; Φοβάμαι μη τα σταματήσω νωρίς 

μου έβγαλε υψηλό ποσοστό προεκλαμψίας στην αυχιενική, ειναι προληπτική αγωγή
είμαι και απο εξωσωματική άρα ένας λόγος παραπάνω

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinaki23 είπε:

@anna1122καλημέρα! Και εγώ φοβάμαι αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.. καμία φορά βάζω αρνητικά σενάρια στο μυαλό μου αλλά μετά τα απωθώ. Μια αγωνία για το άγνωστο νομίζω είναι λογική? 🙄

Αχ δεν ξέρω μου φαίνεται ένα βουνό.. ελπίζω με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού να χαλαρώσω λίγο.. έκανα και το λάθος να βάλω ένα βίντεο από φυσιολογικό τοκετό,και έχω φρικαρει ακόμα περισσότερο!!!🥺🙄

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna1122 είπε:

Αχ δεν ξέρω μου φαίνεται ένα βουνό.. ελπίζω με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού να χαλαρώσω λίγο.. έκανα και το λάθος να βάλω ένα βίντεο από φυσιολογικό τοκετό,και έχω φρικαρει ακόμα περισσότερο!!!🥺🙄

@anna1122 Μην ξαναδείς κανένα βίντεο! Εγώ προσπαθώ να μη μου λένε εμπειρίες από τοκετό η να βλέπω βίντεο για να είμαι ήρεμη. Κάνε κ εσύ το ίδιο.. πόσες εβδομάδες είσαι κ θα αρχίσεις μαθήματα? Μου είπε κ εμένα ο γιατρός μου να αρχίσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η marinaki23 είπε:

@anna1122 Μην ξαναδείς κανένα βίντεο! Εγώ προσπαθώ να μη μου λένε εμπειρίες από τοκετό η να βλέπω βίντεο για να είμαι ήρεμη. Κάνε κ εσύ το ίδιο.. πόσες εβδομάδες είσαι κ θα αρχίσεις μαθήματα? Μου είπε κ εμένα ο γιατρός μου να αρχίσω. 

Ναι δίκιο έχεις νομίζω δεν είναι πολύ καλή ιδέα να βλέπεις.. η άγνοια είναι ευτυχία μάλλον 😅!23+4 σήμερα, είναι νωρίς; Εσύ πόσο είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η anna1122 είπε:

Ναι δίκιο έχεις νομίζω δεν είναι πολύ καλή ιδέα να βλέπεις.. η άγνοια είναι ευτυχία μάλλον 😅!23+4 σήμερα, είναι νωρίς; Εσύ πόσο είσαι;

Που θα κάνεις τα μαθήματα ;;;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η anna1122 είπε:

@anna1122Έτσι νομίζω κ εγώ 😂 παλιά έβλεπα βιντεάκια τώρα όχι. Είμαι 24 +2. 

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ 26/9 κοριτσάκι…🥰..💖..την Παρασκευή έχω γιατρό και έχω μια αγωνία να τη δω..Περιμένω ακόμα τις εξετάσεις…εχθές που έκλεισα την 23 η εβδομάδα στη 1 τη νύχτα ένιωσα την πρώτη μεγάλη κλοτσιά…ήταν εντυπωσιακό…Μέχρι τώρα ένιωθα αραιά και που κάτι χτυπηματάκια αλλά εχθές ήταν εντελώς διαφορετικό…πολύ δυναμικό…Εύχομαι σε όλες να φτάσουμε μέχρι τέλους χωρίς κανένα θέμα…Θέλω να αρχίσω τα ψώνια σε λίγες εβδομάδες αλλά αν δεν βγουν οι εξετάσεις δεν κάνω τίποτα…εγώ παραδόξως δεν έχω άγχος γι’αυτό αλλά έχει ο άντρας μου πολύ…

