Μετάβαση σε περιεχόμενο

serpafar και πολυκυστηκες ωοθηκες


Eleni_sk

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!!!!ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να παρω σερπαφαρ στον επομενο κυκλο απο την τριτη μερα. αλλα να παιρνω ενα την μερα γιατι ειμαι πολυ αδυνατη. το θεμα μου εμενα ειναι οτι διαβασα της παρενεργειες και αγχωθηκα.:S :S . ε και εχω και καποιες αποριες....:blush:

1 αυτα τα χαπια προκαλουν ωορρηξια απο μονα τους η θελουν και ενεσεις?

2 γινεται ωορρηξια η θα επιβαρρυνω τις ωοθηκες μου με περισσοτερες κυστες?(εχω πολυκυστικες ωοθηκες)

3 θα με βοηθησουν να κανω μωρακι η θα επιβαρρυνω περισσοτερο τον οργανισμο μου με ασκοπα φαρμακα?

4 τα εχει παρει καμοια απο εσας? ειδε αποτελεσματα?:dry:

σας ευχαριστω εκ των προτερων που με ακουσατε...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eleni_sk ... Λοιπον....εγω ειναι η τριτη φορα (κυκλος) που τα παιρνω και δεν εχει γινει τιποτα....

Και μενα την πρωτη φορα μου ειχε πει ενα την ημερα.... μετα δυο...

Κι εγω οταν ειχα διαβασει τις παρενεργειες ειχα παθει αμοκ!!! Τα κοριτσια εδω μεσα και στη συνεχεια ο γιατρος με καθησυχασαν...

Κυστες δημιουργουν οταν παιρνεις μεγαλη ποσοτητα τυπου 4-5 την μερα..

Απανταω με τη σειρα στα ερωτηματα σου...

1) Τα χαπια αυτα βοηθουν στο να μεγαλωσουν περισσοτερο η και περισσοτερα ωοθηλακια.. Δεν χρειαζονται ενεσεις... Οι ενεσεις (αν εννοεις την pregnyl) γινονται αφου τα παρεις και μετα κανεις μετρηση.... για να εχεις "προκαθορισμενη" στιγμη ωορηξιας...

2) Η ωορηξια δεν εχει να κανει με τα χαπια... μ'αυτα ενισχυεις τα ωοθηλακια σου.... Τωρα αν μετα γινει ωορηξια η οχι αυτο δε μπορει ουτε ο γιατρος να το ξερει εκ των προτερων... Επιπλεον κυστες σου ειπα ποτε γινονται....

3) Αυτο μακαρι να μπορουσα να στο απαντησω....αλλα δεν μπορω...:( Κι εγω στα τυφλα παω...

4) Μεχρι στιγμης δεν εχω δει κανενα "αποτελεσμα" αλλα ξερω κοπελες που δεν χρειαστηκαν πανω απο τρεις μηνες αγωγη για να αποκτησουν μωρακι.... Ελπιζω να ανηκεις κι εσυ σ'αυτη την κατηγορια...;)

Υ.Γ: Απο τα χαπια παντως εγω αυτο που εχω δει ειναι οτι συνεχιζεται περισσοτερο διαστημα η περιοδος μου και ειναι μεγαλυτερης ροης..!!!:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ε ρε γλεντια στα τυφλα παμε....μακαρι να υπηρχε ενας ακινδυνος τροπος που οσες ηθελαν παιδι να το εκαναν κατευθειαν...:woohoo:

Θα πηγενε μια κοπελα στο γιατρο και θα του ελεγε: "ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ".

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ: "ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΔΕ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΣΥΛΛΛΗΨΗ.;) "

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε συμφωνω βεβαια μ'αυτο που ειπες...:blink: Ξερω οτι το λες για πλακα....:dry:

Θα χανοταν ολη η...ΜΑΓΕΙΑ!!!:S

Για τις ενεσεις που ρωτας... Εγω τις εκανα 3 φορες ...

