Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Μιας και δεν έχει ανοίξει καμία αυτό το θέμα ακόμα, είπα να το ξεκινήσω μπας και μαζευτούμε όσες γεννάμε τον Ιούλιο του 23! Εγώ είμαι στην 11η εβδομάδα τώρα και έχω ΠΗΤ λογικά 24/7. Θα περιμένω και την αυχενική για επιβεβαίωση.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και χρονια πολλα  :)και εγω εχω ΠΗΤ 25 Ιουλίου . Περιμένω την αυχενική για επιβεβαιωση. Θα ξεκινησω αντιπηκτικη αγωγη . εχει ακολουθησει καμια κατι παρομοιο; Γενικα το αγχος μου εχει φτασει σε αλλα επιπεδα . :) 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Εγώ μπήκα σήμερα στη 12 εβδομάδα και δυστυχώς έχασα την αυχενική μου, γιατί νοσώ με κοβιντ…αν βγω αρνητική θα την κάνω την ερχόμενη εβδομάδα…ανησυχώ πολύ για το μωράκι αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Χαίρομαι που σας γνωρίζω!  

@vasilikichpπιστεύω θα μαζευτούν κι άλλες σιγά σιγά 😛Πως είσαι εσύ τώρα από συμπτώματα;

@Tasiaa περαστικά βρε κορίτσι! Αν δεν ανεβάζεις υψηλό πυρετό καλά θα είναι το μπεμπακι! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@vasilikichpπιστεύω θα μαζευτούν κι άλλες σιγά σιγά 😛Πως είσαι εσύ τώρα από συμπτώματα;

@Tasiaa περαστικά βρε κορίτσι! Αν δεν ανεβάζεις υψηλό πυρετό καλά θα είναι το μπεμπακι! 

σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Παίρνω ντεπόν και δεν έχω ξεπεράσει το 38…θα δούμε…

Αντε να μαζευτούμε πολλές να τα λέμε!!!

Εμενα εδώ και 3-4 μέρες έχει σταματήσει να πονάει το στήθος και νιώθω πως έχει ξεπρηστει αλλά μου είπαν πως είναι λογικό και να μην ανησυχώ…και φυσικά εγώ τι κάνω;; Ανησυχώ!! 😂

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Tasiaa είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Παίρνω ντεπόν και δεν έχω ξεπεράσει το 38…θα δούμε…

Αντε να μαζευτούμε πολλές να τα λέμε!!!

Εμενα εδώ και 3-4 μέρες έχει σταματήσει να πονάει το στήθος και νιώθω πως έχει ξεπρηστει αλλά μου είπαν πως είναι λογικό και να μην ανησυχώ…και φυσικά εγώ τι κάνω;; Ανησυχώ!! 😂

Α εμένα συνέχεια πρήζεται και ξεπρηζεται, οπότε δεν του δίνω σημασία 😅

Αλλά ρε κορίτσια πάω χθες να κάνω ένα ντουζ και βλέπω η μία θηλή μόνο να έχει γίνει πολύ σκούρα και λίγο περίεργη φαινόταν 🤣 Είχε πολύ φάση γιατί ήταν μόνο η μία. Τελικά σήμερα ήρθε πάλι στα ίσια της 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Α εμένα συνέχεια πρήζεται και ξεπρηζεται, οπότε δεν του δίνω σημασία 😅

Αλλά ρε κορίτσια πάω χθες να κάνω ένα ντουζ και βλέπω η μία θηλή μόνο να έχει γίνει πολύ σκούρα και λίγο περίεργη φαινόταν 🤣 Είχε πολύ φάση γιατί ήταν μόνο η μία. Τελικά σήμερα ήρθε πάλι στα ίσια της 🤣

Θα μας τρελάνουν αυτά τα συμπτώματα!!! Μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι το σώμα μας περνάει μια φάση πρωτόγνωρη και λίγο… «τρελή», μπας και γλιτώσουμε εμείς την τρέλα!!! 😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tasiaa είπε:

Θα μας τρελάνουν αυτά τα συμπτώματα!!! Μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι το σώμα μας περνάει μια φάση πρωτόγνωρη και λίγο… «τρελή», μπας και γλιτώσουμε εμείς την τρέλα!!! 😂

Όπως το λες ακριβώς! 

