Κορίτσια, εσείς έχετε παρατήσει ήδη κάποια συχνοουρια ήδη και προβλήματα με τη μέση σας; Είναι το πρώτο μου και δεν έχω ιδέα αν είναι νωρίς για να εμφανίζονται αυτά από τώρα! Σαν έντονη ισχιαλγία; Είμαι 18+3. Επίσης, προς το τέλος της ημέρας παρατηρείτε κάποια πονακια στην κοιλιά σας καθόλου; Σαν τραβήγματα; Μου έδωσε ο γιατρός μισό glopir για σιγουριά σε περίπτωση συσπάσεων 🤔
Μου είπαν ότι η περιδεση γίνεται (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση και όχι πιο προχωρημένα) προληπτικά και για να μην μείνω σε ακινησία αν πήγαινε να κοντύνει κι άλλο, που μάλλον θα για εκεί το πηγαινε.μ Έχεις δίκιο....αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι, λίγοι μήνες είναι, αλλά ώρες ώρες απελπιζομαι! Εσένα πως περνάει η μέρα σου;
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πήγα στον γιατρό όλα καλά δεν βρήκε από το ήταν ίσως κάποια κύστη ίσως παλιά περίοδο δεν είδε κάτι πάντως που να επηρεασε το έμβρυο! Ευτυχώς χόρευε!!😂
Πάλι πάνω κάτω στα ίδια είμαστε πάλι εμείς..αν και δεν έκανα τεστ ωορηξίας αυτή τη φορά..είπα να μη ασχοληθώ καθόλου αυτό το μήνα..να πάω διακοπές να τα βρω με τον εαυτό μου..και νιώθω ήδη πολύ καλύτερα..βρεθήκαμε στις γόνιμες μέρες αλλά καθόλου προγραμματισμένα..