Καλημέρα κορίτσια,
Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας😊 Εύχομαι σε όλες αργά ή γρήγορα να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε!!!
Θα κάνουμε μια έρευνα γτ εκτός από το ότι πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας ψυχολογικά πρέπει να πάρουμε τα πάνω μας κ οικονομικά, όλες καταλαβαίνετε πόσο κοστοβόρα είναι όλα αυτά.... Εξού κ σκέφτηκα το δημόσιο @Kateriniw. Απ' ότι κατάλαβα δεν έμεινες ευχαριστημένη? Εγώ δεν έχω θέμα ούτε με το κέντρο ούτε με τη γιατρό μου ήταν όλοι άψογοι αλλά δεν αντέχω να ξαναπάω στο ίδιο για ψυχολογικούς λόγους
Ναι το π΄ρώτο μου και είμαι λίγο ανήσυχη γιατί το πρώτο ήταν η παλίνδρομη αλλά προσπαθώ να μην τα συγχέω... Μου αύξησε τη προγεστερόνη σε 3 δόσεις τη μέρα.. Παίρνω φιλικό και κάνω και αντιπηκτικές λόγω θρομβοφιλίας και ειδικά μετα τη παλίνδρομη για πιο safe.. Και εγώ θα πήγαινα αρ΄γότερα αλλά λόγω των υγρών φοβήθηκα . δεν ηταν πολλά και δεν κρ΄΄ατησαν. Δήλαδη μια - δυο φορές στη τουαλέτα κάτι λίγα αλλά όπως και να έχει είπα να το τσεκάρω.. Μακάρι να μας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.. Εσυ έχεις άλλα παιδάκια ?