Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

eirinigt

Recommended Posts

Κορίτσια, καλησπέρα!
Την Τρίτη προχωρήσαμε σε εμβρυομεταφορά και όπως καταλαβαίνετε, είμαι στη φάση της αναμονής...
Μεταφέραμε 1 κατεψυγμένη βλαστοκύστη (άριστης ποιότητας), σε φυσικό κύκλο (με μικρή υποστήριξη φαρμάκων π.χ. παίρνω προγεστερόνη).
Ψάχνω, συνεχώς, σημάδια και συμπτώματα και δεν έχω και αγχώνομαι...!
Ξέρω ότι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο σύμπτωμα τόσο νωρίς (π.χ. αιμορραγία εμφύτευσης), αλλά θα με βοηθούσε πολύ αν ήταν κάποια σε παρόμοια κατάσταση, να συζητάμε τις αγωνίες μας για τις ημέρες αυτές 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 16 ώρες, ο/η eirinigt είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα!
Την Τρίτη προχωρήσαμε σε εμβρυομεταφορά και όπως καταλαβαίνετε, είμαι στη φάση της αναμονής...
Μεταφέραμε 1 κατεψυγμένη βλαστοκύστη (άριστης ποιότητας), σε φυσικό κύκλο (με μικρή υποστήριξη φαρμάκων π.χ. παίρνω προγεστερόνη).
Ξέρω ότι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο σύμπτωμα τόσο νωρίς (π.χ. αιμορραγία εμφύτευσης), αλλά θα με βοηθούσε πολύ αν ήταν κάποια σε παρόμοια κατάσταση, να συζητάμε τις αγωνίες μας για τις ημέρες αυτές 

Καλημέρα κορίτσι μου!!!Να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες όσο μπορείς συμπτώματα δεν υπάρχουν!!! Οπότε μέχρι να κάνεις χοριακη  να σκέφτεσαι θετικά!!!!!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Vicky84 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!!Να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες όσο μπορείς συμπτώματα δεν υπάρχουν!!! Οπότε μέχρι να κάνεις χοριακη  να σκέφτεσαι θετικά!!!!!! 

Ευχαριστώ για το μήνυμά σου! Προσπαθώ...πηγαίνω και στη δουλειά για να ξεχνιέμαι...
Αναμονή και προσευχή λοιπόν...

Μακάρι να δοθεί σε όλες μας η ευλογία της μητρότητας! 

στις πριν 23 ώρες, ο/η eirinigt είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα!

ειρηνη μου ευχομαι καλη επιτυχια !!να αγκιστρωθει το εμβρυακι και συντομαι μια μεγαλη χοριακη!!!

σε καταλαβαινω για την αναμονη...εκανα σπερματεγχυση στις 22/11 και οι ημερες δεν περνουν...

στις πριν 2 ώρες, ο/η efakii είπε:

ειρηνη μου ευχομαι καλη επιτυχια !!να αγκιστρωθει το εμβρυακι και συντομαι μια μεγαλη χοριακη!!!

σε καταλαβαινω για την αναμονη...εκανα σπερματεγχυση στις 22/11 και οι ημερες δεν περνουν...

Αχ Έφη μου, ναι, είναι πολύ δύσκολη φάση! Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου! Να παίρνουμε κουράγιο η μία από την άλλη! Εύχομαι και σε σένα να έχεις σύντομα τα ευχάριστα και μετά να ανοίξουμε νέα συζήτηση για τα μωράκια μας😍!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mademoiselle είπε:

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μια μεγάλη χοριακη . Συμπτώματα δεν υπάρχουν δυστυχώς τόσο νωρίς …

Το ξέρω κοπέλα μου. Μέσα μου το ξέρω καλά, αλλά το άγχος είναι κακός μπελάς και σου τριβελίζει συνεχώς το μυαλό...

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ??

ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ...ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ!!

στις On 25/11/2022 at 10:52 ΠΜ, ο/η efakii είπε:

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ??

ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ...ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ!!

Μου είπε να κάνω την Τετάρτη (μετά από 9 ημέρες), γιατί βάλαμε βλαστοκύστη. Αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες, "φοβάμαι" να πάω...
Κι εγώ προσπαθώ να ξεχνιέμαι με βόλτες και "καφεδάκια"... Εννοείται πως πηγαίνω και στη δουλειά, αλλιώς θα είχα τρελαθεί! Μόνο την ημέρα της εμβρυαμεταφοράς και την επόμενη πήρα άδεια. 

Μου είπε να κάνω την Τετάρτη (μετά από 9 ημέρες), γιατί βάλαμε βλαστοκύστη. Αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες, "φοβάμαι" να πάω...
Κι εγώ προσπαθώ να ξεχνιέμαι με βόλτες και "καφεδάκια"... Εννοείται πως πηγαίνω και στη δουλειά, αλλιώς θα είχα τρελαθεί! Μόνο την ημέρα της εμβρυαμεταφοράς και την επόμενη πήρα άδεια. 

θα περιμενουμε πως και πως τα ευχατιστα νεα σου!!!λιγο εμεινε!!!

