Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική μονόδρομος;

elena1990

Recommended Posts

Κορίτσια....

Βρίσκομαι σε μια απελπισία. Θα περάσει, βέβαια, αλλά επειδή μις γύρισα από το γιατρο, είναι νωπό.

Είδε το σπερμοδιαγραμμα (που έγραψα σε άλλο topic) είδε την κινητικότητα 12% και με το που το είδε, απλώς άρχισε να μας λέει τιμές σπερματεγχυσης και εξωσωματικών στην κλινική που είναι διευθυντής. Θύμωσα πολύ για το ότι δεν ασχολήθηκε καν.

Χαραμισε όλο το χρόνο μας να μας λέει πόσο καλή μητρα για εξωσωματική έχω και πόσο κακό είναι το σπερμοδιαγραμμα. Αλλά ταυτόχρονα είπε ότι δεν εμπιστεύεται κανένα σπερμοδιαγραμμα που δεν έγινε στην κλινική που δουλεύει, οσο καλό η κακό κι αν είναι. Φάσκει κι αντιφάσκει ο γιατρουλης. Επίσης μου τονισε ότι δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο να περιμένω φυσική σύλληψη, ούτε έξι μήνες. Ο,τι έγινε έγινε, είπε.

Με το ζόρι προλάβαμε να του πούμε ότι θα επαναλάβουμε το σπερμοδιαγραμμα μετά από τρεις μήνες και με λήψη βιταμινών και μας είπε ότι οκ, κακό δεν κάνουν αλλά δεν κάνουν και τίποτα αξιόλογο.

Πήρε το πενηνταρικο και μας περιμένει στο *** για σπερμοδιαγραμμα και να συζητήσουμε αν θα κάνουμε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο ή εξωσωματική με φάρμακα. 👿

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικα ελεος!! Πηγαινε κοριτσι μου σε εναν αλλον γιατρο που δε θα κοιταει μονο το χρημα. Κι εμεις ειμαστε δυσκολη περιπτωση αλλα ο γιατρος μου ποτε δεν μου μιλησε ετσι. Μου λεει παντα οτι απο τη στιγμη που υπαρχουν σπερματοζωαρια που κινουνται υπαρχουν ελπιδες για φυσικη συλληψη. Δεν το πιστευω πολυ αλλα ο ανθρωπος προφανως το λεει για να μη με ριξει κι αλλο ψυχολογικα. Παραλληλα μου εξηγησε τις επιλογες που εχουμε, μας ενθαρρυνε να προσπαθησουμε φυσικα παιρνοντας βιταμινες κτλ και μετα θα εξετασουμε τα επομενα βηματα. Με τη μια εξωσωματικη μαθανε τωρα για να παιρνουν τα λεφτα. Να το παλεψετε οσο μπορειτε και να πατε και αλλου να παρετε κι αλλες γνωμες.

στις πριν 1 ώρα, ο/η elena1990 είπε:

Κορίτσια....

Βρίσκομαι σε μια απελπισία. Θα περάσει, βέβαια, αλλά επειδή μις γύρισα από το γιατρο, είναι νωπό.

Είδε το σπερμοδιαγραμμα (που έγραψα σε άλλο topic) είδε την κινητικότητα 12% και με το που το είδε, απλώς άρχισε να μας λέει τιμές σπερματεγχυσης και εξωσωματικών στην κλινική που είναι διευθυντής. Θύμωσα πολύ για το ότι δεν ασχολήθηκε καν.

Χαραμισε όλο το χρόνο μας να μας λέει πόσο καλή μητρα για εξωσωματική έχω και πόσο κακό είναι το σπερμοδιαγραμμα. Αλλά ταυτόχρονα είπε ότι δεν εμπιστεύεται κανένα σπερμοδιαγραμμα που δεν έγινε στην κλινική που δουλεύει, οσο καλό η κακό κι αν είναι. Φάσκει κι αντιφάσκει ο γιατρουλης. Επίσης μου τονισε ότι δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο να περιμένω φυσική σύλληψη, ούτε έξι μήνες. Ο,τι έγινε έγινε, είπε.

Με το ζόρι προλάβαμε να του πούμε ότι θα επαναλάβουμε το σπερμοδιαγραμμα μετά από τρεις μήνες και με λήψη βιταμινών και μας είπε ότι οκ, κακό δεν κάνουν αλλά δεν κάνουν και τίποτα αξιόλογο.

Πήρε το πενηνταρικο και μας περιμένει στο *** για σπερμοδιαγραμμα και να συζητήσουμε αν θα κάνουμε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο ή εξωσωματική με φάρμακα. 👿

Έλεος δηλαδή με αυτούς τους γιατρούς που σε βλέπουν σαν 50αρικο και όχι σαν άνθρωπο.. ξεχνάνε ότι κάνουν λειτούργημα και όχι δουλειά?? Εννοείται ότι πρέπει να πάρεις 2η γνώμη μη σου πω και 3η στις μέρες μας.. μην στεναχωριέσαι καθόλου. Ούτε λέξη μην πιστέψεις από αυτά που σου είπε. Αχ νευρίασα πολύ τώρα. Εχουμε τον πόνο μας και έχουμε και αυτούς που κοιτάνε να εκμεταλλευτούν τον πόνο μας..

