Γεια σου κορίτσι μου, με το καλό!! Διπλό το θαύμα σας 💕 πλησιάζει και η αυχενική!
Ωχ τόσο πολύ κορίτσι μου ε; Εγώ είμαι πιο χαλαρά με τις ναυτίες, δεν ξέρω αν θα μου έρθουν πάλι απότομα. Παίρνεις κανένα χάπι για τον εμετό;
Καλώς ήρθες κορίτσι μου. Η πρώτη σου εγκυμοσύνη είναι; Λογικό να αγχώνεσαι αλλά αφού η χοριακη ανεβαίνει καλά μην σε φοβίζει. Θα κάνεις κι άλλη;
Καλημέρα κορίτσι μου!!! Καλά είμαι δεν μπορώ να πω ότι νιώθω κ πολύ έγκυος. Αν εξαιρέσεις το ότι κουτουλάω συνεχώς κ κοιμάμαι με τις κότες δεν έχω κάτι ΄άλλο!!! Πήγα λίγο να αγχωθώ γιατί την προηγούμενη φορά με το που το έμαθα είχα φουλ συμπτώματα αλλά δεν λέει κ κάτι δεν πήγε καλά!!! Οπότε προσπαθώ να είμαι ήρεμη κ να περνάνε οι μέρες 😊
Θέλει κ άλλο κορίτσι!!! Συνέχισε τα τεστάκια κ θα βρεις το πικ 😉
Καλημέρα! Έκανες τεστ τελικά; 😄
Πότε έχεις γιατρό;; Άσε οι μέρες αργά και βασανιστικά μου φαίνεται ότι περνάνε, ενώ πλάκα πλάκα περνάνε, πάει και το Πάσχα ! Παρασκευή έχω υπέρηχο.. από συμπτώματα έχω σε κάποιες φάσεις ναυτία, κούραση κλασικά και τις τελευταίες μέρες φαγουρα στο στήθος. Και σαν να άρχισα να φουσκώνω λίγο. Ο,τι είναι.. αρκεί να κυλάνε όλα καλά!!