Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨Μωράκια Αυγούστου 2023 ✨

Recommended Posts

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου να είσαι πάντα καλά και με το καλο η μπέμπα σου. Ο,τι καλύτερο για όλες μας❤️❤️

@irini02 χρόνια μας πολλά συνονόματη!!!

Χρονιά πολλά Ειρήνη! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά στα κορίτσια μας @Eir_ma και @irini02 με το καλό τα μωράκια σας! Τελειώσαμε με τις β επιπέδου όλη η ομάδα! Και επόμενο στάδιο το Doppler, εμένα μου είπαν ότι θα το κάνω στις 28 εβδομάδες λόγω του θέματος με το σάκχαρο που προέκυψε. Στις 17/5 έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο να μου πει πως θα το "διορθώσουμε"...μέχρι τότε ξεκίνησα μόνη μου ψιλοδιατροφη χωρίς πολλούς υδατάνθρακες και γλυκά και βλέπουμε. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sonia12 είπε:

Χρονιά πολλά Ειρήνη! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Marika31 είπε:

Χρόνια πολλά και υγιη κορίτσια!!! ❤️Με το καλό να έρθουν τα παιδάκια σας!!!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Tonia40 είπε:

Χρόνια πολλά στα κορίτσια μας @Eir_ma και @irini02 με το καλό τα μωράκια σας! Τελειώσαμε με τις β επιπέδου όλη η ομάδα! Και επόμενο στάδιο το Doppler, εμένα μου είπαν ότι θα το κάνω στις 28 εβδομάδες λόγω του θέματος με το σάκχαρο που προέκυψε. Στις 17/5 έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο να μου πει πως θα το "διορθώσουμε"...μέχρι τότε ξεκίνησα μόνη μου ψιλοδιατροφη χωρίς πολλούς υδατάνθρακες και γλυκά και βλέπουμε. 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ να πάνε όλα καλά με όλες μας ❤️💙

@Tonia40Άντε έρχεται και η δική μας σειρά για την καμπύλη θα την κάνω την τρίτη που μας έρχεται!! Να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός❤️❤️ εύχομαι όλα να πάνε καλά κορίτσι μου 

Μπράβο @Tonia40καλά εκανες και ξεκίνησες διατροφή μόνη σου!! Εγώ κοριτσια έκλεισα για doppler για 29 Μαΐου, θα είμαι ακριβώς 30η εβδομαδα!!

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Tonia40 είπε:

στις On 4/5/2023 at 10:30 ΠΜ, ο/η Mummy2be είπε:

Καλημερα! 

Εγω που ελεγα να παω αρχες Ιουνίου, λες να την πατησω? Γιατι εχω την επιλογή να παω τωρα το Σάββατο, λες να παω να τα παραγγειλω? Κι εγω απο Λητώ θα παρω κουνια, χμμ με εβαλες σε σκεψεις! 

Κοιταξε εμας το Inglesina που ηθελα δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο. Ειναι 40 μερες παράδοση.  Τα υπόλοιπα  υπήρχαν πολυ πιο γρηγορα.   Μεσολαβει ομως κ το Πασχα.. εβαλαν κ 10 μερες παραπανω για παραδοση αυτοί οποτε φτάσαμε 50 μερες... Εγω δεν ηθελα να αγχωθω  κ τα επιλεξαμε. Γενικα αν θες κατι συγκεκριμενο στο  μυαλο σου μπορει να μην υπαρχει  κυρίως ομως στα καροτσια υπάρχει θεμα μου ειπαν.

στις πριν 17 ώρες, ο/η Balak455 είπε:

Κοιταξε εμας το Inglesina που ηθελα δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο. Ειναι 40 μερες παράδοση.  Τα υπόλοιπα  υπήρχαν πολυ πιο γρηγορα.   Μεσολαβει ομως κ το Πασχα.. εβαλαν κ 10 μερες παραπανω για παραδοση αυτοί οποτε φτάσαμε 50 μερες... Εγω δεν ηθελα να αγχωθω  κ τα επιλεξαμε. Γενικα αν θες κατι συγκεκριμενο στο  μυαλο σου μπορει να μην υπαρχει  κυρίως ομως στα καροτσια υπάρχει θεμα μου ειπαν.