Την πρωτη χωρις να εχω παρει σερπαφαρ και μαλιστα ο αντρας μου δεν "λειτουργησε" οταν του ειπα: "Αντρα θελω...στις 19:15 ακριβως τον θελω...":P :laugh: :laugh: :laugh:

Τις επομενες δυο (με σερπαφαρ) λειτουργησε το αγορινι μου αλλα μαλλον οχι και η ενεση...:ohmy:

Τον μηνα που περασε δεν εκανα... Ουτε κι αυτον τον μηνα θα κανω...

Στην τυχη γιατι το παραχ...σαμε με τα προκαθορισμενα "ραντεβου" λες και παμε για επαγγελματικο meeting κι οχι για το γνωστο.... "pure sex no guilt"...:blush:;) :laugh: :laugh:

Ευχομαι παντως σε σενα να "δουλεψουν" καλυτερα...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΒΡΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ....:P :P :P ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΛΑ ΠΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ".ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΕΤΙΝG...ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΦΩΝ :( .ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ...;) ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...:dry: :silly: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Την καλυτερη δουλεια κανεις...;)

Εγω το εκανα 2 φορες με ραντεβου αλλα απο τον προηγουμενο μηνα ξαναγυρισαμε στις παλιες καλες εποχες.... το ακνουμε απ'οταν τελειωσει η περιοδος μεχρι να μου ξαναρθει (φτου! φτου!) ανα δυο μερες.... βεβαια αν δεν εχουμε ορεξη τη μια μερα...θα το κανουμε την επομενη... ή αν εχουμε ορεξη 2 συνεχομενες μερες.... του δινουμε και καταλαβαινει...χαχχαχα Βεβαια η αληθεια ειναι οτι οταν ειναι οι γονιμες μερες το ξερω και φυσικα δε μπορω να πω οτι δεν το σκεφτομαι....:blush:

Τι να κανω?? Ειμαι γεματη απο μητρικα ρολογια που χτυπανε κοκκινο!!!!!!! :P :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΛΕς ΜΑς ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΤΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ...ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ: ΝΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ...ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ...:silly: :silly: :P .ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΡΤΖΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ!!!!!!!!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσια πολυκυστικές ωοθήκες έχω και εγώ!! Αλλά έχω και κύκλο 30 με 40 μέρες! Άλλες φορές μπορεί να μου έρθει στις 32 μέρες, στις 35 μέρες, στις 37, πολλές φορές και στις 39! Ποτέ όμως δεν πήγε πάνω από 40! Είχα κάνει μια θεραπεία με αντισυλληπτικά χάπια το 2002 και για 1 χρόνο περίπου! Κατάφερα να σταθεροποιήσω κάπως τον κύκλο μου! Ξεκίνησα να κάνω ελεύθερα με τον άντρα μου και τον 3ο μήνα προσπάθειας έμεινα έγκυος! Δεν αγχώθηκα πολύ. Εντάξει το σκεφτόμουν αλλά όχι σε βαθμό να μου γίνει ψύχωση!! Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ο γιατρός για ενέσεις! Παρόλο που ήταν αρκετές οι κύστες, έκανα κανονικά ωορηξία! Τώρα την ημέρα που κάνω κάθε φορά, δυστυχώς δεν την γνωρίζω, αλλά δεν πτοήθηκα από αυτό! Ο γιατρός που μου είχε βρει μια φορά σε μια εξέταση ένα αυγό, μου είπε ότι θα κάνει για γονιμοποίηση την 17η μέρα από την τελευταία μου περίοδο! Δεν έπιασε αυτό, βέβαια! Αλλά τον μήνα που έπιασα ξεκίνησα να κάνω ελεύθερα με το που τέλειωσε η περίοδος μου!

Μην το σκέφτεστε συνέχεια! Απολαύστε τους συζύγους σας, την αγάπη σας και θα έρθει εκεί που δεν το περιμένετε!! Πολλά φιλάκια και καλή επιτυχία και στις δυο σας.. Σύντομα με καλά νέα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ dallia! ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΥΛΙΠΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΕΝΙΣ ΕΓΚΥΟΣ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντισυλληπτικά έπαιρνα πριν από πολλά χρόνια για να φτιάξει υποτίθεται ο κύκλος μου. Και κατάφερα να τον κάνω από 30 έως 40 μέρες. Ήταν το 2002 και έπαιρνα τα Laurina. Αν τα θυμάμαι καλά!!

