Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κορίτσι μου δεν ήξερα ότι έχασες την αδελφή σου, συλληπητήρια..Πραγματικά έχεις δύο αγγ΄ε΄λους εκεί ψηλά..
Έχεις άρα να διαχειριστε΄ίς 2 πένθη..θέλει χρόνο το σώμα μας..εμένα μετά τις αποξέσεις ήταν μικρός ο κυκλος..τώρα κάπως μεγάλωσε και το θεώρησα καλό δείγμα..αλλά δεν νομίζω ότι είμαι,εγώ τα εμπιστεύομαι τα τεστ.. Για το αίμα που λες ..δεν έχω εμπειρία αλλά έβγαζα και λίγο ιστό έως και τη δεύτερη περίοδο μετά την απόξεση..
όσο αφορά τις εξετάσεις μετά την αποβολ΄ή..προφανώς οι γατροί δεν το ψάχνουν συνήθως με τη πρώτη..καλώς ή κακώς..μπορεί όντως και κατα πάσα πιθανότητα ήταν τυχαίο..αλλά τι σας είπε εφόσον ήταν ένα έμβρυο χωρίς προβλήματα που μπορεί να οφειλόταν η διακοπή;
Μήπως να κάνετε έναν καρυότυπο ζεύγους που είναι μόνο με αίμα και συνταγογραφείται;;εδώ επίσης πολλά κορίτσια προτείνουν ένα σπερματοδιάγραμμα που ούτε εμείς έχουμε κάνει..
Χαχα καλά ναι κ ο κόπος κ τα λεφτά πόσες φορές πάνε χαμένα! Κ εγώ έκλαιγα πολύ τις πρώτες μέρες παιδικού, αλλά μετά όταν βλέπεις πόσο ωραία περνάνε αναθεωρείς! Μόλις παρκάρουμε κ το βλέπει αρχίζει κ τσιρίζει από χαρά κ φωνάζει κολειοοο κυριαααα 🤣
Παιζει ρόλο κ το σχολείο βέβαια, εμείς κάπως τυχαία το βρήκαμε, αλλά ήμασταν τυχεροί. Αν έχετε κάποιον να σας προτείνει, ακόμη καλύτερα!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.