Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΤΡΙΝΟ ΥΓΡΟ ΑΠΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά!να ρωτήσω κατι γιατί ανησυχω??

απτο αριστερό στήθος τον τελευταιο καιρό-περίπου 3 εβδομάδες,και ειδικά την τελευταια εβδομάδα πιό εντατικά- βγάζω ένα κίτρινο υγρό...:huh: εάν δε,ζουλίσω το στήθος μου λιγο παραπάνω(πάντα ΜΟΝΟ απτο αριστερό) βγαίνει με περισσότερη φόρα το οποίο είναι και πολύ πιχτό!

τι είναι αυτο ρε παιδια?? και αν είναι το "πυαρ που λέμε,γιατί βγαίνει μοοονο απτο ένα στήθος και από τόσο νωρίς??διανύω την 24 εβδομάδα αλλά το έχω αδω και καίρό αυτό το θεματάκι...:dry::huh::dry::blink: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαλλον το στήθος σου προετοιμάζεται για το γαλα. Και εγω το εβγαζα μόνο απο το αριστερό στήθος! Η τουλάχιστον απο εκεί εβγαινε περισσότερο. Μην ανησυχείς, δεν είναι απολύτως τίποτα.

cris καλημέρα!!Νομίζω οτι αυτό λέγεται πρωτόγαλα και εμφανιζεται σε άλλες γυναικες πιο νωρις και σε άλλες πιο αργα πριν τον τοκετο.Ειναι το πρωτο γάλα για τον θηλασμο πριν το κανονικό..

Παιδιά το "πρόβλημα" έχει ξεφύγει σήμερα!η μπλούζα μου έχει γίνει όλο στάμπες από το πρωί που ξύπνησα μέχρι τώρα δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν συνέχεια σταγόνες...!:huh: δεν λέω να βγεί αυτό το υγρό..ας είναι και μόνο απτο ένα στήθος...αντε και αυτό να το καταλάβω...αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο νωρίς...εχω διαβάσει ότι αυτό ξεκινάει να συμβαίνει τον 8ο μήνα...ο γιατρός που το είχα ρωτήσει δεν ανησύχησε,είπε ότι είναι φυσιολογικό,αλλά επειδή είδε εμένα αγχωμένη,μου είπε να δωσω λίγο δείγμα για βιοψία...και αγχώθηκα ακόμα πιό πολύ!!άσε που δεν το κρίνω απαραίτητο να δωσω δείγμα για βιοψια...:huh: υπερβαλλω λέτε?:blink::blush: :blush:

cris μην ανυσηχείς!!και ο γιατρος πιστευω για προληπτικούς λόγους ζήτησε την βιοψία και για να αποκλεισει παν ενδεχόμενο!!Αν ηταν κατι θα σου το έλεγε..ολα καλα θα πάνε θα δεις!!

Ξέρετε αν το γεγονός ότι από τόσο νωρίς το στήθος εκκρίνει το πρωτόγαλα,σημαίνει ότι θα έχω πολύ γάλα στην λοχεία?ή αυτό είναι μύθος?:blink:

Cris μου ηρέμησε...Όντως υπερβάλλεις γλυκιά μου...Αυτό που σου συμβαίνει είναι απολύτως φυσιολογικό...Από τον 6ο περίπου μήνα (ίσως λίγο και πιο πριν) έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πράγμα...Μόνο από το αριστερό στήθος βγάζω ένα παχύρευστο υγρό με χρώμα προς το κίτρινο...Σαν γάλα! Ευτυχώς εμένα με είχε προειδοποιήσει ο γιατρός από νωρίς ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι τέτοιο κι έτσι δεν ανησύχησα καθόλου..Απλώς μου είπε να μην πιέζω το στήθος μου...Και όπως κι εσύ, έτσι κι εγώ γεμίζω όλα μου τα φανελάκια με σταγονίτσες...Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου!Προετοιμάζεται το στήθος σου για το κανοικό γάλα...Σε άλλες μανούλες συμβαίνει και σε άλλες όχι...

Αν ωστόσο εξακολουθείς να ανησυχείς, κάνε μια βιοψία, όπως σου είπε ο γιατρός σου!

Φιλιά πολλά!

cris

τα κορίτσια έχουν απόλυτο δίκιο ... είναι φυσιολογικό το είχα και εγώ αλλά τώρα που είμαι στην 30 ψιλοσταμάτησε μην σε αγχώνει είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αν λερώνεσε πάρα πολύ πάρε τα επιθέματα στήθους ... εγώ τα χρησιμοποίησα για λίγο καιρό όταν πήγαινα στην δουλειά γιατι φοβόμουν μην λερωθώ.

Cris μην ανησυχεις ,απο τον πεμπτο μηνα της εγκυμοσυνης μου το θυμαμαι πως εβγαζα κι εγω και μαλιστα λεκιαζα τα μπλουζακια μου,δεν ειναι τιποτα σοβαρο αφου στο ειπε κι ο γιατρος σου.Οσο για τη βιοψια ,ε τι να εκανε...αμα σε ειδε οπως λες τοσο αγχωμενη!Ετσι κανουν οι γιατροι για παν ενδεχομενο,χωρις αυτο να σημαινει κατι.

Ok παιδιά με βοηθήσατε πολύ,ηρέμησα...πρώτη εγκυμοσύνη...και έχω μεσάνυχτα...

τώρα mpempoula16 οσον αφορά το να μην ζολάω το στήθος μου είναι πολύ σχετικό γιατι ναι μεν από΄μόνη μου δεν το προκαλώ ,σουτιέν δεν γίνεται να μη φοράω γιατί έχει αρχισει να βαραίνει και με πονάει τώρα(πέραν που αυτα τα σταγονίδια "κρυώνουν" πάνω στην μπλούζα και με ανατριχιάζουν:P :laugh: :laugh:) τα σουτιέν που φοράω είναι από μόνα τους σφιχτά.ενώ είχα μικρό στήθος,το άτιμο έχει αρχίσει και μεγαλώνει και κάθε τρεις και λίγο πρέπει να αλλάζω σουτιέν...εεεε αυτή την δουλειά θα κάνω??3 έχω αλλάξει ως τώρα.σε κανα μήνα θα αλλάξω αλλό ένα ,και μετά κατευθείαν θα παρω θηλασμού.:blush: :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...