Πήγα σήμερα στο λητω. Μου είπαν κι εμένα ότι θα πάρει καιρό να έρθει. Εμείς παμε για ΠΗΤ 6/9 κ μου είπε ο άντρας μου να παμε Τρίτη να το παραγγείλουμε να μας φύγει. 
δεν μου είπαν μέρες αλλά φαντάζομαι θα είμαι καλά… δεν ξέρω! Ελπίζω να έρθει εγκαίρως γτ δεν το έχω κ σε τίποτα να μαλώνω!! 😂😂

Θα αγοράζατε αυτό το χρωμα για κορίτσι;;

ειναι το νέο χρωμα της μέντας μου είπαν στο λητω. Κάποιο κορίτσι εδώ μου είπε πως το πήρε για το μωρό της αλλά δεν θυμάμαι ποια κοπέλα 😢

Μου άρεσε πολύ σαν χρωμα, δεν είναι μπλε του ουρανού όπως λέει στο σάιτ, είναι κάτι σαν πράσινο μπλε. Σαν Μεντί, δεν ξέρω πως να το περιγράψω… 

6E42B7EA-CC8F-491F-950C-6509F85F0483.png

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mummy2be είπε:

ειναι το νέο χρωμα της μέντας μου είπαν στο λητω. Κάποιο κορίτσι εδώ μου είπε πως το πήρε για το μωρό της αλλά δεν θυμάμαι ποια κοπέλα 😢

Μου άρεσε πολύ σαν χρωμα, δεν είναι μπλε του ουρανού όπως λέει στο σάιτ, είναι κάτι σαν πράσινο μπλε. Σαν Μεντί, δεν ξέρω πως να το περιγράψω… 

Εγώ το πήρα 🙈🙈😍😍 το είδα από κοντά και μ άρεσε πολύ το χρώμα γιατί: 1. Είναι διαφορετικό από όσα έχω δει 2. Είναι φωτεινό και χαρούμενο 3. Δεν φαίνονται τόσο εύκολα ούτε οι λεκέδες οπως  στα πιο ανοιχτά ή στα πολύ σκούρα. Το ερωτεύτηκα 😋

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mummy2be είπε:

Και όντως δεν είναι μπλε του ουρανού. Είναι μέντα περισσότερο:) 

Εμένα @Mummy2be @Amp92μου αρέσει πολύ, είναι ιδιαίτερο!! Και γω ήμουν ανάμεσα σε αυτό το χρώμα και το γκρεζ, επέλεξα ομως το γκρεζ τελικά γιατι άρεσε και στον άνδρα μου!!! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mummy2be είπε:

Εμένα έτσι όπως το βλέπω μ αρέσει πολύ σα χρώμα για καρότσι! 

Καλημέρα κορίτσια, είμαι 24+2 και ήθελα να ρωτήσω αν παίρνετε βιταμίνες και ποιες. 

Εγώ Παίρνω μόνο ασβέστιο και σκεφτόμουν ω3 αφού δεν τρώω καθόλου ψάρια

Κ εμένα μου αρέσει πολύ το χρώμα!!!

Είναι ουδέτερο χρώμα οπότε πρώτα ο Θεός σε ένα δεύτερο παιδάκι σας θα το ξανά χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα το φύλο του. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Watermelon είπε:

Κ εμένα μου αρέσει πολύ το χρώμα!!!

Είναι ουδέτερο χρώμα οπότε πρώτα ο Θεός σε ένα δεύτερο παιδάκι σας θα το ξανά χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα το φύλο του. 

Κ εγώ το ίδιο θεώρησα όταν το είδα 🙈 ευχαριστώ ❤️

Κορίτσια μου καλησπέρα τι κάνετε πως είστε;;;;χαίρομαι που πήγαν όλα καλά στις β επιπέδου μας.

Συγγνώμη αν σας χαλάσω το κλίμα αλλά έχω αγχωθει παρα πολυ, κόλλησαν οι μικρές μου κοξάκι και τελικά το κόλλησα κι εγώ, έχω πονολαιμο και μια μέρα έκανα πυρετό μέχρι 38. Σήμερα έχω μόνο πονόλαιμο. Διαβάζω στο Google (ξέρω δεν πρέπει αλλά παρασύρομαι) ότι μπορεί να περάσει στο έμβρυο, είδα και ένα άρθρο που μια κοπέλα έγραφε ότι έχασε το μωρό της από κοξακι 32 εβδομάδα....

Ο γιατρός μου είπε ότι το ανησυχητικό θα ήταν αν κολλούσα πιο κοντά στη γέννα και να μην ανησυχώ. Αλλά ψάχνω στα φόρουμ να δω αν το έχει περάσει καμία κοπέλα στην εγκυμοσύνη και δεν βρίσκω τίποτα. Έχετε εσείς καμία γνώση ρε κορίτσια;;; Έχει καμία ραντεβού τώρα στα κοντά με τον γιατρό της να τον ρωτήσει; Μήπως ακούσω και μια άλλη γνώμη; Δεν ξέρω, αν ξέρει καμία ας μου απαντήσει γτ έχω αγχωθει πολύ.