Ή πχ 2-3 μέρες είμαι σχετικά οκ και μετά πάλι αναγουλες και ζαλάδες (ευτυχώς δεν έχω εμετούς εγώ).

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! 
εγω έχω τελική ημερομηνία 15/6 !

τσιμπιματακια ακόμη καθόλου .. έχω τρεις εβδομάδες να δω το μωρό στον υπέρηχο και έχω τρελαθεί🥹

εμενα ο προβληματισμός μου ειναι άλλος, πολλά κολπικά υγρά…. Φοβάμαι αν δεν ειναι φυσιολογικό μήπως ειναι απο τον σάκο του μωρού.. την Τρίτη είχα ραντεβού αλλα το ακυρώσαμε και εμείς λόγω του ότι κόλλησα κοβιντ🥲

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Argi3 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 

τσιμπιματακια ακόμη καθόλου .. έχω τρεις εβδομάδες να δω το μωρό στον υπέρηχο και έχω τρελαθεί🥹

εμενα ο προβληματισμός μου ειναι άλλος, πολλά κολπικά υγρά…. Φοβάμαι αν δεν ειναι φυσιολογικό μήπως ειναι απο τον σάκο του μωρού.. την Τρίτη είχα ραντεβού αλλα το ακυρώσαμε και εμείς λόγω του ότι κόλλησα κοβιντ🥲

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 

Να μη σε προβληματίζουν τα κολπικά υγρά, νομίζω όλες έχουμε! Εγώ προσωπικά έχω άπειρα! Τα νιώθω συνέχεια να τρέχουν, ακόμη και αν είμαι ξαπλωμένη…ένα χάλι! Βέβαια έχω παίρνω και utrogestan που σίγουρα τα επηρεάζει…

κοβιντ και εσύ;; Περαστικά και γρήγορα!!! Και εγώ το ίδιο και αγχώθηκα πάρα πολύ…

πώς το περνάς;; όλα καλά εύχομαι να πάνε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Argi3 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 

Γεια σου @Argi3! Κι εγώ υγρά φουλ, οπότε μην σε αγχωνει αυτό.

Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; Φαντάζομαι έχετε κάνει αυχενικη ε;

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Όπως το λες ακριβώς! 

Ή πχ 2-3 μέρες είμαι σχετικά οκ και μετά πάλι αναγουλες και ζαλάδες (ευτυχώς δεν έχω εμετούς εγώ).

Εμενα 10η εβδομάδα  σταμάτησαν όλα τα συμπτώματα,μέχρι και το στήθος με αποτέλεσμα να ανησυχώ όσο  δεν πάει. Πηγα στον  γιατρό και ενώ του μίλαγα  με πανικό  εκείνος  χάρηκε  που έφυγαν και δεν θα βασανιζομαι, ακούσαμε  το μωράκι  και όλα  καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Tasiaa είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 

Να μη σε προβληματίζουν τα κολπικά υγρά, νομίζω όλες έχουμε! Εγώ προσωπικά έχω άπειρα! Τα νιώθω συνέχεια να τρέχουν, ακόμη και αν είμαι ξαπλωμένη…ένα χάλι! Βέβαια έχω παίρνω και utrogestan που σίγουρα τα επηρεάζει…

κοβιντ και εσύ;; Περαστικά και γρήγορα!!! Και εγώ το ίδιο και αγχώθηκα πάρα πολύ…

πώς το περνάς;; όλα καλά εύχομαι να πάνε!!!

Εγω δεν έχω,μόνο κατά την ούρηση.

