Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τα πόδια μου εμένα ήταν πολύ χάλια.. στεναχωρήθηκα πολύ με το πρήξιμο δε τ χω ξανα πάθει.. κόβω αλάτι Μ πΕ η γιατρός κ όντως ξεφουσκωσαν..από τη Κυριακή το χω κόψει τ αλάτι..κ να πίνεις νερό 
    • Κοίτα, από όλο μου τον κύκλο, μόνο εγώ προσέχω τόσο. Όλες οι φίλες μου, έτρωγαν σχεδόν τα πάντα και δεν έπαθαν κάτι. Οπότε, δεν είναι τόσο συνηθισμένο να συμβεί κάτι, αλλά όσο μπορείς πρόσεχε. Επίσης, εγώ σκέφτομαι πως κάποτε μικρότερη, ζούσα με σαλάτες από έξω λόγω δουλειάς. Δεν έχω θετικά αντισώματα, άρα δεν κόλλησα ποτέ. Βέβαια τώρα δεν θα παίζω με την τύχη μου, απλά θέλω να πω πως δεν είναι απαραίτητο να πάθουμε κάτι με την 1 φορά, ειδικά που όπως λες δεν έτρωγες την φλούδα. 
    • Καλό κουράγιο ρε κορίτσι μου και γρήγορα σιδερένια η μανούλα σου! 
    • Να σαι καλά κορίτσι μου! Ναι, όταν ρώτησα το γιατρό μου μου πε κ από πάνω. Εκεί που δεν επιτρέπεται είναι μέχρι και 2 δάχτυλα απ τον αφαλό, από εκεί και έξω όπου θες!
    • Ευχαριστουμε πολυ κοριτσι μου  με το καλο κ εσυ το μωρακι σου..επιτρεπετε πανω απο τον αφαλο να κανουμε την ενεση?αν κ εμενα ειναι πιο τσιτα η κοιλια πανω απο τον αφαλο..θα αρχισω να τις κανω πιο πλαγια χαμηλα να δω πως θα παει...υπομονη σε ολες μας να παρουμε τα μπεμπακια μας αγκαλια κ μετα θα τα ξεχασουμε ολα...🥰🥰🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...