Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενέσεις εξωσωματικής/ αλλαγή ωρας

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

Αύριο αλλάζει η ώρα..εγώ κάθε μέρα κάνω τις ενέσεις εξωσωματικής (puregon , cetrotide) στις 6 το απόγευμα.. τώρα αν το πάω με την αλλαγή ώρας θα είναι σα να έχω καθυστερήσει 1 ώρα να κάνω την ένεση..

Έχει τύχει σε κάποια αυτό ; Να την κάνω κανονικά στις 6 με την αλλαγή της ώρας ή να το πάω μια ώρα πίσω όπως θα ήταν κανονικά αν δεν άλλαζε (δηλαδή στις 5) ;

Πρέπει να γίνονται σε σταθερή ώρα και δεν το σκέφτηκα να ρωτήσω και τώρα Σάββατο απόγευμα είναι κλειστά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Emily2 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Αύριο αλλάζει η ώρα..εγώ κάθε μέρα κάνω τις ενέσεις εξωσωματικής (puregon , cetrotide) στις 6 το απόγευμα.. τώρα αν το πάω με την αλλαγή ώρας θα είναι σα να έχω καθυστερήσει 1 ώρα να κάνω την ένεση..

Έχει τύχει σε κάποια αυτό ; Να την κάνω κανονικά στις 6 με την αλλαγή της ώρας ή να το πάω μια ώρα πίσω όπως θα ήταν κανονικά αν δεν άλλαζε (δηλαδή στις 5) ;

Πρέπει να γίνονται σε σταθερή ώρα και δεν το σκέφτηκα να ρωτήσω και τώρα Σάββατο απόγευμα είναι κλειστά.. 

Καλησπέρα! Εγώ στην θέση σου θα κρατούσα την παλιά ώρα για να είμαι στο πρόγραμμα μου , ρώτησε και τον γιατρό σου αν επηρεάζει η μια ώρα από αύριο για να ξέρεις 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Καλησπέρα! Εγώ στην θέση σου θα κρατούσα την παλιά ώρα για να είμαι στο πρόγραμμα μου , ρώτησε και τον γιατρό σου αν επηρεάζει η μια ώρα από αύριο για να ξέρεις 

Δεν θέλω να ενοχλήσω Κυριακή.. σκέφτομαι να  την κάνω στις 5 από εδώ και περα μια ώρα νωρίτερα δηλαδή ωστε να είναι πάλι 24ωρο. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση❤️

Αν κάποια άλλη γνωρίζει ή έχει ζήσει κάτι παρόμοιο θα με βοηθούσε 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Emily2 είπε:

Δεν θέλω να ενοχλήσω Κυριακή.. σκέφτομαι να  την κάνω στις 5 από εδώ και περα μια ώρα νωρίτερα δηλαδή ωστε να είναι πάλι 24ωρο. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση❤️

Αν κάποια άλλη γνωρίζει ή έχει ζήσει κάτι παρόμοιο θα με βοηθούσε 🙏

Στην εγκυμοσύνη όταν έκανα τις αντιπηκτικές ενέσεις πάντως έκανα αυτό που λες , το πήγα με την παλιά ώρα και δεν διαταραχτηκε το πρόγραμμα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...