Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΩΡΟΥ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑς.ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΞΗΣΗς ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ 1,2 ΕΚ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑς ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ.ΕΜΕΝΑ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ 1,5 ΕΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενα θα σου πω μαριμαρ... ο δικος μου απο 34,5 στις 18/6 εφτασε 37 στις 14/7.Δηλαδη πανω απο 2 εκατοστα σε λιγοτερο απο ενα μηνα... απο κει κα περα αυξανοταν με πιο αργους ρυθμους... την τελευταια φορα που τον μετρησε η παιδιατρος ειχε παρει μονο 6 χιλιοστα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριμαρ δεν εχουν ολα τα παιδακια τον ιδιο ρυθμο αναπτυξης χωρις αυτο να σημαινει οτι κατι παει στραβα.Αλλα παιρνουν βαρος και υψος πιο γρηγορα απο συνομηλικα τους .

και λογικο ειναι να αυξανονται οι διαστασεις τους και σε εκατοστα.Μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου,αναπτυσσεται,φανταζομαι στο ειπε κι ο γιατρος σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...