Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μόλις γύρισα από την αυχενική!!!


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Μόλις γύρισα από την αυχενική! Όλα καλά δόξα τω Θεω! Ακούσαμε την καρδούλα, είδαμε χεράκια,ποδαράκια, πατουσάκια, τον εγκέφαλο, τη μυτούλα του,το σταμαχάκι του! Μας είπαν ότι είναι όλα καλά τώρα περιμένουμε και την εξέταση αίματος που θα βγει σε 3 μέρες! Αυτό που με χάλασε ήταν ότι την αυχενική την έκανε άλλος γιατρός και όχι ο δικός μου (ήρθε βέβαια αλλά αφού άρχισε η εξέταση) και ότι όλο το θέμα ήταν 2 με 3 λεπτά! τόσο λίγο κρατάει αυτή η εξέταση;;; Με εσάς τί έγινε; Εκανα την εξέτση στο Ιασώ και ενιωσα ότι απλά με ξεπετάξανε! Ηταν τόσο γρήγορα όλα που ενιωθα ότι μας κυνηγούν! Δεν το χάρηκα καθόλου το μωράκι μου! Βεβαια μου είπε αρκετές φορές ότι το μωράκι μου φαίνεται μια χαρά! Ολα τέλεια! Αλλά 2 λεπτά βρε κορίτσια; Μηπως βιαστήκαν και δεν έκαναν σωστά την εξέταση; Τι να πω; Η αλήθεια είναι ότι μου την έσπασαν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!! ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΤΛ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΛΕΠΤΑ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ 1:16500!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι'εμενα ολες τις εξετασεις οταν ημουν εγκυος μου τις εκαναν αλλοι γιατροι γιατι πηγαινα στο ιασω οπου εκει εχει εξειδικευμενα μηχανηματα που δεν τα εχουν ολοι οι γιατροι στα ιατρεια τους... και οντως δεν κραταει πολυ ωρα η καθε εξεταση, πιο πολυ ειναι η ωρα αναμονης, οχι ομως και 2 λεπτα... αφου ολα ειναι καλα μην ανυσηχεις... τα ειδατε ολα αλλωστε αυτα που επρεπε να δειτε...:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ από ότι θυμάμαι ... όταν έκανα της αυχενική διαφάνεια η διάρκεια της ήταν κάπου στα 10 λεπτά. Να ξέρεις ότι δεν την κάνουν πάντα όλοι γυναικολόγοι αυτή την εξέταση ... θα πρέπει να έχουν εξειδίκευση, εμένα για να καταλάβεις όλα τα υπέρηχα της μικρής μου τα κάνουμε σε άλλον γιατρό που μας έχει υποδείξει ο γυναικολόγος μου.

αυτα ... διστυχως νομίζω ότι η αίσθηση που έχεις είναι σωστή ... και αν ήμουν εγώ θα την είχα πει άγρια στον γιατρό μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν δεν ηταν 2 θα ταν 5 αλλά όχι παραπάνω!Φαινόταν ότι το κατείχε αυτό που έκανε ο άνθρωπος αλίμονο αλλά ήθελα τα χρόνο μου! Εχω συνηθίσει που στο ιατρείο καθόμαστε και αναλύουμε τα πάντα για όση ώρα τον ρωτάω πράγματα.....χιχιχι και μου κακοφάνηκε σημερα! Τέλοσπάντων σημασία έχει ότι είναι καλά το αγγελούδι μου (τα ποσοστά βγήκαν αψογα) αλλά περιμένω και το αίμα για να χαρώ ολοκληρωτικά! Δε βλέπω την ώρα να πάω στο ιατρείο να το δω όση ωρα θέλω.... :-) όσο για το Ιασώ δε βλέπω το λόγο να πληρώνω παραπάνω χρήματα για τόσο γρήγορη εξέταση! Θα το συζητησω με το γιατρο μου κ αν είναι δυνατον θα πηγαινω αλλού!Τι να πω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην αγχώνεσαι καθόλου! Μια χαρά σου την έκαναν την εξέταση. Εγώ την έκανα στο Μητέρα και ήταν 5 λεπτά. Σίγουρα όχι παραπάνω! Και την εξέταση την κάνει ο υπερηχολόγος, εκτός αν ειδικεύεται και ο ίδιος ο γιατρός σου σε αυτό! Είναι απόλυτα λογικό να σου την κάνει άλλος. Φαντάζομαι και το Β Επιπέδου, άλλος θα σου το κάνει αλλά μην ανησυχείς. Όλοι αυτοι οι "αλλοι" είναι ειδικοί και σίγουρα πάρα πολύ έμπειροι ώστε να μας ξεπετάνε (δυστυχώς) έτσι γρήγορα.. Εγώ μόλις βγήκαμε από την αυχενική είπα στον άντρα μου "αν του δίναμε κανένα εικοσάευρο λες να μας κρατούσε μένα λίγο ακόμα να δούμε το μπεμπάκι?"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eva_25, όταν έκανα την αυχενική η μαία μου είπε να μην αγχώνομαι για το αίμα γιατί μόνο να μειώσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες ανωμαλίας μπορεί.. Αν σου βγήκε καλή η αυχενική, τότε τα αποτελέσματα του αίματος θα κάνουν το γενικό αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσάκια με ηρεμησατε!

