Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου και από εμάς και χρόνια πολλά για προχθές!!  Ήθελα και εγώ να σας γράψω αλλά όλο κάτι θα τύχαινε και δεν τα κατάφερνα..  Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ο καιρός.. δεν ξέρω για εσάς, εγώ έχω χάσει τις μέρες.. δεν καταλαβαίνω πως περνάνε!! Ούτε τη μέρα είναι.. 🤭 Σε 4 μέρες κλείνουμε 4 μηνών!! 😱 Σόκ!!  Τελευταία μέτρηση μας 3 μηνών και 6 ημερών ήταν 5750γρ και 63εκ ύψος!! 🥰🥰 Τα άλματα μας ταλαιπωρούν.. κατά τα άλλα η μικρή είναι αστέρι!! ❤️❤️❤️ @_piripiri_ μου και εμάς έχει αρχίσει να πέφτει στις καμπύλες πάλι.. η παιδίατρος μας είπε ότι είναι φυσιολογικό πάντως μετά το 3 μήνα τα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη να πέφτουν λίγο και ότι πλέον δεν περιμένουμε να παίρνουν βάρος με τον ίδιο ρυθμο όπως νεογέννητο και μετά το 6μηνο θα πέσει και άλλο.. βέβαια μου είπε ότι θέλουμε να παίρνουν τουλάχιστον 18γρ/ημέρα μίνιμουμ σε αυτό το στάδιο (3-6 μηνών) και η δικιά μου ήταν 16,5/ημέρα οπότε το παρακολουθούμε και θα κάνουμε καλλιέργεια ούρων για να είμαστε σίγουροι.. προσωπικά θαυμάζω το κουράγιο σου και τις αντοχές σου.. έχεις ένα μωρό, έχεις ένα 2+χρόνο, τη δουλειά, φαντάζομαι όλο και κάτι θα κάνεις και στο σπίτι από δουλειές.. και έχεις χρόνο να μας γράψεις κιόλας!! 🫠❤️ Εγώ με ένα μωρό και μόνο τη φροντίδα του, άντε να κάνω και καμία δουλειά στο σπίτι αραιά και που.. και είμαι χώμα!! 🥴 @Kallia.Geo μου και εμένα για δοντακια μου κάνει.. σάλια έχει πολλά; Κανά μασητικό να ξεσπάει εκεί; Αν έχεις μιλήσει με παιδίατρο και στο έχει αποκλείσει, θα σου πρότεινα κρανιοιερη θεραπεία! Η δικιά μου με είχε ξεσκίσει το πρώτο μήνα και αυτό μας έσωσε!! Στο γράφω ενώ δεν είμαι της εναλλακτικής ιατρικής αλλά με μια συνεδρία και εντός 2-3 ημερών είδα σημαντική βελτίωση..
    • Δεν φόραγα όταν κοιμόμουν και υπέφερα μετά λέω να δοκιμάσω να φορέσω και στον ύπνο και ήταν λίγο καλύτερα ...! Θα αγοράσω μαξιλαράκι να κλείσω πρώτα το 3μηνο τώρα έχω το μαξιλάρι του καναπέ που βάζω πάνω το πόδι μου στο πλάι γιατί αλλιώς δν μπορώ να κοιμηθώ ήσυχα ! Κ είμαι ακόμα στην 8η εβδομάδα ...
    • Την βάζω αρκετές φορές μέσα στη μέρα,δεν τις μετράω αλλά πλέον πονάνε οι ρωγες μου. Συμπλήρωμα θα πιει άλλες μέρες σύνολο 150 άλλες μπορεί λιγότερο άλλες περισσότερο.  Απόψε πχ έφαγε 2 φορές  σύνολο 180 ml συμπλήρωμα και μπήκε και στήθος κάνα μισάωρο και τώρα ξανά πάλι στήθος. Επίσης δίνω και αντλημενο σαν συμπλήρωμα σίγουρα πάνω από 100 ml τη μέρα.  Αλλά πάνω που λέω έστρωσε με τον θηλασμό καινθα μειωθεί το ξένο αρχίζει να πεινάει. Γεννήθηκε μικρούλα και λογικα για αυτό πεινάει συνέχεια. Οσο αντέξουμε κορίτσι μου. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Εγω σημερα ήδη σέρνομαι γιατί απόψε με ταλαιπώρησε η μικρή.  Από πάνες πως πάτε? Εμένα ρε κορίτσια κάνει συνέχεια κακά δεν προλαβαίνω τις πάνες. 
    • Εντάξει όλα καλά! Απλά μάλλον ξεκουράστηκα υπερβολικά το ΣΚ και χθες που μπήκα πάλι στους εξαντλητικούς ρυθμούς, άρχισαν πονάκια, τραβήγματα, ζαλάδες κλπ  Τα μωρά σας τα σηκώνεται εσείς κορίτσια;; Η μικρή μου είναι 10 κιλά και είναι μωρό που θέλει συνεχώς αγκαλιά από μένα! Προσπαθώ όμως όσο μπορώ να μην την σηκώνω και νιώθω πολλές τύψεις..
    • Μη το λες.. Εμένα σε όλες τις εγκυμοσύνες ερχόντουσαν στην αρχή κ γύρω στην 9η υποχωρούσαν. Βέβαια είμαι από τις τυχερές που απλά λίγο μ ενοχλούσαν οι μυρωδιές κ τώρα σε αυτήν είχα κ λίγες ελάχιστες αναγούλες αλλά μέχρι εκεί. Ολα θα πάνε καλά σε όλα τα κορίτσια!!! Κ μεις την καρδουλα απλά την είδαμε την 6η εβδομάδα κ την 8η την ακούσαμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...