Βέβαια άλλοι γιατροί μου είπαν κακώς έπαιρνα. Δεν κάνουν καλό. Αφού όμως μου τα είχε δώσει γιατρός, δεν τα έπαιρνα από μόνη μου.. Τέλος πάντων..

Ο γιατρός που έχω τώρα μου είπε, αν δεν πιάσω μέσα σε ένα χρόνο θα κάναμε θεραπείες αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς.. Στον 3ο μήνα έπιασα.. Και το καλό είναι ότι ενώ πήγαινα να αγχωθώ μου άλλαζε θέμα ο άντρας μου και το ξέχναγα! Είχα πολύ καλή στήριξη!!

Πάντως μην έχεις άγχος. Αν κάνεις ωορηξία κανονικά δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα σύλληψης. Μην αγχώνεσαι!! Ανατρέπει όλο το αποτέλεσμα το άγχος..

Μια γνωστή μου, είχε πολυκυστικές κι αυτή κι έκανε σπερματέγχυση κι έκανε δίδυμα! Κι αφού ηρέμησε που έκανε παιδιά, έμεινε έγκυος φυσιολογικά από κει που δεν το περίμενε! Γιατί δεν είχε άγχος πια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dallia ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ 5 ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ...ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ... "ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ....:P " ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καμιά των περιπτώσεων δεν με κουράζεις!! Μην το ξαναπείς αυτό!! Γι' αυτό είμαστε άλλωστε εδώ. Για να βοηθάει η μια την άλλη!! Θα σου πρότεινα, αν θες και εσύ κι αν ήδη δεν το έχεις κάνει, να πάρεις κι άλλες γνώμες γιατρών! Όταν λες δεν έκανες ωορηξία, εννοείς ότι δεν είχες καθόλου περίοδο εκείνους τους μήνες??

Εύχομαι με το καλό και γρήγορα να έχεις πολύ καλά νέα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ dallia!!!!!!!ΟΧΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 30 ΜΕ 35 ΜΕΡΕΣ!!!ΤΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ...ΑΛΛΑΞΑ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ..Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ...ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι από μένα Ελένη,

τα έχω πάρει κι εγώ μια φορά τα serpafar γιατί δεν είχα βρει τότε τα clomiphene citrate. Είναι σχεδόν τα ίδια.

Αυτά προκαλούν ωορρηξία και χωρίς ενέσεις απ' ό,τι έχω ακούσει. Ενέσεις έκανα τις pregnil για να γίνει σίγουρα η ωορρυξία μετά από 35 (νομίζω) ώρες που γινόταν η ένεση και να σπάσουν τα αυγουλάκια. Τότε ο γιατρός μου έλεγε πότε περίπου να έρ8ω σε επαφή. Τονίζω βέβαια ότι εγώ δεν έχω πολυκυστηκές ωοθήκες, σου γράφω γιατί έχω πάρει τα χάπια αυτά.

Θυμάμαι ότι όταν πήρα τα serpafar, το πάχος ενδομητρίου ήταν πιο λεπτό απ' όταν έπαιρνα clomiphene. Καμία άλλη διαφορά.

Σίγουρα οι αντενδείξεις που διάβασες είναι σοκαριστικές, αλλά...

Δε θέλω να κουράζω, αλλά θα ήθελα να σου πω την δική μου εμπειρία.

Όπως είπα παραπάνω έπαιρνα τα χάπια και κα8ε μήνα έκανα έλεγχο για το πάχος ενδομητρίου και έλεγχο ωορρηξίας. Η διαδικασία αυτή με έφτασε στο σημείο να κουραστώ πάρα πολυ και μετά από ένα ξέσπασμα αποφάσισα να τα σταματήσω. Δυστυχώς από τον Δεκέμβρη που είμαι χωρίς χάπια, δεν έχει γίνει τίποτα. Αυτόν τον μήνα ούτε που μέτρησα ημέρες, το έβγαζα συνεχώς από το μυαλό μου μπας και χαλαρώσω. Ούτε ξέρω ποιες μέρες ήρθαμε σε επαφή.

