Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η N@ki είπε:

Καλημέρα και καλή χρονιά 

Μία ερώτηση κορίτσια, οποία ξέρει. Μετά από πόσες μέρες από την ωορρηξία έρχεται η περίοδος? 

Καλημέρα.

Από όσο γνωρίζω η ωορρηξία συμβαίνει 12-16 μέρες πριν την περίοδο. Εγώ για παράδειγμα π έχω κύκλο 28 μέρες,έχω ωορρηξία την  14 μέρα συνήθως. Ελπίζω να σε βοήθησα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα.

Από όσο γνωρίζω η ωορρηξία συμβαίνει 12-16 μέρες πριν την περίοδο. Εγώ για παράδειγμα π έχω κύκλο 28 μέρες,έχω ωορρηξία την  14 μέρα συνήθως. Ελπίζω να σε βοήθησα 😊

Άρα μέχρι 16 μέρες πιο συχνά έρχεται η περίοδος μετά την ωορρηξία. Αν έχουν περάσει 18, 19 μέρες θα μπορούσε να είναι και εγκυμοσύνη? Χωρίς να έχει έρθει η καθυστέρηση ακόμα. 

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η N@ki είπε:

Άρα μέχρι 16 μέρες πιο συχνά έρχεται η περίοδος μετά την ωορρηξία. Αν έχουν περάσει 18, 19 μέρες θα μπορούσε να είναι και εγκυμοσύνη? Χωρίς να έχει έρθει η καθυστέρηση ακόμα. 

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ!!!! 

Θα σ δώσω ένα παράδειγμα.

Αν έχεις σταθερό κύκλο πχ 28 μέρες, και η τελευταία περίοδος σου ηταν 19/12, αν είχες ωορρηξία στις 2/1(δλδ 15η μέρα του κύκλου) τότε πρέπει να σ' έρθει περίοδος μέχρι τις 18/1 το αργότερο(δλδ 16 μέρες μετά την ωορρηξία). Αν δεν έρθει τότε θεωρείται Ότις έχεις καθυστέρηση.😊

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Θα σ δώσω ένα παράδειγμα.

Αν έχεις σταθερό κύκλο πχ 28 μέρες, και η τελευταία περίοδος σου ηταν 19/12, αν είχες ωορρηξία στις 2/1(δλδ 15η μέρα του κύκλου) τότε πρέπει να σ' έρθει περίοδος μέχρι τις 18/1 το αργότερο(δλδ 16 μέρες μετά την ωορρηξία). Αν δεν έρθει τότε θεωρείται Ότις έχεις καθυστέρηση.😊

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!!! 😁

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...