Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η Αμίλια είναι το πιο μικρό μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ

Η Αμίλια γεννήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν η μητέρα της μετρούσε μόλις 22 εβδομάδες κύησης. Ζύγιζε μόνο 284 γραμμάρια και οι γιατροί της έδιναν μηδαμινές ελπίδες επιβίωσης. Εκείνη, όμως, κατάφερε να τους διαψεύσει.

"Πριν έμοιαζε σαν μωρό, αλλά τώρα αρχίζει και δένει το κορμάκι της. Είναι στρουμπουλή. Την νιώθω αφράτη. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθός της τώρα. Την νιώθω όταν την κρατάω. Πριν νόμιζα ότι δεν την είχα στην αγκαλιά μου. Τώρα όμως την νιώθω, κινείται", δήλωσε η μητέρα της.

Οι γιατροί το ονομάζουν "μωρό θαύμα", καθώς κατάφερε να καταρρίψει ένα ιατρικό ρεκόρ. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όπου ειδικεύεται στα πρόωρα μωρά, είναι το πιο μικρό μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ στον κόσμο. Η μητέρα της την ονόμασε Αμίλια, που στα Λατινικά σημαίνει "μαχητής".

Η επιβίωση της Αμίλια γέμισε χαρά τον ιατρικό κόσμο που τα τελευταία χρόνια σημειώνει τεράστια βήματα προόδου στην φροντίδα των πρόωρων μωρών.

post-5701-13873934653918_thumb.jpg

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΤΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΡΧΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!

ΘΕΕ ΜΟΥ,ΕΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ!!!

Δημοσίευση

Φοβερο!!!!Αυτο θα πει θεληση για ζωη!!!Να ναι καλα βεβαια και οι γιατροι που το βοηθησαν....Απιστευτο!!Να ναι καλα το μικρουλη και οσο για το ονομα του αξιζει γιατι οντως εδωσε μαχη να κρατηθει!!:-)

Δημοσίευση

κοριτσια επαθα πλακα!!!!τι πατουσακια ειναι αυτα!απιστευτο!!!μακαρι το μωρακι αυτη η μινιατουρα να ειναι καλα,να ζησει και να ειναι γερο και δυνατο.Το ευχομαι με την καρδια μου!!!!!!!

Δημοσίευση

Ουαουυυυ......

Έμεινα κάγκελο!! Τι ποδαράκια μικρούλια είναι αυτά... Αγαπουλίνο μου... Να ναι πάντα γερό και υγειη στην ζωή της... Και να έχει όλη την τύχη του κόσμου...

Κορίτσια, όταν το είδα ένιωσα το μπέμπη μου πιο έντονα.. Λέτε να κατάλαβε την συγκίνηση και την ευχή που έδωσα στο μωράκι??

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Κορίτσια, όταν το είδα ένιωσα το μπέμπη μου πιο έντονα.. Λέτε να κατάλαβε την συγκίνηση και την ευχή που έδωσα στο μωράκι??

Και βέβαια ένιωσε τη συγκίνηση dallia!

Με το καλό ο μπεμπούκος σου!

Αχ Παναγιά μου, ακόμα ένα θαύμα σου! Δεν έχω λόγια..

Ας είναι καλά η Αμίλια όπως κι όλα τα παιδάκια του κόσμου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...