Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πολλά υγρά.. Σημάδι;;

marinamanoulitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!το προηγούμενο Σάββατο κατάλαβα ωορρηξία.. Είχαμε επαφές φυσικά.. Και από εκεί και μετά έχω καθημερινά πολλά άσπρα υγρά.. Πηχτα.. Είναι σημάδι;;; είχε κάποια έτσι και να είναι εγκυμοσύνη;;;; πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό... Δηλαδή όλη την ημέρα.. Δεν σταματάνε... Και μετά την ωορρηξία κατευθείαν άρχισαν..εδω και μια εβδομάδα δηλαδή τα έχω.. Για πείτε μου τις γνώμες σας /εμπειρίες σας 😁❣️θέλω άλλη μια εβδομάδα για να κάνω τεστ εγκυμοσύνης οπότε δεν το τολμώ ακόμα είναι πολύ νωρίς.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!το προηγούμενο Σάββατο κατάλαβα ωορρηξία.. Είχαμε επαφές φυσικά.. Και από εκεί και μετά έχω καθημερινά πολλά άσπρα υγρά.. Πηχτα.. Είναι σημάδι;;; είχε κάποια έτσι και να είναι εγκυμοσύνη;;;; πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό... Δηλαδή όλη την ημέρα.. Δεν σταματάνε... Και μετά την ωορρηξία κατευθείαν άρχισαν..εδω και μια εβδομάδα δηλαδή τα έχω.. Για πείτε μου τις γνώμες σας /εμπειρίες σας 😁❣️θέλω άλλη μια εβδομάδα για να κάνω τεστ εγκυμοσύνης οπότε δεν το τολμώ ακόμα είναι πολύ νωρίς.. 

εγώ δεν έχω εμπειρία Γτ είμαι στις προσπάθειες ! Πάντως σ εύχομαι μα ειναιιιιι!!!! ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 22 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα! Εγώ δεν θυμάμαι αν είχα παραπάνω υγρά από ότι συνήθως 😕 θυμάμαι σίγουρα ότι 2-3 μέρες πριν την περίοδο (που δεν ήρθε) είχα τρομερή συχνοουρια! Μετά σταμάτησε κάπως. Επίσης 1 εβδομάδα μετά την ωορρηξία ένιωθα για 1 βράδυ περίπου περίεργα τσιμπήματα στη μήτρα και πόνο περιόδου και μετά σταμάτησε. Πιστεύω τότε ήταν η εμφύτευση.

Νομίζω κι όλας ότι τα λευκά πηχτα υγρά σημαίνει ότι τελείωσε η ωορρηξία και προστατεύουν τον τράχηλο να μην περάσει άλλο σπέρμα.

Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι (το ξέρω αδύνατον) και υπομονή λίγες μέρες 😊 Μακάρι αυτός να είναι ο μήνας σου 😘

Καλησπέρα και από εμένα!στις 21 έκανα ωορηξια αλλά έχω 2  με 3 μέρες τώρα που έχω πολύ πρησμένη κάτω χαμηλα και μόλις επέστρεψα από την δουλειά και το εσώρουχο μου είχε ασπρα πηχτα υγρα.....Σε 4 μέρες υποτίθεται ότι περιμένω περίοδο....Λέτε να μην ερθει;;;; Να ελπίζω;;;

στις On 30/1/2023 at 3:03 ΜΜ, ο/η κεκκακι είπε:

Καλησπέρα και από εμένα!στις 21 έκανα ωορηξια αλλά έχω 2  με 3 μέρες τώρα που έχω πολύ πρησμένη κάτω χαμηλα και μόλις επέστρεψα από την δουλειά και το εσώρουχο μου είχε ασπρα πηχτα υγρα.....Σε 4 μέρες υποτίθεται ότι περιμένω περίοδο....Λέτε να μην ερθει;;;; Να ελπίζω;;;

Γενικά όσο δεν βλέπουμε αίμα ελπίζουμε 😛 Σε λίγες μέρες θα ξέρεις σίγουρα! Στείλε να μας πεις!

στις On 30/1/2023 at 3:03 ΜΜ, ο/η κεκκακι είπε:

Αααα κι εσύ υγρά ;;;;; ελπίζω κι οι δυο να είμαστε έγκυες 💋❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ένα έχω να σου πω δεν έχω πει στον άντρα μου ότι έχω σημάδια τέτοια και σήμερα ήθελε γούτσου γουτσου και φοβόμουν μην κάνω καμιά ζημιά....είμαι χαζή εεε

στις πριν 17 ώρες, ο/η κεκκακι είπε:

Ένα έχω να σου πω δεν έχω πει στον άντρα μου ότι έχω σημάδια τέτοια και σήμερα ήθελε γούτσου γουτσου και φοβόμουν μην κάνω καμιά ζημιά....είμαι χαζή εεε

Μην φοβάσαι και να είσαι δεν παθαίνει κάτι το μωράκι.. Έχω ήδη δύο παιδάκια και ξέρω 😁😏😏 κάνε ότι θες απλά όχι ακραία πράγματα 

στις On 31/1/2023 at 8:33 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ δυστυχώς απογοητευτικα αδιαθετησα σήμερα!

στις On 29/1/2023 at 10:39 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Για πες μας εσύ τα νέα σου πως είσαι;;; εγώ έκανα οιστραδιολη σήμερα 5η μέρα περιοδου και η τιμή ήταν 170 είναι καλή άραγε δεν ξέρω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...