Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ εγκυμοσινης

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Με λένε Γεωργία έχω ένα κοριτσάκι 3 ετών με εξωσωματική πριν 2 μέρες έκανα έμβρυομεταφορά εμβρύου 3 ημερών και θέλω να κάνω το τεστ που λέει ότι ανυχνεβει από την 5η ημέρα σύλληψης. Το έχει δοκιμάσει κάποια να μου πει αν δουλεύει όντως ή αν καθυστερει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
    • Ρε συ πως σου φαίνεται ο μεγάλος σου? Για κάποιο λόγο η δικιά μου , μου φαίνεται πολυυυυ μεγάλη! Και ειλικρινά είναι μια σταλιτσα για την ηλικία της ... την βλέπω πολύ διαφορετική όμως 
    • Να σου ζήσουν τα παιδακια σου ❤️❤️❤️   Είναι πολύ φυσιολογικό να μην έχει ρυθμιστεί ακόμα. Το γεγονός ότι στις άλλες γέννες ήταν σταθερή δεν αποτελεί ένδειξη ότι και τώρα θα συμβεί το ίδιο.    Φυσικα όταν υπάρχουν ελεύθερες επαφές κ δεν γνωρίζεις πότε κ αν έκανες ωορρηξία τότε αυτό περιπλέκει τα πράγματα.  Αν γνωρίζεις πότε έκανες ωορρηξία κ θεωρείς ότι έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις ένα τεστ να δεις. Αλλά γενικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχεις για αρκετό διάστημα (είτε θηλάζεις είτε όχι) 😊🥰
    • Μια χαρούλα!! Μακάρι να ήξερα ότι είχα δίωρο! Για να δούμε πώς θα πάει!
    • Γεια σου Λευκή μου κ εγώ το βρίσκω δύσκολο να γυρίσει τώρα προς το τέλος το μωράκι σου ❤️ ειδικά όσο μεγαλώνει η μπέμπα είναι τόσο πιο δύσκολο κ γι αυτά να γυρνάνε 🩷 μεγάλο μωράκι κ το δικό σας ❤️❤️❤️  έχετε συζητήσει για την γέννα; Όσο πλησιάζουμε νομίζω είναι εξέχον ζήτημα. Έχεις κάνει κάποια μαθήματα ανώδυνου τοκετού ή κάποια σεμινάρια κτλ; Πως νιώθεις που πλησιάζουμε; 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...