Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΥΡΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ!!ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.:angry: ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ..ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ???!!!!:woohoo::woohoo: :silly: ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ.ΕΝΩ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΝΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.ΑΧ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:-) :-)Εφουλα μου γεια σου!!!νομιζω χωρις να ξερω και θα σου πουνε και τα αλλα κοριτσια οτι ειναι φυσιολογικα ολα!!Αχ υπομονη και ολα θα τελειωσουν και θα παρεις το νινακι αγκαλια!!!Με το καλο κοριτσι μου και ολα να σου πανε καλα!!:-)
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EFOULA ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ 12-13 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

ΧΑΜΟΣ..:silly: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ:silly: :ohmy::huh::dry:!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφουλα για σου κι απο μενα. τα ιδια εκανα κι εγω!!! νευρα νευρα νευρα... ολοι ηταν λαθος κι εγω η σωστη!!! απλα ειναι οι ορμονες κοριτσακι;) ολα θα στρωσουν μολις γεννησεις και παρεις στα χερια σου το αγγελουδι σου. με το καλο και υπομονη. φιλια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΦΩΛΙΤΣΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΟΛΕΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ? ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ... Η ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΓΕΜΙΖΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΩΛΟΠΕΣ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΑΙΜΑΤΑΚΙ... ΧΙΧΙ. ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΤΡΩΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΗΣΥΧΑ ΗΣΥΧΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ. ΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ... ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ ΣΟΥ...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις αγωνία που κάπου πρέπει να εκτονωθεί.... Λογικό δεν είναι? Εγώ τώρα είμαι σε τρελή νιρβάνα (13 εβδομάδες) γιατι λέω έχω καιρό ακόμα... Όταν πλησιάσει η ώρα θα αρχίσω κι εγώ τους πανικούς......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν, καλέ μου Πέρυ...

Άκου τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τέτοιου είδους καταστάσεις από τη γυναίκα σου!

Να μην την πηγαίνεις κόντρα...

Να μην της χαλάς τα χατίρια...

Να τη βοηθάς στις δουλειές του σπιτιού...

Να της μαγειρεύεις υγιεινό, σπιτικό φαγάκι...

Να της κάνεις μασάζ στα πόδια...

Μμμ... τι άλλο... βοηθείστε βρε κορίτσια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εε.. 5-6 βδομαδες <<ειμαστε>> και μεχρι στιγμης ολα οκ.. ακουσαμε καρδουλα.. <<κοψαμε>> τσιγαρο ποτα.. και πολυ απλα περιμενουμε.... παντως μεχρις στιγμης η γυναικα μου εχει νευρα επειδη δεν καπνιζει! κατα αλλα ολα νορμαλ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας

Είμαι και εγώ καινούργια στο φόρουμ και έχω υπερβολικά πολλά νεύρα παρόλο που είμαι μόνο τριών μηνών και κάτι. Συχνά στεναχωριέμαι πολυ που μιλάω έτσι και ειδικά στον σύντροφό μου που κάνει μεγάλη υπομονή αυτό τον καιρό. Το τι έχει ακούσει δεν λέγεται...Όσο για το θέμα της μανίας καθαριότητας που πιάνει τις εγγύους διάβασα σε ένα βιβλίο ότι γενικά είναι ένα σύμπτωμα της εγκυμοσύνης τους τελευταίους μήνες, προέρχεται από την φοβία που έχει η μαμά ότι το μωρό θα έρθει σε έναν κόσμο με μικρόβια όπως λέι και η gastroula. Είναι φυσιολογικό. φιλάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΠΚΛΠ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ! ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗΝΥΧΤΙΣ! ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.... ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΑΜΑ! ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΛΑΜΑ! ΜΟΛΙΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ (ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ) ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Efoula μου γεια σου!!Σε καταλαβαινω απολύτως!!Εγω είχα πολλα νευρα στο πρώτο τρίμηνο και επανήλθαν δρυμήτερα στο τρίτο τρίμηνο!!!Σε πολύ έντονο βαθμό όμως!!οσο για την καθαριότητα αυτο λέγεται "ένστικτο δημιουργίας φωλιάς" και ειναι μια αναγκη που νοιώθεις προς το τελος της εγκυμοσύνης να ειναι καθαρο το σπιτι για τον ερχομο του μωρού!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νεύρα?? Κι όχι μόνο. Ο κακομοίρης ο άντρας μου τι έχει τραβήξει.. Βρίσιμο, φωνές, κλάμματα.. τρέλα .. μεγάλη τρέλα..

Όταν στις 10 Ιανουαρίου είχαμε ένα από τα ραντεβου στον γιατρό του λέει: " Γιατρέ, τα νεύρα της, είναι φυσιολογικά ?? Τι πρέπει να κάνω?? " Και φυσικά του είπε ο άνθρωπος ότι είναι πολύ φυσιολογικό, το σώμα μας γνωρίζει κατί που δεν έχει ξανανιώσει κι οι ορμόνες είναι λιγάκι διαφορετικές.. Εδώ μια απλή περίοδο έχουμε 1 φορά το μήνα και γινόμαστε.. Πυρ και μανία!!

Και χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που έχω τρελαθεί στα νεύρα.. καλά εγώ και πριν είχα αλλά τώρα είμαι με δικαιολογία.. χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγαπη μου εδω μερικες φορες ειμαστε ετσι χωρις ναμαστε εγκυες,φτανουμε στα προθυρα...:silly: :blink: :silly: πιστεψε με δεν το νοιωθεις μονο εσυ αυτο..προσπαθησε να μην πιεζεις τον εαυτο σου για πραγματα λιγοτερο σημαντικα,θεσε προταιρεοτητες και οσο μπορεις αντιμετωπισε με χιουμορ τις καταστασεις γυρω σου:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!!!!!

ΕΠΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ,ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ:angry: :angry:

ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΑ ΠΟΛΥΦΩΤΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ,ΕΠΛΕΝΑ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ,ΣΙΔΕΡΩΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΕΠΛΕΝΑ ΒΕΡΑΝΤΕΣ,

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑB) B) B) B)

ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΥΣΟΔΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να το λένε όλες οι υπόλοιπες κοπέλες, μάλλον έτσι θα'ναι! ;) Φυσιολογικά τα νεύρα στην εγκυμοσύνη...

Εγώ γλυκιά μου κάθε άλλο! Νεύρα? Μου φύγανε κι αυτά που είχα πριν μείνω έγκυος! Δεν ξέρω.. οι δικές μου οι ορμόνες δεν κάνανε πάρτυ μάλλον.. Ήμουν πιο ήρεμη από ποτέ, σε απόλυτη καταστολή!

Με το καλό σου εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ... ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΑΠΟ ΜΩΡΟ... ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΔΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ. ΛΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΟ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΤΕ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΨΩΝΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.ΠΩ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...