Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεία σας , πρώτη φορά γράφω στο group και ήθελα να μοιραστώ και εγω μαζί σας την ανησυχία μ .. μετά απο ηδη μια παλινδρομη κυηση πριν 3 μηνες στην 9η βδομαδα , ειμαι κ παλι εγκυος 6 εβδομαδων .. σημερα το πρωι ειδα ελαχιστο αιμα στο χαρτι και πανικοβληθηκα ..πηγα στον γιατρο μου αμεσως και μου ειπε πως ολα ειναι καλα φαινεται και το σακουλακι κ το εμβρυο ..μου ειπε  να πιω ultrogestan 1 χαπι 3 φορες την ημερα  .. ερχομενη σπιτι μετα απο 1 ωρα ειδα πολλη αιμα και στην τουαλετα και στο χαρτι και εχω παθει πανικο.. τι να κανω;; Εχει ξανασυμβει σε καμια ;; Εχει δυο ωρες και εχω συνεχεια 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η loukia94 είπε:

Γεία σας , πρώτη φορά γράφω στο group και ήθελα να μοιραστώ και εγω μαζί σας την ανησυχία μ .. μετά απο ηδη μια παλινδρομη κυηση πριν 3 μηνες στην 9η βδομαδα , ειμαι κ παλι εγκυος 6 εβδομαδων .. σημερα το πρωι ειδα ελαχιστο αιμα στο χαρτι και πανικοβληθηκα ..πηγα στον γιατρο μου αμεσως και μου ειπε πως ολα ειναι καλα φαινεται και το σακουλακι κ το εμβρυο ..μου ειπε  να πιω ultrogestan 1 χαπι 3 φορες την ημερα  .. ερχομενη σπιτι μετα απο 1 ωρα ειδα πολλη αιμα και στην τουαλετα και στο χαρτι και εχω παθει πανικο.. τι να κανω;; Εχει ξανασυμβει σε καμια ;; Εχει δυο ωρες και εχω συνεχεια 

Καλημέρα, φαντάζομαι ήδη έχεις μιλήσει με τον γιατρό σου και σε έχει κατευθύνει σχετικά. 

Εύχομαι να είναι όλα μια χαρά ❤️ γράψε μας τα νέα σου !

Δημοσίευση

Υποθετω οτι πλεον εχεις ηδη παρει οδηγιες απο τον γιατρο..Μου ειχε συμβει εμενα..Αιμα ασταματητο χωρις πονο..Ηταν μια πολυ μεγαλη αποκολληση,με ξαπλα μονιμη και ακινησια πηγαν ολα καλα!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σας !! Ειχε διαρκεσει 4 μερες η αιμοραγγια και ημουν σχεδον σιγουρη ότι ηταν αποβολή αλλα με εχει μπουσταρει με utrogestan cyclogest και prolydex ενεση μερα παρα μερα !! Η αληθεια υποχωρησαν δοξα το θεο ! Πηγα χθες στον ιατρο μ αισιως στην 10 βδομαδα και μ ειπε ολα μια χαρα ! Μεγαλωνει κ το μωρο παλμος ολα οκαυ και σιγα σιγα να σταματω καθε βδομαδα ενα απο τημ προγεστερομη για αρχη την ενεση μ ειπε ! Σημερα βεβαια το πρωι ξυπνησα με καφε υγρα οχι αιμα και πονακια χαμηλα κ στην μεση; Να ανησυχησω ή ειναι φυσιολογικο;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...