Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια.

Εμείς είμαστε στη φάση εξετάσεων, όπως σας έχω γράψει σε διάφορα θέματα.

Αυτό το μήνα, δεν ξέρω αν πέτυχα τις γόνιμες η όχι, πάντως είχαμε επαφές συχνές εκτός της τριήμερης αποχής (για σπερμοδιαγραμμα).

Τελευταία περίοδος 13-1. Ο κύκλος είναι από 25 έως 35 μέρες. Αλλά τους περισσότερους μήνες, έρχεται κάθε 27-28 μέρες. Εδώ και πέντε περίπου μέρες έχω πολύ έντονα συμπτώματα Περιόδου. Πονάει πάρα πολύ το στήθος, αλλά οι θηλές δεν έχουν σκουρυνει, πονάω χαμηλά στην κοιλιά, τις πρώτες μέρες δεξιά κι αριστερά και τώρα μόνο δεξιά.

Έχω έντονες κράμπες και τσιμπήματα αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι κάποια υγρά που βγαίνουν συνέχεια. Νόμιζα συνεχώς ότι κατουριεμαι και πηγαίνω συνεχώς τουαλέτα νομίζοντας ότι αδιαθετω. Συνεχώς τα νιώθω να τρέχουν. Είναι άοσμα και πολύ υγρά.

Απλώς αναρωτιέμαι, αξίζει να πω ότι κάνω ένα τεστ σε τέσσερις μέρες; Η απλώς να περιμένω να αδιαθετησω;

Συγνωμη για το σεντόνι.

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η elena1990 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια.

Αυτό το μήνα, δεν ξέρω αν πέτυχα τις γόνιμες η όχι, πάντως είχαμε επαφές συχνές εκτός της τριήμερης αποχής (για σπερμοδιαγραμμα).

Τελευταία περίοδος 13-1. Ο κύκλος είναι από 25 έως 35 μέρες. Αλλά τους περισσότερους μήνες, έρχεται κάθε 27-28 μέρες. Εδώ και πέντε περίπου μέρες έχω πολύ έντονα συμπτώματα Περιόδου. Πονάει πάρα πολύ το στήθος, αλλά οι θηλές δεν έχουν σκουρυνει, πονάω χαμηλά στην κοιλιά, τις πρώτες μέρες δεξιά κι αριστερά και τώρα μόνο δεξιά.

Έχω έντονες κράμπες και τσιμπήματα αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι κάποια υγρά που βγαίνουν συνέχεια. Νόμιζα συνεχώς ότι κατουριεμαι και πηγαίνω συνεχώς τουαλέτα νομίζοντας ότι αδιαθετω. Συνεχώς τα νιώθω να τρέχουν. Είναι άοσμα και πολύ υγρά.

Απλώς αναρωτιέμαι, αξίζει να πω ότι κάνω ένα τεστ σε τέσσερις μέρες; Η απλώς να περιμένω να αδιαθετησω;

Συγνωμη για το σεντόνι.

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις αν δεν σου έρθει μέχρι τότε ! Έχω ακούσει περιπτώσεις που οι κοπέλες "καθησυχάζουν" επειδή λένε ότι θα μπούνε σε άλλη διαδικασία και τότε είναι που πολλές φορές μένουν έγκυες. Εγώ είμαι έγκυος και λίγες μέρες πριν την περίοδο είχα κανονικά πόνους περιόδου κ έτρεχα τουαλέτα . Τελικά 🤰🙈  εύχομαι να είσαι! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις αν δεν σου έρθει μέχρι τότε ! Έχω ακούσει περιπτώσεις που οι κοπέλες "καθησυχάζουν" επειδή λένε ότι θα μπούνε σε άλλη διαδικασία και τότε είναι που πολλές φορές μένουν έγκυες. Εγώ είμαι έγκυος και λίγες μέρες πριν την περίοδο είχα κανονικά πόνους περιόδου κ έτρεχα τουαλέτα . Τελικά 🤰🙈  εύχομαι να είσαι! 

