Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου!! Επειδή δεν προλαβαίνω να μπω συχνά να σας διαβάζω θυμησε μου σε ποια εβδομαδα είσαι;;; Πόσο ετών;;; Ο δικός μου ο γιατρός μου είπε δεν χρειάζεται εφόσον είναι καλή η αυχενική δεν μου απαγόρευσε να το κάνω, σκέφτομαι τα χρήματα μωρέ αυτό είναι γιατί έχουμε και άλλα παιδάκια και εντάξει σκεφτόμαστε και το ευρώ πλέον. Αυτό με κρατάει λίγο, και επίσης σκέφτομαι ότι έτσι κι αλλιώς αν είναι κάτι θα βρεθεί στη β επιπέδου όπου εκεί σε παραπέμπουν για αμνιοπαρακέντηση οπότε λέω να περιμένω αν είναι να κάνω αυτό. Όχι δεν αλλάζει ο πρόσθιος πλακούντας! ο χαμηλός ναι το έχω ακούσει να αλλάζει όπως μεγαλώνει το μωρό και η κοιλίτσα και πηγαίνει προς τα πάνω! Αλλά όπου και να είναι πλέον δεν είναι κάτι επικίνδυνο με τους υπερήχους που κάνουν τα παρακολουθούν όλα στενά! Με τον πρόσθιο διάβασα ότι αργείς να ακούσεις τα μωράκια μόνο αυτό....
    • @Lilaki93 καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα με την @Kiddo και όσα είπε. Κι εμείς  πηγαμε σε εξειδικευμένο κέντρο στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει κακό σπέρμα αλλά γιατι θέλαμε να γίνει σωστή δουλειά και όχι πάνω πάνω ( εκεί κάνουν εντελώς διαφορετικό έλεγχο και μπορούν να δουν πολλά). Ναι θα πληρώσετε κάτι παραπάνω αλλά όταν μιλάμε για 13 μήνες χωρίς σύλληψη και δικές σου εξετάσεις καλες, τότε χρειάζεται παραπάνω ψάξιμο το σπέρμα μηπως εκεί βρίσκεται ο λόγος. Μακάρι να μην είναι κάτι και να είναι απλά θέμα τύχης η αγχους κλπ. Αλλά ακόμη κι αν είναι αλλιώς θα σας καθοδηγήσουν από κει όπως και ένας ανδρολογος κι αλλιώς ένα απλό διαγνωστικό. 
    • Καλημέρα κοριτσια! Δ θα σας κρύψω ότι ποναω πολύ αλλά τ παλευω. Σ αυτήν εκανα rooming in, σύνοδος πέραν κάποιων ωρών δ επιτρέπεται οποτε δυσκολεύομαι καπως στο σηκω,  πάρε τ μωρο, κατσε, θηλάσει, ξανα σηκω κτλ. Ολο τ βραδυ μόλις την αφηνα ξυπνούσε. Κοιμηθηκαμε καμια ωρα 4 με 5 μ αυτήν αγκαλια. Τουλ σπιτι θα έχω βοήθεια στο σήκωμα κτλ. Εντωμεταξύ η μία εδω στο δωμάτιο είναι περίεργη φάση.. έχει ανοιχτό τ παράθυρο ολη μερα κ τ φωτα από πάνω της αναμμένα νύχτα μερα. Έχουμε γεμίσει κουνούπια..με εφαγαν κ εχω κάτι νευρα. @Sotiria_94 δεν εχω αλλες δουλειές χαχα. Από δω κ περα τα καθημερινα.
    • Το διάστημα συμμετοχής του εργοδότη (1,2 κ.ο.κ μήνες)  εξαρτάται από τα συνεχόμενα έτη εργασίας στο συγκεκριμένο εργοδότη. Ο εργοδότης οφείλει για το διάστημα συμμετοχής του να καταβάλει ένα ποσό μπροστά μέχρι να γίνει η πληρωμή από τον εφκα. Εφόσον πληρωθείς από τον εφκα πρέπει να καταθέσεις τις αποδείξεις πληρωμής του εφκα στον εργοδότη ώστε να γίνει η εκκαθάριση από τον εργοδότη. Στην άδεια επαπειλούμενης που είχα πάρει στην κύηση που έχασα το μωράκι μου,  την άδεια του Αυγούστου την πληρώθηκα Γενάρη (Αττική).. υπομονή κορίτσια μου!  @Elli13 μου με το καλό κοριτσάκι μου! Να κρατήσεις υγιέστατο και τελειόμηνο το θαυματακι σου!! ❤️❤️
    • Η σύσταση των σπερματικών υγρών (παχύρευστο, υδαρες κτλ) δεν έχει καμία σχέση με τον αριθμό των σπερματοζωαρίων ούτε επιρρεαζει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων καθ' οποιονδήποτε τρόπο. Για εμένα κακώς επαναλαμβάνετε στο ίδιο διαγνωστικό.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...