Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγνήσιο η σίδηρο πρώτα;;

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια … έχοντας ακούσει ότι το μαγνήσιο απορροφάται από το σίδηρο είμαι σε σκέψη πιο να πίνω πρώτα .. Αφού πίνω ήδη Utrogestan μαγνήσιο και φολικο πρέπει να χωρέσω και το σίδηρο…Ο γιατρός μου είπε να τα πίνω με μια ώρα διαφορά απλά … εσείς τι λέτε ;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ' ότι ξέρω το ασβέστιο μπλοκάρει την απορρόφηση σιδήρου. Οπότε αυτά τα δύο πρέπει να τα παίρνεις με διάφορα αρκετής ώρας . 

Το σίδηρο καλό είναι να τον παίρνεις το πρωί με άδειο στομάχι και μετά από μια ώρα να τρως . Μαζί να παίρνεις και το φολικό 

Μπορείς να παίρνεις το πρωί σίδηρο και μετά από μια ώρα μαγνήσιο αν πρέπει να παίρνεις πολλά . Αλλιώς το βράδυ πριν τον ύπνο το μαγνήσιο 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christine_ είπε:

Απ' ότι ξέρω το ασβέστιο μπλοκάρει την απορρόφηση σιδήρου. Οπότε αυτά τα δύο πρέπει να τα παίρνεις με διάφορα αρκετής ώρας . 

Το σίδηρο καλό είναι να τον παίρνεις το πρωί με άδειο στομάχι και μετά από μια ώρα να τρως . Μαζί να παίρνεις και το φολικό 

Μπορείς να παίρνεις το πρωί σίδηρο και μετά από μια ώρα μαγνήσιο αν πρέπει να παίρνεις πολλά . Αλλιώς το βράδυ πριν τον ύπνο το μαγνήσιο 

Το σίδηρο πρέπει να το παίρνω 3 φορές την ημέρα και το μαγνήσιο 2 φορές την ημέρα πρωι-βράδυ όποτε είπα να πίνω το πρωι Utrogestan μετά από μια ώρα το μαγνήσιο που κάνει καλή αντίδραση και μετά από μιάμιση ωρα το σίδηρο μετά φολικο μεσημεράκι μετα πάλι σίδηρο μετά απόγευμα Utrogestan μετά απο 3 ώρες μαγνήσιο κ σε μια ώρα σίδηρο κ τελευταίο 1 το βράδυ Utrogestan… έχει γεμίσει το κινητό μου ξυπνητήρια πραγματικά 😂😂

Πω πω πολλά 😅 

Εγώ έπινα το πρωί μαγνήσιο σίδηρο και φολικό. Μεσημέρι μαγνήσιο και βράδυ μαγνήσιο πάλι. Αλλά δεν είχα ιδιαίτερο θέμα με το σίδηρο, δλδ και να μη τον έπινα δεν υπήρχε πρόβλημα . Οπότε δε ξέρω αν έκανα καλά που τα έπαιρνα μαζί. Σκέψου πήγα και γέννησα με 39 αιματοκρίτη και είχα σταματήσει το σίδηρο κοντά μήνα γιατί δε τη πάλευα με τις παρενέργειες. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Christine_ είπε:

Πω πω πολλά 😅 

Εγώ έπινα το πρωί μαγνήσιο σίδηρο και φολικό. Μεσημέρι μαγνήσιο και βράδυ μαγνήσιο πάλι. Αλλά δεν είχα ιδιαίτερο θέμα με το σίδηρο, δλδ και να μη τον έπινα δεν υπήρχε πρόβλημα . Οπότε δε ξέρω αν έκανα καλά που τα έπαιρνα μαζί. Σκέψου πήγα και γέννησα με 39 αιματοκρίτη και είχα σταματήσει το σίδηρο κοντά μήνα γιατί δε τη πάλευα με τις παρενέργειες. 

Πραγματικά πολλά και σκέφτομαι να πίνω 2 φακελάκια σίδηρο παρόλο που το σίδηρο μου πριν καιρό είδε δείξει νορμαλ τώρα αύριο θα πάω να επαναλάβω και θα του το πω να μην πίνω 3 και να πίνω 2…. Μήπως είναι υπερβολικά ολα αυτά ;; Ξέρω γώ ;;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η maraki20 είπε:

Πραγματικά πολλά και σκέφτομαι να πίνω 2 φακελάκια σίδηρο παρόλο που το σίδηρο μου πριν καιρό είδε δείξει νορμαλ τώρα αύριο θα πάω να επαναλάβω και θα του το πω να μην πίνω 3 και να πίνω 2…. Μήπως είναι υπερβολικά ολα αυτά ;; Ξέρω γώ ;;;

Ο αιματοκρίτης σου πόσο είναι; Παίζει μεγάλο ρόλο. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Από ότι ξέρω τελευταίες εξετάσεις που είχα κάνει για προ γενετικό έλεγχο ηταν 37.7%
και φυσιολογικές τιμές έλεγε από 35-47.04..

οποτε ;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Αύριο θα τις ξανά κάνω να δούμε 

στις πριν 10 ώρες, ο/η maraki20 είπε:

Από ότι ξέρω τελευταίες εξετάσεις που είχα κάνει για προ γενετικό έλεγχο ηταν 37.7%
και φυσιολογικές τιμές έλεγε από 35-47.04..

οποτε ;;

Της εγκυμοσύνης τα όρια είναι πιο ελαστικά! Μια χαρά ο αιματοκρίτης! 

Καλά αποτελέσματα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...