στις πριν 4 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα τι κάνετε πως είστε;;;;χαίρομαι που πήγαν όλα καλά στις β επιπέδου μας.

Συγγνώμη αν σας χαλάσω το κλίμα αλλά έχω αγχωθει παρα πολυ, κόλλησαν οι μικρές μου κοξάκι και τελικά το κόλλησα κι εγώ, έχω πονολαιμο και μια μέρα έκανα πυρετό μέχρι 38. Σήμερα έχω μόνο πονόλαιμο. Διαβάζω στο Google (ξέρω δεν πρέπει αλλά παρασύρομαι) ότι μπορεί να περάσει στο έμβρυο, είδα και ένα άρθρο που μια κοπέλα έγραφε ότι έχασε το μωρό της από κοξακι 32 εβδομάδα....

Ο γιατρός μου είπε ότι το ανησυχητικό θα ήταν αν κολλούσα πιο κοντά στη γέννα και να μην ανησυχώ. Αλλά ψάχνω στα φόρουμ να δω αν το έχει περάσει καμία κοπέλα στην εγκυμοσύνη και δεν βρίσκω τίποτα. Έχετε εσείς καμία γνώση ρε κορίτσια;;; Έχει καμία ραντεβού τώρα στα κοντά με τον γιατρό της να τον ρωτήσει; Μήπως ακούσω και μια άλλη γνώμη; Δεν ξέρω, αν ξέρει καμία ας μου απαντήσει γτ έχω αγχωθει πολύ.

Καλησπέρα @Eir_ma Αρχικά Χρόνια Πολλά και σε σενα για την γιορτούλα σου συνονόματη και ευχομαι όλες οι ανησυχίες σου να λυθούν πολύ σύντομα για να μην βασανίζεσαι περισσότερο για αυτό το θεματακι!
Δεν το γνωρίζω το θέμα αλλά έκανα μια έρευνα στο γκρουπ Εγκυος + Νεα μαμά στο fb και είδα απο άλλες κοπέλες που έτυχε ίδιο περιστατικό με σένα να καθησυχάζουν την ενδιαφερόμενη όπως ακριβως σου τα είπε και ο γιατρός σου..οτι το πιο ανησυχητικό ειναι οταν ειναι πραγματικά κοντά στη γέννα (δεν γνωρίζω γιατι αλλα αυτό εγραψαν ολοι) οποτε πιστευω αφενος πρέπει να εμπιστευτείς τον γιατρό σου οπως τα είπε αλλά και αφου ολες οι αποψεις συμφωνούν ειναι το καλύτερο σημάδι! 

στις On 5/5/2023 at 3:11 ΜΜ, ο/η Mummy2be είπε:

Εχουμε Ειρηνες σήμερα, δεν έχουμε? 

@irini02 Χρονια πολλα ❤️ Με το καλο να υποδεχθεις το υπεροχο μωράκι σας 🥰

@Eir_ma Εισαι κι εσυ Ειρηνη? 

Αν εχουμε κι αλλη Ειρηνη, χίλιες ευχές στέλνουμε ηλεκτρονικά ❤️ 

Ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου!!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας, να γεννήσουμε υγιέστατα μωράκια χωρίς ταλαιπωρίες και αγωνίες!!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η irini02 είπε:

Καλησπέρα @Eir_ma Αρχικά Χρόνια Πολλά και σε σενα για την γιορτούλα σου συνονόματη και ευχομαι όλες οι ανησυχίες σου να λυθούν πολύ σύντομα για να μην βασανίζεσαι περισσότερο για αυτό το θεματακι!
Δεν το γνωρίζω το θέμα αλλά έκανα μια έρευνα στο γκρουπ Εγκυος + Νεα μαμά στο fb και είδα απο άλλες κοπέλες που έτυχε ίδιο περιστατικό με σένα να καθησυχάζουν την ενδιαφερόμενη όπως ακριβως σου τα είπε και ο γιατρός σου..οτι το πιο ανησυχητικό ειναι οταν ειναι πραγματικά κοντά στη γέννα (δεν γνωρίζω γιατι αλλα αυτό εγραψαν ολοι) οποτε πιστευω αφενος πρέπει να εμπιστευτείς τον γιατρό σου οπως τα είπε αλλά και αφου ολες οι αποψεις συμφωνούν ειναι το καλύτερο σημάδι! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κορίτσι μου να είσαι πάντα καλά ...

