Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!! Θα ήθελα να μου προτείνετε γιατρούς που να αναλαμβάνουν Vbac και να βρίσκονται ή να συνεργάζονται με δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Νέα μανούλα είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Θα ήθελα να μου προτείνετε γιατρούς που να αναλαμβάνουν Vbac και να βρίσκονται ή να συνεργάζονται με δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημέρα! 

Το vbac και το δημόσιο είναι 2 δρόμοι που δε συναντιούνται δυστυχώς. Κι αυτό γιατί είναι μια διαδικασία που ενέχει κινδύνους που το δημόσιο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αν πάρει το ρίσκο. 

Σε δημόσιο η γυναικολόγος μου αναλαμβάνει vbac και η μαία της ήταν πιο πριν σε ομάδα που εκαναν μόνο vbac αλλά είναι πολύ αυστηρή στις προϋποθέσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christine_ είπε:

Καλημέρα! 

Το vbac και το δημόσιο είναι 2 δρόμοι που δε συναντιούνται δυστυχώς. Κι αυτό γιατί είναι μια διαδικασία που ενέχει κινδύνους που το δημόσιο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αν πάρει το ρίσκο. 

Σε δημόσιο η γυναικολόγος μου αναλαμβάνει vbac και η μαία της ήταν πιο πριν σε ομάδα που εκαναν μόνο vbac αλλά είναι πολύ αυστηρή στις προϋποθέσεις. 

Απλά ξέρω ότι για οποιαδήποτε επιπλοκή σε στέλνουν σε δημόσιο γι αυτό μου κάνει εντύπωση που αυτό είναι κάτι που δεν αναλαμβάνουν.

Θα μπορούσατε να μου πείτε το όνομα; 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Νέα μανούλα είπε:

Απλά ξέρω ότι για οποιαδήποτε επιπλοκή σε στέλνουν σε δημόσιο γι αυτό μου κάνει εντύπωση που αυτό είναι κάτι που δεν αναλαμβάνουν.

Θα μπορούσατε να μου πείτε το όνομα; 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

Επιπλοκή κατά τη διάρκεια του vbac 9/10 καταλήγει σε εσπευσμένη καισαρική οπότε τα χειρουργεία στο δημόσιο μπορεί να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν μιας και είναι με ραντεβού ενώ στο ιδιωτικό είναι αλλιώς.. 

Σου στέλνω πμ

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Επιπλοκή κατά τη διάρκεια του vbac 9/10 καταλήγει σε εσπευσμένη καισαρική οπότε τα χειρουργεία στο δημόσιο μπορεί να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν μιας και είναι με ραντεβού ενώ στο ιδιωτικό είναι αλλιώς.. 

Σου στέλνω πμ

Συγνώμη αλλά μπαινω πρώτη φορά και δεν το χω και πολύ, που μπορώ να δω το πμ; Ευχαριστώ και πάλι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Σου στέλνω πμ

Μόλις το είδα!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...