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια εγώ 26/9 κοριτσάκι…🥰..💖..την Παρασκευή έχω γιατρό και έχω μια αγωνία να τη δω..Περιμένω ακόμα τις εξετάσεις…εχθές που έκλεισα την 23 η εβδομάδα στη 1 τη νύχτα ένιωσα την πρώτη μεγάλη κλοτσιά…ήταν εντυπωσιακό…Μέχρι τώρα ένιωθα αραιά και που κάτι χτυπηματάκια αλλά εχθές ήταν εντελώς διαφορετικό…πολύ δυναμικό…Εύχομαι σε όλες να φτάσουμε μέχρι τέλους χωρίς κανένα θέμα…Θέλω να αρχίσω τα ψώνια σε λίγες εβδομάδες αλλά αν δεν βγουν οι εξετάσεις δεν κάνω τίποτα…εγώ παραδόξως δεν έχω άγχος γι’αυτό αλλά έχει ο άντρας μου πολύ…

@Tinasardin8689 και εμείς κοριτσάκι! Με το καλό σε όλες μας να πάνε όλα καλά!!! Και εμένα τα χτυπήματα είναι αρκετά πιο έντονα. Μου είπε ο γιατρός να περπατάω 30-40 λεπτά την ημέρα και πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα!! Καλές θα βγούνε οι εξετάσεις!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Σας διαβάζω, αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο να γράψω το τελευταίο διάστημα.. εμείς κάναμε την καμπύλη ζαχάρου την προηγούμενη εβδομάδα και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Και εχθές πήγαμε για το υπερηχογραφημα doppler. Τα μωράκια μεγαλώνουν και τα δύο κανονικά και ευτυχώς ο μικρούλης τελικά τρέφεται κανονικά. Είναι μεν λίγο πιο μικρός από το κοριτσάκι, αλλά μας είπαν πως είναι φυσιολογικό στα δίδυμα να μην ζυγίζουν το ίδιο. 

Εμείς τα ψωνίσαμε σχεδόν όλα, από κουβερτακια, ρουχαλάκια κλπ. Βέβαια δεν πήραμε πάρα πολλά, γτ όπως είπαν και κάποιες κοπέλες πιο πάνω, μεγαλώνουν τόσο γρήγορα τα μπεμπεκια που αν πάρεις πολλά, παίζει να μην προλαβεις να τους τα φορέσεις καν όλα.. Εμένα το έπαθε η νύφη μου αυτό, όταν  γέννησε την μικρή της είχαμε πάρει όλοι τόσα πολλά που δεν της φόρεσε τελικά ούτε τα μισά. Μόνο κρεβατάκια δεν έχουμε πάρει ακόμα. Αλλά εφόσον όλες οι εξετάσεις βγήκαν εντάξει, λέμε σιγά σιγά να κοιτάξουμε..

@anna1122 Είναι φυσικό να σε φοβίζει και μόνο η σκέψη, γτ είναι κάτι τελείως καινούργιο για τις περισσότερες από εμάς. Κ θα σου έλεγα κ εγώ όπως είπε κ η @marinaki23 να μην ξαναδείς σχετικό βίντεο και όσο μπορείς προσπάθησε να αποφεύγεις οτιδήποτε σχετικό. Έκανα ακριβώς το ίδιο λάθος κ φοβήθηκα τόσο πολύ που ήμουν αποφασισμένη πως θα πάμε με καισαρική.. αλλά ευτυχώς μετά από πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς μου, σκέφτηκα πως αξίζει να δοκιμάσω την φυσιολογική γέννα και ο,τι γίνει. Να σκέφτεσαι πως ότι κάνεις το κάνεις για το μικρουλακι που έχεις μέσα σου και πιστεύω πως όταν έρθει η στιγμή η σκέψη αυτή και μόνο θα μας δώσει όση δύναμη χρειάζεται για να τα καταφέρουμε. Και το λέω  εγώ που είμαι με δίδυμα και είναι επίσης η πρώτη μου φορά.. 😉

@Tinasardin8689 ποτέ βγαίνουν οι εξετάσεις??? Με το καλό εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα και να την δεις κ ολας την ζουζουνα σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Nassi είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Σας διαβάζω, αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο να γράψω το τελευταίο διάστημα.. εμείς κάναμε την καμπύλη ζαχάρου την προηγούμενη εβδομάδα και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Και εχθές πήγαμε για το υπερηχογραφημα doppler. Τα μωράκια μεγαλώνουν και τα δύο κανονικά και ευτυχώς ο μικρούλης τελικά τρέφεται κανονικά. Είναι μεν λίγο πιο μικρός από το κοριτσάκι, αλλά μας είπαν πως είναι φυσιολογικό στα δίδυμα να μην ζυγίζουν το ίδιο. 