Είμαι σε αυτή την ομάδα,πως μπορώ να κάνω αυτή την αναζήτηση κι εγώ; Να διαβάσω τι λένε;μπορείς να μου πεις στο περίπου και θα το βρω. Συγγνώμη αν σε βάζω σε κόπο κιόλας σε χιλιοευχαριστω και πάλι με ησυχασες λιγο

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

Για όσες εγκυούλες μετράμε σάκχαρο καθημερινά, οι μεταγευματικές μετρήσεις σας έχουν πει να γίνονται 60 λεπτά από την αρχή ή το τέλος του φαγητού σας? Έχω μπερδευτεί.. τόσο καιρό τις μετράω από το τέλος τους... Κάνω 20 λεπτά για να φάω μεσημεριανό και κανά 10λεπτο για το βραδινό!

@Eir_ma μου δεν γνωρίζω κάτι γύρω από αυτό για να μπορέσω να σε βοηθήσω!! Εφόσον όμως σου το είπε ο ίδιος ο γιατρός πρέπει να τον εμπιστευτείς και να ηρεμήσεις θεωρώ!! Λογικό να αγχωθηκες βέβαια αλλά αφού σε καθυσηχασε, υπάρχει λόγος?? Εγώ έχω ραντεβού 19 του μήνα με τον γιατρό μου σε 2 εβδομάδες δηλαδή, δεν γνωρίζω αν έχει κάποια άλλη κοπέλα πριν, ευχαρίστως να τον ρωτήσω ότι θέλεις!!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ersi85 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! 

Για όσες εγκυούλες μετράμε σάκχαρο καθημερινά, οι μεταγευματικές μετρήσεις σας έχουν πει να γίνονται 60 λεπτά από την αρχή ή το τέλος του φαγητού σας? Έχω μπερδευτεί.. τόσο καιρό τις μετράω από το τέλος τους... Κάνω 20 λεπτά για να φάω μεσημεριανό και κανά 10λεπτο για το βραδινό!

Πως είσαι κορίτσι μου?? Μετράμε 60 λεπτά από την πρώτη μπουκιά που τρώμε, όχι όταν τελειώνουμε το φαγητό μας!! Και γω στην αρχή έτσι είχα μπερδευτεί και έβγαιναν ότι να ναι οι μετρήσεις!! Επίσης όλα μας τα γεύματα πρέπει να τα τελειώνουμε μέσα σε 15 λεπτά 20 το πολύ 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου κορίτσι μου να είσαι πάντα καλά ...

Είμαι σε αυτή την ομάδα,πως μπορώ να κάνω αυτή την αναζήτηση κι εγώ; Να διαβάσω τι λένε;μπορείς να μου πεις στο περίπου και θα το βρω. Συγγνώμη αν σε βάζω σε κόπο κιόλας σε χιλιοευχαριστω και πάλι με ησυχασες λιγο

Εγω τι κάνω οταν θελω να μαθω κα΄τι για ενα συγκεκριμένο θέμα... Μπαίνω στο γενικό γκρουπ του fb Εγκυος + νέα μαμά και πανω δεξιά έχει εναν μεγενθυτικό φακό, παταω πάνω του και γράφω καποια λέξη κλειδί σε σχέση με αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω τι ειπαν άλλες κοπέλες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έβαλα "κοξακι" και αναζητηση μετά και σου βγάζει όλα τα σχετικά ποστ κ σχολια γύρω απο αυτό...
Αν δεν το βρεις έτσι οπως στο λέω ξαναπές μου να σου κάνω κάποια σκρινσοτ για να βοηθήσουν περισσότερο.

στις πριν 11 ώρες, ο/η Marika31 είπε:

Πως είσαι κορίτσι μου?? Μετράμε 60 λεπτά από την πρώτη μπουκιά που τρώμε, όχι όταν τελειώνουμε το φαγητό μας!! Και γω στην αρχή έτσι είχα μπερδευτεί και έβγαιναν ότι να ναι οι μετρήσεις!! Επίσης όλα μας τα γεύματα πρέπει να τα τελειώνουμε μέσα σε 15 λεπτά 20 το πολύ 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μουυυ! 

Είχα μπερδευτεί και εγώ...... Ο γιατρός δε μου το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή αυτό... οπότε μπαίνω εκ νέου στη διαδικασία νέων εντελώς μετρήσεων κ ο,τι προκύψει!!!

Εσένα με τη δίαιτα πως βγαίνουν συνήθως οι τιμές σου στη διάρκεια μιας ημέρας?

Και δίωρη καμπύλη σου γράφουν να την κάνεις ανά μήνα ή αρκούν οι δικές σου ημερήσιες μετρήσεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...