Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χασιμο και προσπάθειες για εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας.Εδω και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με χασιμοτο.με τον σύζυγό έχουμε ελεύθερες επαφές αλλά τίποτα.εχουμε δύο παιδάκια κ θέλουμε κ άλλο.εχει κάποια παρόμοια εμπειρία;

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η kate2022 είπε:

Καλησπέρα σας.Εδω και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με χασιμοτο.με τον σύζυγό έχουμε ελεύθερες επαφές αλλά τίποτα.εχουμε δύο παιδάκια κ θέλουμε κ άλλο.εχει κάποια παρόμοια εμπειρία;

Καλησπέρα! Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και με το καλό να μεγαλώσει η οικογένεια σας ! Εγώ έχω χασιμότο από πριν κάνω παιδιά, στα 22 διαγνώστηκα και δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Αν είναι ρυθμισμένος ο θυρεοειδής και η tsh κάτω από 2,5 δε νομίζω ότι θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα! Με το καλό !

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η kate2022 είπε:

Καλησπέρα!!

Έχω κι εγώ Hashimoto και  παίρνω αγωγή εδώ και αρκετά χρόνια! 

Τώρα διανύω την 37 εβδομάδα κύησης και οι προσπάθειες για εγκυμοσύνη ήταν περίπου 3 μήνες! 

Πριν ξεκινήσω προσπάθειες είχα ρωτήσει και τον ενδοκρινολόγο αλλά και τη γυναικολόγο και μου είχαν πει πως απο τη στιγμή που ρυθμίζουμε τον θυρεοειδή με αγωγή, δεν δημιουργεί κάποιο εμπόδιο!

Φαντάζομαι βέβαια πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, οπότε καλό θα ήταν να συμβουλευτείς το γιατρό σου!! 

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και με το καλό να έρθει και το τρίτο!! 🥰

Δημοσίευση
στις On 10/11/2022 at 10:50 ΠΜ, ο/η Markia είπε:

Καλημέρα..έχω και εγώ χασιμοτο. Προσπαθουσαμε 5 μήνες..όταν με το γιατρό μου αλλάξαμε τη δόση για το χάπι με στόχο η tsh να πέσει κάτω από 2 έμεινα έγκυος κατευθείαν..

Να φανταστώ σου αύξησε την δόση;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από εμένα😊 Εγώ με υποθυρεοειδισμό Χασιμότο δυσκολεύτηκα λίγο να μείνω έγκυος (μου πήρε 10 μήνες) αλλά μόνο επειδή δεν το γνώριζα... Διαγνώστηκα ενώ ήμουν ήδη έγκυος, στον προγεννητικό έλεγχο. Από όσο γνωρίζω από το γυναικολόγο μου και τον ενδοκρινολόγο, εφόσον παίρνεις το χαπάκι σου κι έχεις ρυθμισμένο το θυρεοειδή σου, δε θα έχεις πρόβλημα να μείνεις έγκυος!!! Μόνο μην αγχώνεσαι! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...