Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας είμαι 42 ετών και πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος. Έχω ήδη δύο παιδιά 14 και 12 ετών. Εχθές κάναμε υπέρηχο οπου εμφανίστηκε κενός σάκος.. έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία..?τελευταία ημερομηνία περιόδου 18/10..

Δημοσίευση
στις On 1/12/2022 at 9:11 ΜΜ, ο/η Maryblue33 είπε:

Καλησπέρα σας είμαι 42 ετών και πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος. Έχω ήδη δύο παιδιά 14 και 12 ετών. Εχθές κάναμε υπέρηχο οπου εμφανίστηκε κενός σάκος.. έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία..?τελευταία ημερομηνία περιόδου 18/10..

Γειά σου κορίτσι μου. Κάνατε επαναληπτικό υπέρηχο να δείτε ότι όντως δεν υπάρχει κύημα; πως είσαι;; 

Δημοσίευση
στις On 1/12/2022 at 9:11 ΜΜ, ο/η Maryblue33 είπε:

Μηπως είσαι λιγότερων εβδομάδων λόγω καθυστερημένης σύλληψης-ωορρηξίας;  Όπως είπε η misofeggaro, σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνεται επαναληπτικός υπέρηχος σε λίγες μέρες-1 εβδομάδα.

Εύχομαι να φανεί το σποράκι σου !

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Γειά σου κορίτσι μου. Κάνατε επαναληπτικό υπέρηχο να δείτε ότι όντως δεν υπάρχει κύημα; πως είσαι;; 

Καλησπέρα όχι ακόμα θα κάνουμε στις δύο εβδομάδες από τον πρώτο.... Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι και η χοριακή ανεβαίνει αργά....

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Maryblue33 είπε:

Καλησπέρα όχι ακόμα θα κάνουμε στις δύο εβδομάδες από τον πρώτο.... Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι και η χοριακή ανεβαίνει αργά....

Όταν λες αρ΄γα τι εννοεις; Ουτε εγώ ειχα απολυτους διπλασιασμούς και την προηγουμενη εβδομάδα ακουσαμε καρδουλα..

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Maryblue33 είπε:

Αργά πώς; ανεβαίνει απλά μερικές μονάδες ή δεν έχει ακριβώς διπλασιασμό; 

Αν αποκλείσατε το ενδεχόμενο εξωμητριου να του δώσετε ευκαιρία. Αλλά αφού λες σε δύο εβδομάδες πάλι οκ, ότι είναι να γίνει θα γίνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Όταν λες αρ΄γα τι εννοεις; Ουτε εγώ ειχα απολυτους διπλασιασμούς και την προηγουμενη εβδομάδα ακουσαμε καρδουλα..