Εμείς τα ψωνίσαμε σχεδόν όλα, από κουβερτακια, ρουχαλάκια κλπ. Βέβαια δεν πήραμε πάρα πολλά, γτ όπως είπαν και κάποιες κοπέλες πιο πάνω, μεγαλώνουν τόσο γρήγορα τα μπεμπεκια που αν πάρεις πολλά, παίζει να μην προλαβεις να τους τα φορέσεις καν όλα.. Εμένα το έπαθε η νύφη μου αυτό, όταν  γέννησε την μικρή της είχαμε πάρει όλοι τόσα πολλά που δεν της φόρεσε τελικά ούτε τα μισά. Μόνο κρεβατάκια δεν έχουμε πάρει ακόμα. Αλλά εφόσον όλες οι εξετάσεις βγήκαν εντάξει, λέμε σιγά σιγά να κοιτάξουμε..

@anna1122 Είναι φυσικό να σε φοβίζει και μόνο η σκέψη, γτ είναι κάτι τελείως καινούργιο για τις περισσότερες από εμάς. Κ θα σου έλεγα κ εγώ όπως είπε κ η @marinaki23 να μην ξαναδείς σχετικό βίντεο και όσο μπορείς προσπάθησε να αποφεύγεις οτιδήποτε σχετικό. Έκανα ακριβώς το ίδιο λάθος κ φοβήθηκα τόσο πολύ που ήμουν αποφασισμένη πως θα πάμε με καισαρική.. αλλά ευτυχώς μετά από πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς μου, σκέφτηκα πως αξίζει να δοκιμάσω την φυσιολογική γέννα και ο,τι γίνει. Να σκέφτεσαι πως ότι κάνεις το κάνεις για το μικρουλακι που έχεις μέσα σου και πιστεύω πως όταν έρθει η στιγμή η σκέψη αυτή και μόνο θα μας δώσει όση δύναμη χρειάζεται για να τα καταφέρουμε. Και το λέω  εγώ που είμαι με δίδυμα και είναι επίσης η πρώτη μου φορά.. 😉

@Tinasardin8689 ποτέ βγαίνουν οι εξετάσεις??? Με το καλό εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα και να την δεις κ ολας την ζουζουνα σου!!

@Nassi έχεις τόσο δίκιο.. καμια φορά ξεχνάω πόσο σημαντικά είναι αυτά τα πλάσματα μια που κουβαλάμε! Και όντως δεν είχα σκεφτεί καν πως μπορεί να το σκέφτεται μια γυναίκα που έχει δύο θησαυρούς, δε θα έπρεπε καν να το σκέφτομαι 🙂 Είμαστε πολύ πιο δυνατές από όσο νομίζουμε και όντως όλες οι φοβίες εκείνη τη στιγμή θα εξανεμιστουν! Σε ευχαριστώ πολύ για το motivational speech! 🥰❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna1122 είπε:

@Nassi έχεις τόσο δίκιο.. καμια φορά ξεχνάω πόσο σημαντικά είναι αυτά τα πλάσματα μια που κουβαλάμε! Και όντως δεν είχα σκεφτεί καν πως μπορεί να το σκέφτεται μια γυναίκα που έχει δύο θησαυρούς, δε θα έπρεπε καν να το σκέφτομαι 🙂 Είμαστε πολύ πιο δυνατές από όσο νομίζουμε και όντως όλες οι φοβίες εκείνη τη στιγμή θα εξανεμιστουν! Σε ευχαριστώ πολύ για το motivational speech! 🥰❤️

@Tinasardin8689 και εγώ μόλις μπήκα στην 23 εβδομάδα άρχισα να την νοιωθω τόσο έντονα! Πλέον ξαπλώνω και βλέπω να κουνιέται και η κοιλίτσα 🙂❤️