εγω δεν νιωθω τιποτα απολυτως...καμια διαφορά...οποτε εχω απογοητευτει ηδη...

εμενα μου πε να κανω χοριακη 5/12 αλλα πεφτει δευτερα...και δεν θελω γιατι πιστευω πως μετα θα περασω πολυ δυσκολα στο γραφειο...σκεφτομαι να τη κανω σαββατο...αν ειναι κατι δεν θα δειξει?για να κοψω και τα φαρμακα συντομα.

στις πριν 6 ώρες, ο/η efakii είπε:

εμενα μου πε να κανω χοριακη 5/12 αλλα πεφτει δευτερα...και δεν θελω γιατι πιστευω πως μετα θα περασω πολυ δυσκολα στο γραφειο...σκεφτομαι να τη κανω σαββατο...αν ειναι κατι δεν θα δειξει?για να κοψω και τα φαρμακα συντομα.

Μακάρι να έχω ευχάριστα...!
Κι εγώ πέρα από ελαφρώς πρησμένο στήθος και ελαφρύ πόνο ανά διαστήματα (παρόμοιο ίσως με περιόδου, που φοβάμαι μην μου έρθει...), δεν νιώθω κάτι άλλο. Α...κοιμάμαι και πολύ! Κάνω τον καλύτερο ύπνο αυτές τις ημέρες, λόγω της προγεστερόνης προφανώς.
Μην απογοητεύεσαι! Πολλές φορές δεν παρουσιάζονται συμπτώματα τόσο νωρίς. Προσπαθώ να πείσω και τον εαυτό μου γι'αυτό (γιατί όντως είναι έτσι). 

στις πριν 6 ώρες, ο/η efakii είπε:

Πάντως, θα σου συνιστούσα να κάνεις τη χοριακή την ημέρα που είπε ο γιατρός σου και όχι νωρίτερα

Κορίτσια, θα ήθελα, αν κάποια γνωρίζει ή έχει αντίστοιχη εμπειρία, να μου απαντήσει και σε κάτι άλλο...
Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς (πριν γίνει), η οιστραδιόλη μου ήταν 116 (σε φυσικό κύκλο, χωρίς να παίρνω κάποιο σκεύασμα). 2 μέρες μετά, την περασμένη Τετάρτη, ξεκίνησα 1 λευκό  cyclacur την ημέρα και την Παρασκευή (την 5η μέρα της εμβρυομεταφοράς) έκανα εξετάσεις. Είχα πάρει συνολικά 2 χαπάκια (της Παρασκευής δεν το είχα πάρει το πρωί που έκανα την εξέταση, τα παίρνω μεσημέρι. Η οιστραδιόλη ανέβηκε στο 181. 
Η γιατρός μου είπε ότι, ασφαλώς, θέλαμε να ανέβει, αλλά δεν δείχνει απαραίτητα και κάτι θετικό για την εμφύτευση αυτό.
Είχε κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία με αίσιο τέλος;

στις On 23/11/2022 at 6:37 ΜΜ, ο/η eirinigt είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα!

Εύχομαι σύντομα να έχεις θετικά αποτελέσματα! Υπομονή λίγες ημέρες!

στις πριν 21 ώρες, ο/η eirinigt είπε:

Κορίτσια, θα ήθελα, αν κάποια γνωρίζει ή έχει αντίστοιχη εμπειρία, να μου απαντήσει και σε κάτι άλλο...
Την ημέρα της εμβρυομεταφοράς (πριν γίνει), η οιστραδιόλη μου ήταν 116 (σε φυσικό κύκλο, χωρίς να παίρνω κάποιο σκεύασμα). 2 μέρες μετά, την περασμένη Τετάρτη, ξεκίνησα 1 λευκό  cyclacur την ημέρα και την Παρασκευή (την 5η μέρα της εμβρυομεταφοράς) έκανα εξετάσεις. Είχα πάρει συνολικά 2 χαπάκια (της Παρασκευής δεν το είχα πάρει το πρωί που έκανα την εξέταση, τα παίρνω μεσημέρι. Η οιστραδιόλη ανέβηκε στο 181. 
Η γιατρός μου είπε ότι, ασφαλώς, θέλαμε να ανέβει, αλλά δεν δείχνει απαραίτητα και κάτι θετικό για την εμφύτευση αυτό.
Είχε κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία με αίσιο τέλος

Αύριο κορίτσι μου κάνεις χοριακη, σωστά?? Με το καλό τα αποτελέσματα σου!! 

Όσο για τις εξετάσεις που αναφέρεις.. Δεν έχω ιδέα!! Εμενα κάποτε ούτε φάρμακα δεν μου είχαν δώσει να υποστηρίξω το ενδομητριο και την εμφύτευση.. Είχα πέσει σε περίπτωση!!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli203 είπε:

Αύριο κορίτσι μου κάνεις χοριακη, σωστά?? Με το καλό τα αποτελέσματα σου!! 