Σε έξι εβδομάδες ήταν 7100  και πέντε μέρες μετά 11400...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημ΄ερα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα μου να έχει ασφάλεια στο Σώμα Ορκωτών Λογιστών, να ρωτήσω λίγο για τις παροχές, όσον αφορά επιδόματα, άδειες και καλύψεις ιατρικά κλπ.
    • Ευχαριστώ πολύ! 😊 Εμένα ήταν εντελώς άοσμο με λίγο έντονη γεύση,  αλλά γενικά δεν ήταν τόσο χάλια.  
    • Εγώ λογικά θα την κάνω από βδομάδα. Κουράγιο θα πω! Είναι λίγο 🤢🤢🤢 Καλά αποτελέσματα!
    • Και εμένα γενική ούρων,αίματος,τοξο,cmv,φερριτίνη,σίδηρο μου γράφε συνήθως λίγα.Αλλά εγώ κάθε φορά κάνω και έξτρα μόνη μου και τσεκάρω πχ D,B12 (παίρνω ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα IFOLEN που έχει τα πάντα μέσα αλλά πχ η Β12 είναι πάντα στον πάτο σχεδόν, η D παίρνω εξτρα συμπλήρωμα αλλά και αυτή μια πάνω μια κάτω) οπότε τσεκάρω μόνη μου ότι άλλο μου έρθει που θέλω να τσεκάρω, πχ τελευταία έκανα έξτρα χοληστερόλη τριγλυκερίδια κλπ και είδα ήταν στο θεό!!Παλιά που και που τσιμπούσε η χοληστερόλη μου και είπα να το δω μια αλλά τα τριγλυκερίδια μου πάντα πολύ πολύ χαμηλά τύπου 70-100 κ τώρα πήγαν 280 και έπαθα ένα σοκ, οπότε κόβω τα λιπαρά, έτρωγα και πολύ τυρί φέτα κλπ..Τεσπα οκ, συμβαίνει βέβαια διάβασα σε κύηση να ανεβαίνουν  κι  αυτά με όλες τις ορμόνες κλπ. Έκανα και εγώ χθες το εμβόλιο του κοκκύτη και ο άντρας μου και ίσως πω και στην μαμά μου που θα την έχω εδώ στην αρχή για βοήθεια, αν και η γιατρός μου δεν μου είπε για τον άντρα μου κ για άλλους να κάνουν ,τους είπα από μόνη μου !! Μου ανέφερε και εμένα για κορτιζόνη και τρόμαξα λίγο, πρώτη φορά το άκουγα δε είχε ξανά τύχει να το ακούσω.Είμαι στην 29η τώρα βδομάδα, θα το δούμε πάλι όταν ξανά πάω, θα μαι 30+3 τότε κάπου θα δω τι θα μου πει, για τα δίδυμα που αν βγουν πρόωρα θα τα βοηθήσει σε πνεύμονες μου είπε. Το ανέφερα και στην εμβρυομητρικό χθες που πήγαμε ναι μου είπε συνηθίζεται. Απ΄λά εγώ διάβασα ότι αυτό αν το κάνεις πχ καλό είναι να το κάνεις εκεί μια βδομάδα πριν γεννήσεις που θα βοηθήσει κ δράσει αν το κάνεις πολύ νωρίς είναι να σα να μη το έκανες και αν δε ξ΄ερουμε πότε τλκ θα γεννήσω πότε να το κάνω δε ξέρω, ιδανικά θα ήθελα να περιμένω μέχρι 31-32 αν είναι, θα δω, θα το συζητήσω με τη γιατρό μου όταν ξανά πάω 8/9. Χθες που πήγαμε τα μωράκια οκ τα είδε 1167-1253 τα βάρη τους ( από 1048-1235 περίπου την προηγ) είπε φαίνεται ότι το μικρό αυτή τη φορά πήρε βάρος ενώ το μεγάλο όχι, αλλά σίγουρα πήρε κ το μεγάλο απλώς τώρα αυτές οι μετρήσεις είναι στα όρια στατιστικού λάθος οπότε στο περίπου τα κοιτάμε. Ας είναι όσο θέλουν οι ροές τους να ναι καλές και να παίρνουν και τα δυο κ να περάσουν οι βδομάδες θεε μου! Τώρα η εμβρυομητρικός θα μας βλέπει κάθε βδομάδα μας είπε για μετρήσεις κ doppler και αυτή θα μας πει πότε θα γεννήσουμε.   Κατά τα άλλα όποτε ξαπλώνω και είναι να αλλάξω πλευρό στάση ή οποιαδήποτε κίνηση, είναι ότι πιο δύσκολο έχω να κάνω, άμα περπατάω πολύ επίσης πονάνε τα πόδια μου, τώρα με διαβήτη κάνω λίγο περπάτημα μετά το φαγητό κλπ βόλτες τα βράδια καμιά φορά και δεν την πολύ παλεύω αλλά πιο υποφερτά αυτά από το αν κάτσω κρεβάτι και πρέπει να σηκωθώ.. Από κιλά και εγώ έχω πάει στα 72 τώρα 29η ξεκίνησα με 58,5-59 οπότε γύρω 13-14 πες μαξ έχω πάρει. Πήρα αρκετά στο β τρίμηνο. Τώρα τον τελευταίο μήνα σταμάτησε κάπως η αύξηση βάρους γαιτί τον τελευταίο νομίζω έχει ανέβει ένα κιλό μόνο η ζυγαριά, οπότε καλό αυτό! Πήγα και σε δεύτερο ενδοκρινολόγο οκ τα είδε μου πε μ΄όνο διατροφή,εγώ του λεγα πεινάω, θέλω καμιά καρμπονάρα καμιά πίτσα κτ καμιά φορά όχι μ λεγε, αυτά δε πρέπει να τα τρώμε γενικά όχι μόνο ειδικά..και τυρί φέτα και γραβιέρα που έτρωγα δεν μ άφησε τπτ!! Είναι λίγο της παλιάς σχόλης κιόλας, οκ θα προσέχω  γενικά τι να κάνω, χθες παρήγγειλα και έφαγα ενα κλαμπ τεράστιο που το λαχταρούσα κορίτσια να πάρω δυνάμεις , αχ τι να κάνω αδυναμίες ,κ μετά είπα οκ πάμε για έναν ακόμα μήνα δυναμικά με διατροφή!!   Αυτά, συγνώμη που γράφω σεντόνια κάθε φορά, αλλά δε μπαίνω συχνά και θέλω να τα σχολιάσω όλα κάθε φορά χαχχ!!
    • Καλημέρα κορίτσια.. εχω έρθει για τη καμπύλη σακχάρου.  Την έχει κάνει καμιά σας??
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...