Πολύ απόλυτος ο γιατρός.Εσύ είσαι νέα κοπέλα από ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι μόνο στο σπερμα. Επισκεφθείτε ένα ουρολόγο ανδρολογο να σας δώσει βιταμινες κ ότι χρειάζεται κ να επαναλαβεται το σπερμοδιαγραμμα. Και βέβαια θα πάρετε κ δεύτερη γνώμη έπειτα από γυναικολογο. Μη στεναχωριέσαι!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Zenia z είπε:

Πολύ απόλυτος ο γιατρός.Εσύ είσαι νέα κοπέλα από ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι μόνο στο σπερμα. Επισκεφθείτε ένα ουρολόγο ανδρολογο να σας δώσει βιταμινες κ ότι χρειάζεται κ να επαναλαβεται το σπερμοδιαγραμμα. Και βέβαια θα πάρετε κ δεύτερη γνώμη έπειτα από γυναικολογο. Μη στεναχωριέσαι!!

Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι καν το σπέρμα. Το σπέρμα θα βελτιωθεί έστω λίγο. Το πρόβλημα το γνωρίζω, από την πρώτη φορά που προσπαθούσα για παιδί και έκανα 1,5 χρόνο να μείνω έγκυος. Είχα σύνδρομο πολυκυστικων (σε ήπια μορφή) και μόλις έκανα drilling ωοθηκών, έμεινα αμέσως έγκυος.

Ίσως να πρέπει να ξανακάνω λαπαροσκόπηση. Σαφώς, βέβαια, με τη βελτίωση σπέρματος παράλληλα. Επανάληψη σπερμοδιαγραμματος κλπ.

Για την ώρα, θα το αφήσουμε στην τύχη του, θα ξεκινήσουμε βιταμίνες για τρεις μήνες τουλάχιστον και βλέπουμε.

Σας ευχαριστώ κορίτσια. 

Ναι, ήταν πολύ απότομος ο γιατρός και ούτε ιστορικό δε μου πήρε. Πρώτη φορά μας είδε και μας αποκαρδιωσε.

Καλά έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτόν τον "γιατρό" .. 

Τι να πρώτο σχολιάσει κανείς ; Τα λεγόμενα του ; Το ύφος του ; Ότι απλά κοιτούσε να τσεπωσει το 50€ και το μπόνους από εκεί που δουλεύει; Ότι δεν πήρε καν ιστορικό ; Αν είναι ποτέ δυνατόν! 

Κορίτσι μου αν είσαι Αθήνα σου στέλνω σε πμ την γυναικολόγο μου , εξωσωματική δεν έχω κάνει αλλά απ' ότι ξέρω ειδικεύεται σε θέματα γονιμότητας και είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος! 

Σε φίλη μου με πολυκυστικες έδωσε απλά κάποιες συγκεκριμένες βιταμίνες και μια χαρά τα κατάφερε ενώ όλοι οι άλλοι έλεγαν τα δικά τους... Δε ξέρω στη δική σου περίπτωση βέβαια τι χρειάζεται αλλά γενικά δεν πάει επεμβατικα εκτός αν είναι η τελευταία λύση . 

Λυπάμαι πάρα πολύ που σε έκανε να νιώσεις έτσι αυτός ο άνθρωπος, μην απελπίζεσαι όμως ! Να πάρεις και 2η και 3η γνώμη μέχρι να ταιριάξεις με κάποιον γιατρό γιατί ούτως ή άλλως το ταξίδι της εγκυμοσύνης είναι μεγάλο και χρειάζεσαι δίπλα σου έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι και σέβεται εσένα και τις ανάγκες σου. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Καλά έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτόν τον "γιατρό" .. 

Τι να πρώτο σχολιάσει κανείς ; Τα λεγόμενα του ; Το ύφος του ; Ότι απλά κοιτούσε να τσεπωσει το 50€ και το μπόνους από εκεί που δουλεύει; Ότι δεν πήρε καν ιστορικό ; Αν είναι ποτέ δυνατόν! 

Κορίτσι μου αν είσαι Αθήνα σου στέλνω σε πμ την γυναικολόγο μου , εξωσωματική δεν έχω κάνει αλλά απ' ότι ξέρω ειδικεύεται σε θέματα γονιμότητας και είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος! 

Σε φίλη μου με πολυκυστικες έδωσε απλά κάποιες συγκεκριμένες βιταμίνες και μια χαρά τα κατάφερε ενώ όλοι οι άλλοι έλεγαν τα δικά τους... Δε ξέρω στη δική σου περίπτωση βέβαια τι χρειάζεται αλλά γενικά δεν πάει επεμβατικα εκτός αν είναι η τελευταία λύση . 

Λυπάμαι πάρα πολύ που σε έκανε να νιώσεις έτσι αυτός ο άνθρωπος, μην απελπίζεσαι όμως ! Να πάρεις και 2η και 3η γνώμη μέχρι να ταιριάξεις με κάποιον γιατρό γιατί ούτως ή άλλως το ταξίδι της εγκυμοσύνης είναι μεγάλο και χρειάζεσαι δίπλα σου έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι και σέβεται εσένα και τις ανάγκες σου. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα ήθελα να μου στείλεις μνμ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...