Μετάβαση σε περιεχόμενο

τιμή χοριακης

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια καλημέρα κ πάλι. Είχα κάνει ένα ποστ πριν κάποιες μέρες σχετικά με κάποια σημάδια που είχα εμφύτευσης. περίμενα περίοδο χθες 1/2 η οποία δεν ήρθε.  έκανα τεστ κύησης χθες κ βγήκε θετικό κ έκανα κ χοριακη με τιμή 29.11. Η τιμή της χοριακης θεωρείται καλή ή χαμηλή ? ρωτάω γιατί στην ουσία πήγα χωρίς καθυστέρηση. επίσης έχει τύχει σε κάποια να έχει στη αρχή εγκυμοσύνης καφε υγρα που κ που στο σκούπισμα? εγώ από τις 30 /1 μέχρι τώρα έχω ενίοτε κάποια. είναι ανησυχητικό?

Δημοσίευση

Κορίτσι μου αρχικά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Εγώ ξεκίνησα με χοριακη 26,8. Δεν μας νοιάζει η τιμή της σε τόσο αρχικό στάδιο αλλά να διπλασιάζεται κάθε 2-3 ημερες. Οι εκκρίσεις μπορεί να είναι από την εμφύτευση, αλλά καλυτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Συνήθως δίνουν utrogestan. Σου εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε τέλεια ❤️

Δημοσίευση

Πολύ καλά τα λέει η προλαλήσασα ! Συμφωνώ κι εγώ ! 

Να συμπληρώσω ότι όταν κάνεις την επαναληπτική χοριακή να την κάνεις στο ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο γιατί έτσι θα δούμε την πορεία της . Οι τιμές διαφέρουν από μηχάνημα σε μηχάνημα

Με το καλό ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...