Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανταλλαγή Gonal λόγω ημερομηνίας (Αθήνα)

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Έχω μια συσκευασία Gonal 900 iU, η οποία λήγει 05/2023 δηλαδή σε 2μιση μήνες. 

Υπάρχει κάποια κοπέλα η οποία θα ξεκινήσει τώρα με διέγερση και έχει Gonal με ημερομηνία λήξης μετά το καλοκαίρι του 2023 ή και το 2024 κτλ και μπορεί να ανταλλάξει μαζί μου διότι δεν θα ξεκινήσω αυτό το χρονικό διάστημα με διέγερση.

Ανταλλαγή κάνω και με menopur αν χρειαστεί.

Είπα περιοχή Αθηνών για να μη "μπλέξουμε" με ΚΤΕΛ, αλλά αν χρειαστεί θα γίνει και αυτό.

Ευχαριστώ!!!!!

Δημοσίευση
στις On 18/2/2023 at 2:29 ΜΜ, ο/η hope501 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας,

Έχω μια συσκευασία Gonal 900 iU, η οποία λήγει 05/2023 δηλαδή σε 2μιση μήνες. 

Υπάρχει κάποια κοπέλα η οποία θα ξεκινήσει τώρα με διέγερση και έχει Gonal με ημερομηνία λήξης μετά το καλοκαίρι του 2023 ή και το 2024 κτλ και μπορεί να ανταλλάξει μαζί μου διότι δεν θα ξεκινήσω αυτό το χρονικό διάστημα με διέγερση.

Ανταλλαγή κάνω και με menopur αν χρειαστεί.

Είπα περιοχή Αθηνών για να μη "μπλέξουμε" με ΚΤΕΛ, αλλά αν χρειαστεί θα γίνει και αυτό.

Ευχαριστώ!!!!!

Κορίτσι μου ανέβασε το και στις αντίστοιχες ομάδες στο Facebook μήπως εκεί βρεις πιο εύκολα βοήθεια.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η peacock είπε:

Κορίτσι μου ανέβασε το και στις αντίστοιχες ομάδες στο Facebook μήπως εκεί βρεις πιο εύκολα βοήθεια.

Δεν είμαι μέλος σε πολλές ομάδες. Ίσως το διαβάσει κάποια κοπέλα εδω και κάνουμε την ανταλλαγή. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...