Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμείς γυρίσαμε από το γιατρό, όλα καλά το μωράκι είναι 204γρ τώρα και από ότι φαίνεται είναι κοριτσάκι 🌸 μου έγραψε και μαγνήσιο και συνεχίζουμε, τώρα θα τελειώσει η αγωγή με την κρέμα λογικα στο επομενο μας ραντεβου θα κανουμε μια καλλιέργεια να δουμε που βρισκομαστε 13/1 έχουμε την Β επιπέδου , εσείς; γνωρίζουμε όλες το φύλο;
    • Όχι να μην σε αγχώνει στο λέω από πείρας που έχω γεννήσει φυσιολογικά 4 κιλάκια μωράκια! Η κόρη μου ήταν 3.5 μεν αλλά 54εκ κ τα δύο άρα γενικά μεγάλα.  Φυσικά υπάρχουν γυναίκες που γεννάνε και 4.5 κιλά μωράκια.  Αν υπάρχει η σωστή ενημέρωση κ η καθοδήγηση μια χαρά γίνονται όλα ❤️❤️❤️❤️
    • Κοριτσι μου μην ανησυχείς, θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει,  αν δεις ότι σε ταλαιπωρεί αρκετά εννοείται να μιλήσεις ξανά με τον γιατρό μήπως χρειαστεί να πάρεις και τίποτα άλλο,  περαστικά εύχομαι  Καλώς ήρθες και στην ομάδα μας, σαν νέο μέλος θα αργούν να εμφανίζονται τα μηνύματα σου μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις σου, αν θέλεις μπορείς να μας πεις περισσότερα για σένα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου 🌹
    • Αν και σε κάλυψαν τα κορίτσια σίγουρα, σου βάζω κι εγώ τη λίστα που μου έδωσε η μαία μου. ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ           •         Όλα για τον θηλασμό (Κρέμα για τις θηλές, Κοχύλια, Επιθέματα στήθους)           •          Σουτιέν θηλασμού           •          Σαγιονάρες           •          Πιτζάμα τύπου νυχτικό με τιραντάκι.           •          Εσώρουχα μιας χρήσης.           •          Σερβιέτες νύχτας (1 πακέτο)           •         Ρούχα εξόδου μαμάς-παιδιού           •         Προσωπικά είδη υγιεινής  (οδοντόβουρτσα,αφρόλουτρο,χτένα κτλ) Στα παραπάνω θα προσ΄θέσω οπωσδήποτε φορτιστ΄ή κινητού! Εγώ τα έχω φτιάξει... Κάθε μέρα βέβαια όλο και κάτι προσθέτω και δε χωράει πια τίποτα άλλο! Ούτε ταξίδι να πήγαινε η δικιά σου...🤣 Να σου πω ότι η μαία μου είπε ότι στο μαιευτήριο έχει πολλή ζέστη, οπότε έχε το κατά νου για να διαλέξεις κατάλληλα ρούχα για όσο είσαι εκεί... .ότι είναι απαραίτητο το νυχτικό γιατί υπάρχει πάντα πιθανότητα τοποθ΄έτησης καθετήρα και με την πιτζάμα δεεεεν... και να προτιμήσω σαγιονάρες αντί για παντόφλες, γιατί πρήζονται πολύ τα πόδια και για να μπορείς να μπεις στο ντους με αυτές για λόγους υγιεινής (εγώ έβαλα μέσα και από τα 2). Αυτά! ☺️
    • Καλησπέρα, κορίτσια μου! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!  Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... είναι απίστευτο! Εγώ από ότι φαίνεται με τον κόβιντ τη γλίτωσα, αλλά έχω πεθάνει στο μπούκωμα. Πρέπει να κρύωσα με αυτές τις εξάψεις που έχω, γιατί ιδρώνω, τα πετάω όλα και μένω με το κοντομάνικο μούσκεμα... Θέλω τα φώτα σας... τι παίρνετε για να ξεβουλώσει η μύτη; Βάζω αυτόν τον ορό με το θαλασσινό αλάτι, αλλά είναι κοροιδία... δεν κάνει τίποτα!!! Χθες το βράδυ για να καταφέρω να κοιμηθώ, έβαλα στο ένα ρουθούνι σπρέι ντεξαρίνα που φαντάζομαι πως δεν κάνει, αλλά ειλικρινά ήμουν σε απόγνωση.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...