Οντως πρέπει να χαίρομαι μόνο γιατί από την πρώτη στιγμή σε όλες τις εξετάσεις όλα έδειχναν ιδανικά! Το μπεμπέ μου τα πάει περιφημα και γω το μόνο που έχω να κάνω είναι να το απολαμβάνω!!! Εύχομαι τα καλύτερα για όλες τις μανούλες και όλα τα μπεμπάκια!!!!

Φιλιάααα!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια! Ευα αν το μωρο ειναι στην καταλληλη θεση ειναι φυσιολογικο ο γιατρος να ειδε αυτα που επρεπε τοσο συντομα. Και συγχαρητηρια που ολα ειναι μια χαρα!

Φυσικα θα ηταν ωραιο να δεις και το μωρακι σου παραπανω!Αλλα αφου δεν εκανες την εξεταση στο γιατρο σου τι να κανουμε?! Εγω το χαρηκα παρα πολυ την περασμενη Δευτερα που εκανα την αυχενικη.Ηταν η πρωτη φορα που το ειδα σαν ανθρωπακι πληρως σχηματισμενο,να κανει κινησεις με τα χερακια και τα ποδαρακια και τιναγματακια με την πλατουλα!!!Δεν πειραζει θα το απολαυσεις οταν πας στο ιατρειο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευα μου εκανες κιολας την αυχενικη????

Ποτε περασε ο καιρος ε???

Χαρηκα παρα πολυ για σενα!!

Μακαρι να σου πανε ολα τελεια και στη συνεχεια!!!

Φιλια:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ πολύ lovie μου! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Εσύ στην καλύτερή σου φάση έτσι;;! Να χαίρεσαι τη μπουμπούκα σου για ακομα μια φορα και να της δωσεις πολλά πολλά φιλάκια! Εμαθα ότι την παντρεύεις κιόλας ε;;; χιχιχι!! Φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειμαστε ακομη σε φαση προσαρμογης αλλα μια χαρα!!!!

Θα δεις θα δεις.....

Βρηκα πολυ καλο γαμπρο νομιζω!!!!!

Τωρα ετοιμαζω σιγα σιγα την προικα!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕ 30ΛΕΠΤΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

160ΕΥΡΩ.ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΑΘΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ??

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ????????????????????????????

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποιο φύλο καλέ!!!! δεν πρόλαβα να ρωτήσω ! Ασε που είχα μεγάλη αγωνία για το αν θα είναι όλα καλά με το νινί μου! Πάντως ο γιατρός μας είχε πει από τον τελευταίο υπέρηχο ότι μάλλον για αγοράκι το βλέπει αλλά με κάθε επιφύλαξη!!!

Εμένα 150 ευρω μου στοίχισε, εννοείται και με την εξεταση αίματος!Μαζί πάνε αυτά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...