Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λ Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει. Εμένα τώρα η μικρή είναι 12,400 περίπου και 18 μηνών. Εννοείται την σηκώνω φουλ, και είμαι στον 7ο. Δεν γίνεται αλλιώς, είναι ακόμα μωρό και εκτός από την ανάγκη της για αγκαλιές, είναι και πρακτικοί λόγοι. Να την πλύνω, να την μετακινήσω, να την παρηγορήσω τη νύχτα κλπ κλπ. Τα ξέρεις. Ο γιατρός μου είχε πει δεν υπάρχει κανένα προβλημα, ενώ ο προηγούμενος (πιο αυστηρός σε όλα) είχε πει να μην σηκώνω πάνω από 5 κιλά. Όταν είναι ο σύζυγος σπίτι βέβαια την σηκώνει κυρίως εκείνος. Η αλήθεια είναι ότι στις αρχές πρόσεχα περισσότερο, μέχρι να "δέσει" το σπορακι. Παίζει ρόλο και πώς την σηκώνεις από το έδαφος μου είχε πει ο γιατρός. Δηλαδή να χρησιμοποιείς τα πόδια ώστε να μην πέφτει το βάρος στη μέση/μήτρα. Όσες έχετε κάνει βάρη στο γυμναστήριο θα καταλάβετε τι εννοω
    • Καλημέρα όμορφες μανούλες! Χρόνια μας πολλά! ❤️🙏 Πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σας… μπαίνω που και που να δω αν έχει γράψει καμία σας.. Πέρυσι τέτοια εποχή μάθαμε για τις εγκυμοσύνες μας…και τώρα έχουμε τα θαυματάκια μας αγκαλιά! Μου φαίνεται απίστευτο…  Κι εμείς είμαστε καλά! 3 μηνών και 10 ημερών που μας είδε η παιδίατρος για το δεύτερο εμβόλιο ήμασταν 6.400 και 67 εκατοστά. Δεν έχω φορμάκι να της βάλω 🤣.. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε να είμαστε δύσκολες στον ύπνο. Μέσα στην μέρα κοιμόμαστε μόνο αγκαλιά και το βράδυ στη φωλιά ανάμεσα μας. Υπάρχουν μέρες που κάνει 6-7 ώρες σερί και ξεκουράζομαι και άλλες που ανά 3 ωρο ξυπνάει.  Είναι ένα πολύ χαμογελαστό μωράκι… θέλει όλη μέρα κουβέντα και παιχνίδι. Από σάλια χαμοοοοος… της αλλάζω σαλιαρα συνέχεια! Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι νωρίς βέβαια για δόντια… . Το καρότσι συνεχίζω να το βγάζω βόλτα άδειο… πάει το κλάμα σύννεφο! Έχουμε πάντα το μαρσιπο μαζι. Μόνο αυτό δέχεται!  Ευτυχώς τα πάμε καλύτερα με το κάθισμα αυτοκινήτου. Όχι ότι το αγαπάμε… αλλά αν έχει φάει, είτε θα κοιμηθεί είτε μπορείς να την ξεγελάσεις με κουβέντα και τραγουδάκια! Σας φιλούμε γλυκά! 💕
    • Ο ύπνος είναι ανάλογα τι τυχερά έχουμε κάθε βράδυ 😆 πάντως παρατηρώ ότι τώρα κοιμάμαι λίγο καλύτερα, αν εξαιρέσω ότι ξυπνάω για τουαλέτα και μετά δυσκολεύομαι λίγο να με ξαναπάρει. Τουλάχιστον πέρασαν οι εφιάλτες!  @zoepapa κορίτσι εσύ πως είσαι; Ηρεμησες καθόλου από ναυτία η ακόμα καλά κρατει; 
    • Εγώ την σηκώνω φουλ 😅 Αφού δεν με πονάει κάτι. Φαντάζομαι όταν θα αρχίσει να μεγαλώνει η μήτρα θα με δυσκολεύει οπότε εκεί θα σταματήσω. Αλλά θέλω να απόλαυση αγκαλίτσες 🥰🥰🥰 Αλλά και η δικιά μου όλο κάτι θέλει ή πρέπει να την μετακινήσω, οπότε δεν γίνεται να μην την σηκώσω. Δεν είναι και πολύ συνεργάσιμη 😅 Όταν είναι ο μπαμπάς όμως την σηκώνει κυρίως αυτός. Κι εμένα γύρω στα 11 κιλά είναι. Πόσο μηνών είναι τώρα η δικιά σου;
    • Καλημέρα κορίτσια μου και από εμάς και χρόνια πολλά για προχθές!!  Ήθελα και εγώ να σας γράψω αλλά όλο κάτι θα τύχαινε και δεν τα κατάφερνα..  Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ο καιρός.. δεν ξέρω για εσάς, εγώ έχω χάσει τις μέρες.. δεν καταλαβαίνω πως περνάνε!! Ούτε τη μέρα είναι.. 🤭 Σε 4 μέρες κλείνουμε 4 μηνών!! 😱 Σόκ!!  Τελευταία μέτρηση μας 3 μηνών και 6 ημερών ήταν 5750γρ και 63εκ ύψος!! 🥰🥰 Τα άλματα μας ταλαιπωρούν.. κατά τα άλλα η μικρή είναι αστέρι!! ❤️❤️❤️ @_piripiri_ μου και εμάς έχει αρχίσει να πέφτει στις καμπύλες πάλι.. η παιδίατρος μας είπε ότι είναι φυσιολογικό πάντως μετά το 3 μήνα τα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη να πέφτουν λίγο και ότι πλέον δεν περιμένουμε να παίρνουν βάρος με τον ίδιο ρυθμο όπως νεογέννητο και μετά το 6μηνο θα πέσει και άλλο.. βέβαια μου είπε ότι θέλουμε να παίρνουν τουλάχιστον 18γρ/ημέρα μίνιμουμ σε αυτό το στάδιο (3-6 μηνών) και η δικιά μου ήταν 16,5/ημέρα οπότε το παρακολουθούμε και θα κάνουμε καλλιέργεια ούρων για να είμαστε σίγουροι.. προσωπικά θαυμάζω το κουράγιο σου και τις αντοχές σου.. έχεις ένα μωρό, έχεις ένα 2+χρόνο, τη δουλειά, φαντάζομαι όλο και κάτι θα κάνεις και στο σπίτι από δουλειές.. και έχεις χρόνο να μας γράψεις κιόλας!! 🫠❤️ Εγώ με ένα μωρό και μόνο τη φροντίδα του, άντε να κάνω και καμία δουλειά στο σπίτι αραιά και που.. και είμαι χώμα!! 🥴 @Kallia.Geo μου και εμένα για δοντακια μου κάνει.. σάλια έχει πολλά; Κανά μασητικό να ξεσπάει εκεί; Αν έχεις μιλήσει με παιδίατρο και στο έχει αποκλείσει, θα σου πρότεινα κρανιοιερη θεραπεία! Η δικιά μου με είχε ξεσκίσει το πρώτο μήνα και αυτό μας έσωσε!! Στο γράφω ενώ δεν είμαι της εναλλακτικής ιατρικής αλλά με μια συνεδρία και εντός 2-3 ημερών είδα σημαντική βελτίωση..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...