Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

danaek καλησπέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας !:laugh:

Είμαι η Άννα και έχω 3 κοριτσάκια:)

Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη,να προσέχεις τον εαυτό σου και με το καλό να φέρεις ένα υγιές μωράκι στον κόσμο:kiss:

Θα χαρώ πολύ να τα λέμε:P :P

Δημοσίευση

Καλησπέρα danaek κι από μένα! Καλωσόρισες στην παρέα μας!

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Σου εύχομαι όλα με το καλό να εξελιχθούν στην εγκυμοσύνη σου και να φέρεις στον κόσμο ένα γερό νινάκι!

Είμαι η Ιφιγένεια, μανούλα μιας μπεμπούλας 6 μηνών.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ DANAEK!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟΥΔΕΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ!!ΦΙΛΙΑ!!

Δημοσίευση

:)

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και μέλλουσες μανούλες! Εύχομαι τα μωράκια σας να είναι γερά και ευτυχισμένα και εσείς το ίδιο!

Σήμερα γράφτηκα στο φόρουμ, τόσο καιρό διάβαζα τόσο ωραία πράγματα και τελικά αποφάσισα να γίνω μέλος στην ωραία αυτή παρέα!

Είμαι 4 μηνών εγκυούλα στο πρώτο παιδάκι!

Φιλάκια!

:)

Δημοσίευση

Γεια σου... Και εγώ ψιλοκαινούρια είμαι εδώ.. Είμαι 16 εβδομάδων έγκυος, από ότι μου είπαν είναι κατά 95 % μπεμπάκος.. και είμαι πολύ ευτυχισμένη που περιμένω παιδάκι κι έχω παρέα μου εδώ τα μέλη του φόρουμ όπου μπορούμε να λέμε και να ρωτάμε για κάθε απορία και προβληματισμο.. Κορίτσια σας ευχαριστώ και εγώ πολύ με την σειρά μου..................

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...