Μετάβαση σε περιεχόμενο

πως να κανω εγγραφη στο mammyland σε νεο PC?


Beverly

Recommended Posts

Ολο αυτο το διαστημα, περιπου 4 μηνες, σας μιλω και σας διαβαζω

απο το PC του γραφειου μου.

Στου σπιτιου μου δεν εχω κανει εγγραφη. Σε λιγες μερες ξεκιναει η αδεια μου οποτε θα χρησιμοποιω του σπιτιου. Δοκιμασα να κανω εγγραφη απο εκει αλλα δεν μπορεσα ισως επειδη εβαλα το ιδιο ονομα.

Ξερετε τι πρεπει να κανω? μηπως θα πρεπει να κανω διαγραφη απο του γραφειου και μετα εγγραφη στο αλλο PC? αληθεια πως γινεται η διαγραφη?

Αν ξερει καποια ας με βοηθησει... ευχαριστω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Beverly καλημερα! Γιατι να κανεις καινουρια εγγραφη! Οι κωδικοι που εχεις ισχυουν για οποιοδηποτε υπολογιστη. Θα πας στο σπιτι θα μπεις στη σελιδα του mammyland και θα βαλεις τους ιδιους κωδικους. Οταν αλλαζεις υπολογιστη δεν σημαινει οτι κανεις καινουρια εγγραφη. Η εγγραφη ειναι μια εσυ μπορει να εχεις 50 υπολογιστες( που λεει ο λογος) και να χρησιμοποιεις τους ιδιους κωδικους!Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω!Αν οχι ρωτα μας οτι θες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοπελα μου!ΕΜΜΜΜΜ μπερδευτηκα λιγακι....αφου μπαινεις με κωδικο και ψευδωνυμο....με αυτα θα μπεις και απο του σπιτιου σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πει αμα κολλησει το μυαλο... κολαει ασχημα:laugh: :laugh: :S

θα το δοκιμασω ομως μου λετε, ευχαριστω πολυ και sorry για τη βλακεια μου:silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην το ξαναπεις αυτο! Γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε η μια την αλλη! Οσο για την διαγραφη που ρωτησες. Για να γινει διαγραφη απο ενα forum εγω γνωριζω δυο περιπτωσεις. Η μια περιπτωση ειναι να υπερβεί ενα μελος τους ορους χρησης και να το διαγραψει ο διαχειριστης. Ο δευτερος ειναι να το ζητησει ενα μελος απο τον ιδιο τον διαχειριστη. Στο site δεν υπαρχει λειτουργια διαγραφης. Αυτα τα λιγα να παρεις μια ιδεα. Εφοσον εσυ εχεις λογαριασμο θα χρησιμοποιήσεις τον ιδιο και στο σπιτι. Ειναι περιττό να κανεις διαγραφή και μετα να ξαναγραφτείς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Beverly καλημερα!!

Κανε Αποσύνδεση απο το γραφειο

και κανε σύνδεση απο το σπιτι σου με τον ιδιο κωδικο!

Καλη ξεκουραση και να περασεις καλα στην αδεια σου!

Φιλιά :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το email, για να ελέγξεις τα μηνύματά σου μπορείς να μπεις από οποιονδήποτε υπολογιστή θέλεις ανά τον κόσμο!

καλή άδεια :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...