Ωωω τι ωραία! Σου εύχομαι μια γλυκιά τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!  💜

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η elena1990 είπε:

Ωωω τι ωραία! Σου εύχομαι μια γλυκιά τελειομανή εγκυμοσύνη!!!  💜

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ! Περιμένουμε κι από σένα ευχάριστα νέα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (εύχομαι πολύ σύντομα!) 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ! Περιμένουμε κι από σένα ευχάριστα νέα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (εύχομαι πολύ σύντομα!) 

Μακάρι να συμβεί! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena1990 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια.

Συγνωμη για το σεντόνι.

Αν δεν σου έρθει να κανείς ένα τεστ και εύχομαι να είναι θετικό 

Πάντως αυτά που έχεις είναι αρκετά θετικά μακάρι να μην είναι της περιόδου γιατί μοιάζουν 

οι θηλές συνήθως σκουραίνουν πιο μετά  είναι νωρίς από τώρα να αλλάξουν χρώμα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Αν δεν σου έρθει να κανείς ένα τεστ και εύχομαι να είναι θετικό 

Πάντως αυτά που έχεις είναι αρκετά θετικά μακάρι να μην είναι της περιόδου γιατί μοιάζουν 

οι θηλές συνήθως σκουραίνουν πιο μετά  είναι νωρίς από τώρα να αλλάξουν χρώμα 

Έχεις δίκιο. Εν τω μεταξύ, από πριν λίγο που τις κοίταξα, σκουρυναν κι αυτές. Αλλά αυτό είναι κάτι που το έχω ξαναπάθει και πριν την περίοδο. 

Είναι πολύ πιθανόν να αδιαθετησω. Πέρασαν δέκα μέρες από την επαφή πριν την ωορρηξία, αλλά και πάλι. Νομίζω ότι δημιουργώ συμπτώματα!

Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια! Θα σας ενημερώσω και ευχαριστώ όλες σας!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena1990 είπε:

Έχεις δίκιο. Εν τω μεταξύ, από πριν λίγο που τις κοίταξα, σκουρυναν κι αυτές. Αλλά αυτό είναι κάτι που το έχω ξαναπάθει και πριν την περίοδο. 

Είναι πολύ πιθανόν να αδιαθετησω. Πέρασαν δέκα μέρες από την επαφή πριν την ωορρηξία, αλλά και πάλι. Νομίζω ότι δημιουργώ συμπτώματα!

Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια! Θα σας ενημερώσω και ευχαριστώ όλες σας!

Ααα δεν το ξέρω αν σκουραίνουν και στην περιοδο εμένα πάντως είχαν αλλάξει χρώμα αρκετά μετά αλλά κάθε ο οργανισμός είναι διαφορετικός να μας στείλεις νέα σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ααα δεν το ξέρω αν σκουραίνουν και στην περιοδο εμένα πάντως είχαν αλλάξει χρώμα αρκετά μετά αλλά κάθε ο οργανισμός είναι διαφορετικός να μας στείλεις νέα σου 😊

Ο σύζυγός μου βάζει φυτιλιές να κάνω τεστ. Νωρίτερα από την Τετάρτη δεν κάνω, όμως! Μη σας πω ότι Τετάρτη θα πάω κατευθείαν για χοριακη.

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η elena1990 είπε:

Ο σύζυγός μου βάζει φυτιλιές να κάνω τεστ. Νωρίτερα από την Τετάρτη δεν κάνω, όμως! Μη σας πω ότι Τετάρτη θα πάω κατευθείαν για χοριακη.

Εγω πάντως έκανα τεστ και νωρίτερα καμία φορά γιατί δεν είχα σταθερό κύκλο έπαιρνα τις ταινίες που είναι οικονομικές και έκανα

δεν είναι καλό βέβαια αυτό που έκανα νωρίτερα τα τεστ αλλά δεν είχα υπομονή  😂

το ότι μπορεί να είναι αρνητικό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι εγκυος 

εγω είχα κάνει 26 μέρα του κύκλου 28 και 30 ήταν αρνητικά μετά στις 32 ήταν αχνό θετικό και όταν πήγα για χοριακη με το αχνό θετικό ήταν 157 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...