Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κιρσοκηλη χειρουργείο άμεσα

Linaklm

Recommended Posts

Καλημερα σας ο αδερφός μου 25 ετών διαγνώστηκε με κιρσοκηλη και θα ψάχνουμε έναν καλό και έμπειρο γιατρό στη Β. Ελλάδα για να τον χειρουργήσει.  Μπορείτε να μας πείτε τη δίκη σας εμπειρία;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλημέρα!! 7 μέρες πριν την περίοδο και είναι η πρώτη φορά που την περιμένω ανυπόμονα, για να τελειώνω και με την επεμβασουλα μου! Ήθελα να ρωτήσω κάτι που με μπέρδεψε παρά πολύ μετά την τελευταία επίσκεψη στον γιατρό. Να σημειώσω πως τους 3 τελευταίους μήνες έχω πάει σε δυο διαφορετικούς γιατρούς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (για δεύτερη γνώμη). Ο ένας μου είπε πως έχω πολυκυστικη εικόνα και το έθεσε σαν μικρό πρόβλημα και ο άλλος συμφώνησε με την εικόνα αλλά μου είπε πως είναι ευνοϊκό (;;) λόγω του ότι δεν συνοδεύεται και από το σύνδρομο. Πως μπορεί να ευνοεί κάτι τέτοιο ρε κορίτσια;;; Κανονικά ξέρω πως θα έπρεπε να τον ρωτήσω, αλλά πάνω στον πανικό μας, με ερωτήσεις κλπ εκείνη την ώρα δεν το έκανα. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Το πρόγραμμα λογικά στο βγάζει με βάση τα δεδομένα που έδωσες, πόσες μέρες είναι ο κύκλος σ. Και εγώ το είχα πάθει οταν είχα κανείς 40 μέρες να μου έρθει περίοδος. Εσύ άρχισε τεστακια ωορρηξίας και άσε το λεει αυτό, Πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου, θυμισε μου έχεις σταθερό κύκλο; ;  
    • Καλημέρα! Στο σύνολο αυτές που αναφέρει το @misofeggaro. Επειδή όμως το κόστος είναι πολύ μεγάλο σε κάποιες από αυτές, τις κάναμε ανα διαστήματα. Αρχικά ορμονικές και σπερμοδιαγραμμα, έπειτα σαλπιγγογραφια και λόγω του ότι όπως είπα βρέθηκαν μικρά θεματάκια και πήγαμε σε αρκετούς γιατρούς, τώρα κάνουμε και όλο τον προγεννητικό έλεγχο. 
    • Συγχαρητήρια κορίτσια για τις β επιπέδου! Από εδώ και πέρα χαλαρώνουμε ακόμα περισσότερο!!!  ☺️ Για τα ρούχα του μικρού έχω μπερδευτεί... Να κοιτάξω μόνο για καλοκαιρινά; Ή πρέπει να δω και μακρυμάνικα;  Εμείς ξεκινάμε σιγά σιγά να φτιάχνουμε το δωμάτιο του.... Ανυπομονώ να το δω τελειωμένο! 
    • Κάλε εσυ είσαι έγκυος και δν το ξέρεις 🥰🥰🥰🥰 άντε άντε κάνε την αρχή και μόλις βγει το θετικό τεστακι να σκορπίσεις και εσυ λίγο μπεμπεδοσκονη ν καλυφτούμε κ εμείς!!!!  εμεις κορίτσια από σήμερα ξανά ξεκινάμε προσπάθειες, τελείωσε η περίοδος και βουρ!!!  Μπήκα στη γνωστή εφαρμογή που έχουμε όλες γ την περίοδο για να σημείωσε την επαφή μας και είδα πως αυτόν τον μήνα δν μ έχει καθόλου τις γόνιμες μέρες  δειτε τι μ γράφει!!!! 40 μέρες γ την ωορρηξία ! 😳😳😳😳😳  λες κ με άκουσε που είπα πως αυτόν τον μήνα δν θ κοιτάξω τίποτα και μόνο θ κάνουμε μέρα παρά μέρα μέχρι την περίοδο !!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...