Όσο για τις εξετάσεις που αναφέρεις.. Δεν έχω ιδέα!! Εμενα κάποτε ούτε φάρμακα δεν μου είχαν δώσει να υποστηρίξω το ενδομητριο και την εμφύτευση.. Είχα πέσει σε περίπτωση!!! 

Αύριο είναι, ναι, αλλά ποιος πάει...
Αγχώνομαι πολύ!
Όχι, σε μένα έχει δώσει φαρμακάκια, αλλά για φυσικό κύκλο. Δεν είναι τόσο μεγάλη η δόση όπως στον τροποποιημένο.
Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου και για τις ευχές!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η eirinigt είπε:

Αγχώνομαι πολύ!
Όχι, σε μένα έχει δώσει φαρμακάκια, αλλά για φυσικό κύκλο. Δεν είναι τόσο μεγάλη η δόση όπως στον τροποποιημένο.

Σου εύχομαι καλή καλή επιτυχία να έχεις αύριο!!!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η eirinigt είπε:

Αγχώνομαι πολύ!

καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!!!ολα να πανε κατευχην !!!περιμενουμε αυριο τα ευχαριστα νεα!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η efakii είπε:

καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!!!ολα να πανε κατευχην !!!περιμενουμε αυριο τα ευχαριστα νεα!! 

Ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε...

Είχε κάποια άλλη παρόμοια εμπειρία με αίσιο τέλος;

Εκανα ετ σε φυσικο κυκλο δηλ δεν πηρα σικλακουρ καν.επαιρνα μονο ουτρο 1 κολπο 1 στομα πρωι μεσημερι βραδυ. Την μερα της ετ ειχα  ε2: 177 & prg:31,7(τη θελουν πανω απο 20)κ την ε2 πανω απο 150 μου ειχε πει και ενδομητριο 9,5  
την 8η μερα της ετ μου ειπε να μετρησω ξανα κ ειχα ε2:307 και prg:48  
την 12η μερα εκανα χοριακη κ ηταν  θετικη 780 (3 βλαστοκυστες μετεφερα κ πιασανε οι 2 ) & μου ειπε να ξεκινησω cyclacur π-μ-β κολπικα και στομα ανα 8ωρο αλλα να αφηνω κενο μια ωρα απο τa utrogestan.δε παιζει ρολο τωρα αν θα ειναι θετικο ή οχι αναλογα την ε2 .με  το καλο να δεις το θετικο κ θα σου προσθεσει σιγουρα για στηριξη κυησης!!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Εκανα ετ σε φυσικο κυκλο δηλ δεν πηρα σικλακουρ καν.επαιρνα μονο ουτρο 1 κολπο 1 στομα πρωι μεσημερι βραδυ. Την μερα της ετ ειχα  ε2: 177 & prg:31,7(τη θελουν πανω απο 20)κ την ε2 πανω απο 150 μου ειχε πει και ενδομητριο 9,5  
την 12η μερα εκανα χοριακη κ ηταν  θετικη 780 (3 βλαστοκυστες μετεφερα κ πιασανε οι 2 ) & μου ειπε να ξεκινησω cyclacur π-μ-β κολπικα και στομα ανα 8ωρο αλλα να αφηνω κενο μια ωρα απο τa utrogestan.δε παιζει ρολο τωρα αν θα ειναι θετικο ή οχι αναλογα την ε2 .με  το καλο να δεις το θετικο κ θα σου προσθεσει σιγουρα για στηριξη κυησης!!

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Εμένα μου είπε η γιατρός ότι για φυσικό κύκλο ήταν φυσιολογική η οιστραδιόλη (αλλά ελαφρώς χαμηλή, οπότε μπορεί να ήταν λίγο αδύναμο το ωχρό σωμάτιο), γι' αυτό και έδωσε το ΄1 χαπάκι. Η προγεστερόνη ήταν μια χαρά και το ενδομήτριο επίσης. 
Μακάρι να πάνε όλα καλά!

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Τώρα σε ποια φάση της εγκυμοσύνης σου είσαι; Εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη!

στις On 29/11/2022 at 10:21 ΜΜ, ο/η eirinigt είπε:

Τώρα σε ποια φάση της εγκυμοσύνης σου είσαι; Εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη!

Κοντεύουν 2 ετων τα διδυμακια .πως πηγες ειχες νεα; 

στις On 1/12/2022 at 5:48 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Κοντεύουν 2 ετων τα διδυμακια .πως πηγες ειχες νεα; 

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα...
Για την ακρίβεια κάτι φάνηκε να ξεκίνησε, αλλά μας εγκατέλειψε πολύ νωρίς το εμβρυάκι...

στις On 29/11/2022 at 5:11 ΜΜ, ο/η blue rain είπε:

Εύχομαι σύντομα να έχεις θετικά αποτελέσματα! Υπομονή λίγες ημέρες!

Δυστυχώς, δεν πήγαμε καλά! Ξεκίνησε κάτι, αλλά τελείωσε άδοξα...
Πάντως ευχαριστώ για το μήνυμά σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...