Μετάβαση σε περιεχόμενο

πότε θα γεννήσω??????

Recommended Posts

έχω μπεί στον μήνα μου από αρχές του μήνα...

εδώ και αρκετές μέρες έχω πολύ έντονες συσπάσεις και πόνους χαμηλα.

σήμερα πήγα για κολπική εξέταση ...και ακόμα κανένα σημάδι!!

κουράστηκα.....και επιπλέον ανυπομωνω να δω το μωράκι μου!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ntemy mou, den exw empeiria kai den mporw na sou dwsw apantisi. Pistevw omws oti den argei giati ki egw an imoun sti thesi sou etsi tha ta eksigousa auta ta "sumptwmata"... Thelw mono na sou euxithw na pane ola kala kai na deis grigora to mwraki sou... Me to kalo...

ntemy μου ευχομαι με το καλο...καλη λευτερια και με ενα πονο!!!Δεν ξερω και πολλα γιατι δεν εχω γεννησει αλλα ολο αυτο ακουω και το πιστευω κιολας...το περπατημα λενε οτι κανει πολυ καλο και ετσι ειναι....δεν ξερω τι αλλο να σου πω...υπομονη και συντομα θα εχεις το μπουμπουκι σου αγκαλιτσα!!!!

Εγω ντεμυ παντως κοντεψα να τον παρω ολο το μηνα... ειχα πητ 15/06 και γεννησα 12/06. Ημουν στην 39η εβδομαδα και 3η μερα... λιγο εχει μεινει ακομα... υπομονουλα...:)

τις τελευταιες μερες η αγωνια κορυφωνεται και ειμαστε ανυπομονες,οπου ναναι ομως θα το εχεις το μωρακι σου ,χαλαρωσε και απολαυσε αυτες τις στιγμες που ειναι ακομα μεσα στην κοιλιτσα σου.:)

Κάνε λίγο υπομονή ακόμα!!!! Τον έφαγες τον γάιδαρο...... Αντε και όταν με το καλό γεννήσεις θέλουμε να μάθουμε τα πάντα!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...