Επίσης βρε κορίτσια μου πως πάτε με το θέμα της συχνοουριας;;;; 

Εγώ κοντεύω να τρελαθώ.. έχω φτάσει στο σημείο να φοβάμαι μην υπάρχει καμία ουρολοίμωξη.. 😐 

Συν του ότι νοιωθω σαν να έχω ένα βάρος να με πιέζει χαμηλά.. το έχετε και εσείς;

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η anna1122 είπε:

@Tinasardin8689 και εγώ μόλις μπήκα στην 23 εβδομάδα άρχισα να την νοιωθω τόσο έντονα! Πλέον ξαπλώνω και βλέπω να κουνιέται και η κοιλίτσα 🙂❤️

Επίσης βρε κορίτσια μου πως πάτε με το θέμα της συχνοουριας;;;; 

Εγώ κοντεύω να τρελαθώ.. έχω φτάσει στο σημείο να φοβάμαι μην υπάρχει καμία ουρολοίμωξη.. 😐 

Συν του ότι νοιωθω σαν να έχω ένα βάρος να με πιέζει χαμηλά.. το έχετε και εσείς;

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε με υγεία! 🥰

Εγω δύσκολα. Κάθε τρεις κ λίγο τρέχω στην τουαλετα γιατί νομίζω πως πάλι μου ήρθε.. βέβαια πίνω κ πολύ νερό, γεγονός που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Για ουρολοίμωξη μην φοβάσαι. Γιατί 1. στην περίπτωση αυτή, δεν θα μπορούσες να πας και 2. τσούζει αρκετά πολύ, οπότε θα καταλάβαινες αν ήταν κάποια λοίμωξη.

Για το βάρος χαμηλά, μπορώ να σου πω πως είναι επίσης φυσιολογικό. Εγώ σήμερα 26+2 και αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, πέρα από την πίεση χαμηλά που λες.. ειχα κ κάτι πανάκια σαν πόνοι περιόδου. Κ επειδή εμένα η εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε με αιμορραγίες, προφανώς και φοβήθηκα παααρα πολύ... αλλα τελικά, δόξα τω Θεώ, δεν ήταν τίποτα. Η γιατρός μού είπε πως τα πανάκια αυτά και η πίεση, εφόσον δεν συνοδεύονται με αίμα ή πολλά υγρά (περισσότερα δλδ από ότι βγάζουμε κανονικά), δεν είναι ανησυχητικά. Οφείλονται στο ότι μεγαλώνουν τα μικρουλακια μας και μαζί με αυτά κ η μήτρα. Βέβαια αν φοβάσαι πολύ, πήγαινε μια από τον γιατρό σου να σου μετρήσει και τον τράχηλο για σιγουριά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κι εγώ 25/9  μαζί θα γεννησουμε εμείς!!! 😃

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Nassi είπε:

@Nassi καλημέρα και καλό μήνα! Είσαι πολύ οργανωμένη μπράβο!! Πόσες εβδομάδες είσαι? Στις πόσες εβδομάδες έκανες την καμπύλη? Εμένα έχουν περάσει περίπου 3 εβδομάδες ήδη. Μήπως ήταν πολύ νωρίς?? 

Πόσα περίπου ρουχαλακια είναι καλά ώστε να μην είναι υπερβολή? Κοντομανικα η μακρυμάνικα? 

Που μπορώ να βρω μια λίστα με το τι θα χρειαστούμε? 

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Είμαι 24+4 και το μωρό έχει βάρος 800 γραμμάρια. Ρώτησα το γιατρό αν είναι πολύ κ μου είπε ότι είναι στα φυσιολογικά. Εγώ που διαβάζω λέει μέχρι 600. Να ανησυχώ?? Αφού τον ρώτησα για το αμνιακό υγρό μου είπε ότι είναι λίγο αυξημένο κ πρέπει να περπατάω 30 λεπτά κάθε μέρα. Καμπύλη ζαχάρου είχα κάνει πριν 15 μέρες περίπου κ μου είπε ότι ήταν εντάξει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...