🤔

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή χρονια σε όλες!

σας ευχαριστω για την άμεση ανταπόκριση σας! Τασιαα το πέρασα δύσκολα σχετικά αλλα με σταθερό πυρετό ευτυχώς ! Μονο ντεπόν μου είπε να πάρω και ο πόνος στα κόκαλα δεν περνούσε με τίποτα!

Ελιζα είμαι στην 17 εβδομάδα τώρα 🤍

κάναμε αυχενική αλλα εμείς κάναμε και το NYPT για να είμαστε σίγουροι και να μας φύγει το άγχος γιατι ειναι το πρώτο μας μωράκι 🙏 δόξα το θεό όλα καλά.. 

εμενα οι φόβοι μου ειναι τα υγρά και ιδικα τις τελευταίες μέρες παρατήρησα «πράσινο χρώμα» το πρωί και μου έδωσε υπόθετο μέχρι να μπορεσω να πάω να με δει.. λογικά κάποια μόλυνση μου είπε.. περνώ το vidermina . Γενικά δεν είχα θέματα γυναικολογικά όλα τώρα θα βγουν;; 😔😔

ευχομαι σε όλες με το καλο τα μωράκια μας♥️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Καλή χρονιά! 

Όσες ξέρετε γράψτε και το φύλο για να φτιάξω πινακακι 😊

@Argi3 ωχ μάλλον μόλυνση θα είναι ναι. Έχω ακούσει ότι είναι συνηθισμένο να παθαίνεις κάποια μόλυνση ή ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη. Κουράγιο! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Καλή χρονιά! 

Όσες ξέρετε γράψτε και το φύλο για να φτιάξω πινακακι 😊

@Argi3 ωχ μάλλον μόλυνση θα είναι ναι. Έχω ακούσει ότι είναι συνηθισμένο να παθαίνεις κάποια μόλυνση ή ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη. Κουράγιο! 

Μάλλον ναι.. αυριο έχω επίσκεψη όποτε θα μου πει.. έχω τεράστια αγωνία😔😔

μαμάς ειναι κοριτσάκι 🥰

υγεια σε όλες κορίτσια μου♥️

Δημοσίευση
στις On 29/12/2022 at 7:50 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ από συμπτώματα δυστυχώς έχω συσπάσεις όποτε μου έχουν αυξήσει τα ουτρετζισταν (οι δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες δύσκολες πολύ και πρόωρα τα παιδάκια μου).Ευτυχώς σταμάτησαν οι εμετοί αλλά πολύ κούραση είμαι πτώμα.. και εμείς κάναμε ΝΙΡΤ δεν μένω Ελλάδα και εδώ το κάνουν έτσι και αλλιώς.Όλα καλά περιμένουμε αγοράκι 💙.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η vasilikichp είπε:

Εγώ από συμπτώματα δυστυχώς έχω συσπάσεις όποτε μου έχουν αυξήσει τα ουτρετζισταν (οι δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες δύσκολες πολύ και πρόωρα τα παιδάκια μου).Ευτυχώς σταμάτησαν οι εμετοί αλλά πολύ κούραση είμαι πτώμα.. και εμείς κάναμε ΝΙΡΤ δεν μένω Ελλάδα και εδώ το κάνουν έτσι και αλλιώς.Όλα καλά περιμένουμε αγοράκι 💙.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! 
Έκανα και εγώ την αυχενική μου και πήγαν όλα καλά!!! Είχα μεγάλη αφωνία, γιατί νόσησα με κοβιντ και γενικά έχω πολλούς εμετούς, με αποτέλεσμα να είμαι νηστική μέρες…πάλι καλά το μωράκι μας δεν είχε επηρεαστεί!!!

@vasilikichpΕύχομαι να είναι πιο εύκολη αυτή η εγκυμοσύνη σου!!! Και εγώ έχω τρομερή εξάντληση, αλλά…υπομονή, όπως μου λένε όλοι…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...