Περίμενα στις 27 Φλεβάρη, γύρισε η μέρα και εγώ ελπίζω για άλλη μια φορά.

Εύχομαι να βοήθησα λιγάκι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina σε ευχαριστω για τις πληροφοριες....σου ευχομαι οτι καλυτερο....για να δουμε τι θα γινει με την περιπτωση μου.....?το μονο που πρεπει να εχω ειναι υπομονη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Γεία σου,

εύχομαι όλα να σου πάνε καλά.Εγώ έπερνα τα serpafar για 6 μήνες δεν μου κάνανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ... έχω και εγώ πολυκιστικές οωθήκες . Τον πρώτο μήνα που πήρα serpafar πήρα ένα πρωί και ένα βράδυ. Το αποτέλεσμα ήταν να επιβατύνω τον οργανισμό μου άσκοπα γιατί οωρηξία δεν έγινε αλλά το ενδομήτριο πάχαινε και με αποτελεσμα μετά από 6 μήνες θεραπείας να αδιαθετήσω για 4 μήνες μετά και το αίμα να μην σταματάει με τίποτα.Όταν πήγα σε άλλο γιατρό μου είπε: ότι εάν το serpafar δεν κάνει οωρηξία απο τον πρώτο μήνα δεν πρόκειται να ξανακάνει στον ίδιο άνθρωπο.Πρέπει να κάνεις άλλη θεραπεία.Δεν ξέρω αν σε βοήθησα.Ελπίζω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

niki.g έγραψε:

Γεία σου,

εύχομαι όλα να σου πάνε καλά.Εγώ έπερνα τα serpafar για 6 μήνες δεν μου κάνανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ... έχω και εγώ πολυκιστικές οωθήκες . Τον πρώτο μήνα που πήρα serpafar πήρα ένα πρωί και ένα βράδυ. Το αποτέλεσμα ήταν να επιβατύνω τον οργανισμό μου άσκοπα γιατί οωρηξία δεν έγινε αλλά το ενδομήτριο πάχαινε και με αποτελεσμα μετά από 6 μήνες θεραπείας να αδιαθετήσω για 4 μήνες μετά και το αίμα να μην σταματάει με τίποτα.Όταν πήγα σε άλλο γιατρό μου είπε: ότι εάν το serpafar δεν κάνει οωρηξία απο τον πρώτο μήνα δεν πρόκειται να ξανακάνει στον ίδιο άνθρωπο.Πρέπει να κάνεις άλλη θεραπεία.Δεν ξέρω αν σε βοήθησα.Ελπίζω....

....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΕΡΠΑΦΑΡ.ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!! ΕΧΩ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!! ΤΟ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΓΟΥΔΙΚΟ!!!!:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :cheer: Κορίτσια καλημέρα. Καταρχήν είμαι καινούργιο μέλος. Θα ήθελα να σας πώ να μην τρελαίνεστε και γεμίζετε τον οργανισμό σας με φάρμακα. Εγώ έχω εδώ και 14 χρόνια πολυκυστηκές ωοθήκες. Όταν είχα σε δύο γιατρούς μου έλεγαν ότι σεν μπορώ να κάνω παιδιά και να το ξεχάσω. Τυχαία από μία φίλη μου αποφάσισα να πάω στην γιατρό της που παραμένει και με ανέχεται 14 χρόνια. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι στην αρχή μόνο με αντισυλλιπτικά χάπια για περίπου 3 χρόνια κατάφερα στα 23 χρόνια να κάνω τον γίο μου και μετά να ακολουθήσουν άλλές δύο κοράκλες και με μία αποβολή ενδιάμεσα και αυτή από δικιά μου βλάκεια το αναγνωρίζω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...