Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυρίσαμε!!! ( christvor )

christinV

Recommended Posts

Καταρχήν να σας ζήσει η μικρή σας !!!

Ωχου το μωράκι ... γιατί έτσι ... τι έπαθε και σήκωσε πυρετό?

Σε έχουμε στο μυαλό μας και σου ευχόμαστε να είναι περαστικό και γρήγορα να την έχετε κοντά σας.

Να ξέρεις ότι εμείς είμαστε εδώ για ότι θες.

και σε παρακαλώ κράτα μας ενήμερες ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χριστινακι καλημερα και απο μενα να σου ζησει

πως ειναι τωρα ?

την πειρατε σπιτι?επεσε ο πυρρετος?οι γιατροι τι σου ειπαν πως το δικαιολογησαν?

σε τρελανα με τις ερωτησεις μου συγνωμη οταν μπορεσεις απλα πες μας

περαστικα και η σκεψη μας ειναι μαζι σας φιλακια

Κορίτσια καλημέρα και καλή σαρακοστή σε όλες σας!

Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο για να σας γράψω τα νέα μου.Η μικρή είναι ακόμα στην Μ.Ε.Θ...Απο το σύνολο των εξετάσεων και απο την πορεία της, φαίνεται ότι ήταν μια ίωση που πέρασε!!!Ωστόσο την έχουνε ακόμα στην Μ.Ε.Θ, γιατί της δίνουν αντιβίωση.Ο πυρετός έχει πέσει απο την Παρασκευή και το Σάββατο ξεκίνησαν να την ταϊζουν κανονικά!!!

Ειλικρινά είναι δύσκολο να περνάς τέτοιες καταστάσεις....Μου λείπει πάρα πολύ η μπεμπού μας...Την βλέπω μόνο μισή ώρα την ημέρα και συνήθως κοιμάται την ώρα που είναι το επισκεπτήριο.:( :(

Σήμερα θα αποφασίσει το συμβούλιο των γιατρών μέχρι πότε κρίνεται η παραμονή της εκεί απαραίτητη....

Είμαστε συνέχεια πάνω - κάτω, για αυτό δεν σας ενημερώνω συχνά...

Ελπίζω να έχω ευχαριστα νέα σήμερα!

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση!

Να σου ζησει το μωρακι σου !!Ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να την εχεις και παλι στην αγκαλια σου!!Πολλα φιλια περαστικουλια και καλα σαραντα!!

christinV μου να σας ζησει το μπουμπουκακι σας!Να ναι παντα γερο!!

Ειναι δυσκολο πολυ, σιγουρα αλλα κανε υπομονη κοπελα μου και ολα θα περασουν!!

Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα και να πατε σπιτακι σας!!!

Cristin μου όλες τις ημέρες σε σκεφτόμουν!

Να ζήσει η μπέμπα σου! Να είναι πάντοτε υγιής και καλότυχη!

Κοριτσάρα! Καλή λοχεία!

ΥΣ.γεννήσαμε με 20 λεπτά διαφορά!

Κορίτσάκια μου καλημέρα!

Επιτέλους μετά απο 10 ημέρες στην εντατική η μικρή μας μπουμπού αύριο γυρνάει σπίτι!!!!!!!!!!!!!!

Ειλικρινά μέσα απο την καρδιά μου εύχομαι καμία μανούλα και κανένας πατερούλης να μην περάσει αυτό που περάσαμε εμείς...

Ο πόνος που σου προκαλεί η ανασφάλεια είναι πολύ μεγάλος....Οι σκέψεις που περνάνε απο το μυαλό σου τέτοιες ώρες δυστυχώς είναι οι χειρότερες, μέχρι να ανακαλύψουν οι γιατροί απο τι ακριβώς πάσχει το μωράκι σου....

Ήτανε 10 ημέρες κόλασης, που ένιωθα ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ.....

Την πρώτη μέρα που ανέβασε πυρετό 39 & 4 και οι γιατροί δεν ήξεραν τι συμβαίνει εγώ νόμιζα ότι τελειώνει η ζωή μου.....

Σας μιλάω ειλικρινά ότι η Μ.Ε.Θ είναι πραγματικό " σχολείο ".Βλέπεις τόσα πολλά εκει μέσα που ανακαλύπτεις ότι όσα μέχρι τώρα θεωρούσες σοβαρά προβλήματα, δεν είναι παρα απλές καταστάσεις της καθημερινότητας και τα σοβαρά προβλήματα κρίβονται εκει μέσα και στις καρδιές των γονιών αυτών των παιδιών που καθημερινά δίνουν αγώνα για την ζωή τους!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ που σε αυτές τις ώρες με σκεφτόσασταν και ήσασταν δίπλα μου και ζητάω συγγνώμη σε όποιες κοπέλες γεννήσανε και δεν τους ευχήθηκα, λόγω του ότι δεν μπορούσα όλες αυτές τις μέρες να παρακοπουθήσω το forum....

Εύχομαι σε όλες σας, παιδάκια με ΥΓΕΙΑ πάνω απο όλα και σε όσες προσπαθούν να κάνουν παιδάκι...με το καλό να τους το φέρει " ο πελαργός "!!!!

CHRISTINV ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!!!!ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΑΣ!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!:)

Christin mou kalimera agapi mou...

Na sou zisei kai pali to mwraki sas...

Sas euxwme ola ta kalitera tou kwsmou agapi mou...

Kai na gurisetai me to kalo sto spitaki sas aurio me tin mikroulla sas...

O thoeoullis mazi sas agapi mou...

Filia apo mena...

Καλημέρα Χριστινάκι, καταρχήν να σας ζησει η κορούλα σας και να είναι πάντα υγιής, καλότυχη και ευτυχισμένη. Να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας.

Επιπλέον θα ήθελα νσ ευχηθώ στη μικρή αγωνίστρια ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ και αύριο να γεμίσει το σπιτάκι σας μωρουδιακές μυρωδιές και φωνούλες.

Με το καλό να την υποδεχθείτε σπίτι σας.

Christin να σου ζήσει η μπεμπούλα σου. Να την δείς όπως επιθυμείς.

Όντως τη ΜΕΘ είναι "σχολείο". Συμφωνώ. Και εμένα η κόρη μου έμεινε λίγες μέρες για τίποτα σοβαρό, και κόντευα να σκάσω απο την στεναχώρια μου. Σκεφτόμουν όμως τους άλλους γονείς, που τα παιδιά τους ήταν πραγματικά σοβαρά, και έλεγα απο μέσα μου, "μην μιλάς καθόλου Χαρά".

Τώρα η δεσποινίς είναι 2,5 χρονών, "ποπέλα" όπως λέει και εκείνη.

Εύχομαι κούκλα μου να γυρίσει με το καλό στο σπίτι σας και να είναι πάντα υγιέστατη και ευτυχισμένη.

Κορίτσια καλησπέρα σας!

Γυρίσαμε την Παρασκευή στο σπιτάκι μας και είμαστε επιτέλους μια χαρά!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και για το ότι αφιερώνατε ένα μέρος της σκέψης σας,σε εμένα και την μπουμπού!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...