Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Είχα ελεύθερη επαφή στην 11η και 12η μέρα του κύκλου μου ο οποίος είναι 28-30 μέρες.  Χθες είδα λίγο ροζ αιμα στο σκούπισμα αλλά μετά που ξανασκουπιστηκα τίποτα και από τότε τίποτα. Σε 9 μέρες είναι να έρθει η επόμενη περιοδος . Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσυνης; η απλά είναι κάτι άλλο και πρέπει να το κοιταξω;

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η olgappppppp είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είχα ελεύθερη επαφή στην 11η και 12η μέρα του κύκλου μου ο οποίος είναι 28-30 μέρες.  Χθες είδα λίγο ροζ αιμα στο σκούπισμα αλλά μετά που ξανασκουπιστηκα τίποτα και από τότε τίποτα. Σε 9 μέρες είναι να έρθει η επόμενη περιοδος . Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσυνης; η απλά είναι κάτι άλλο και πρέπει να το κοιταξω;

Καλησπέρα. Πιθανότητα εγκυμοσύνης υπάρχει από τη στιγμή που είχες ελεύθερη επαφή ! Το ροζ είναι καλό σημάδι και συνήθως είναι το λεγόμενο αιματακι της εμφύτευσης! Μπορεί όμως να είναι από έντονη επαφή, από την ωορρηξία ή το οτιδήποτε άλλο .

Στη πρώτη εγκυμοσύνη μου είχα σταγόνες αίματος για 10 μέρες περίπου άχνα και αραιά την ημέρα που περίμενα περίοδο και έπειτα. 

Σύμφωνα με την αυχενική και την εκτίμηση των γιατρών η σύλληψη μου έγινε 8 μέρες πριν δω το αίμα.

Κάνε υπομονή, καταλαβαίνω είναι δύσκολο, μέχρι την πρώτη μέρα καθυστέρησης και κάνε μια χοριακή! Εύχομαι να είναι θετική ❤️ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...