Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμπειρία 1ης επισκεψης στον κ. Μαστρομηνα

Ηρώ_k_88

Recommended Posts

Καλησπέρα, μετά από έναν αποτυχημένο κύκλο εξωσωματικής, σκέφτομαι να επισκεφτώ τον κ. Μαστρομηνα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που τον επισκέφθηκε για να διερευνήσει τα αίτια υπογονιμοτητας και πιθανές λύσεις και, αν ναι, πως ήταν αυτή η 1η επίσκεψη στο ιατρείο του? Το κόστος ήταν υψηλό? Ευχαριστώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!! υπαρχει πολυ καλο τμημα ivf και αποβολων στο ελενα!! 

εχω διαβασει απο πολλες κοπελες πως ειδικα στο τμημα αποβολων σε ξεψαχνιζουν! 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η efaki90 είπε:

καλημερα!! υπαρχει πολυ καλο τμημα ivf και αποβολων στο ελενα!! 

εχω διαβασει απο πολλες κοπελες πως ειδικα στο τμημα αποβολων σε ξεψαχνιζουν! 

Καλημέρα και σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν είναι εκεί ο κ. Μαστρομηνας? Απλώς μου ανέφερες αυτή την πληροφορία ως εναλλακτική λύση? Σωστά κατάλαβα?

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Ηρώ_k_88 είπε:

Καλημέρα και σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Δεν είναι εκεί ο κ. Μαστρομηνας? Απλώς μου ανέφερες αυτή την πληροφορία ως εναλλακτική λύση? Σωστά κατάλαβα?

ΝΑΙ ΝΑΙ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠ ΟΤΙ GOOGLΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΠΟΥ.

ΑΠΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ IVF ,(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η efaki90 είπε:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠ ΟΤΙ GOOGLΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΠΟΥ.

ΑΠΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ IVF ,(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. 

Σ'ευχαριστω πάρα πολύ για τις πληροφορίες, να είσαι καλά! Δηλαδή, είναι κάποιος συγκεκριμένος γιατρός στον οποίο πηγαίνεις? Είσαι δηλαδή σε διαδικασία εξωσωματικής? Με συγχωρείς για τις συνεχείς ερωτήσεις μου.

στις On 20/10/2022 at 8:01 ΜΜ, ο/η Ηρώ_k_88 είπε:

Καλησπέρα, μετά από έναν αποτυχημένο κύκλο εξωσωματικής, σκέφτομαι να επισκεφτώ τον κ. Μαστρομηνα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που τον επισκέφθηκε για να διερευνήσει τα αίτια υπογονιμοτητας και πιθανές λύσεις και, αν ναι, πως ήταν αυτή η 1η επίσκεψη στο ιατρείο του? Το κόστος ήταν υψηλό? Ευχαριστώ πολύ!

Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά οι κουμπάροι μου είχαν πάει για εξωσωματική και δεν έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά δεν ένιωσαν ότι τους πρόσεξαν αρκετά στα επόμενα ραντεβού. Αν θυμαμαι καλά στο 1ο τους είχε αφήσει καλή εντύπωση. Μετά παραπονιοντουσαν ότι οριακά μιλησαν με το γιατρό σε όλη τη διαδικασία και δεν έχει μείνει έγκυος ακόμα η κουμπάρα μου, 14 μήνες μετά (είχε 10 έμβρυα κατεψυγμένα νομίζω, λόγω βουλωμενων σάλπιγγων έκανε εξωσωματική). Μου είπαν ότι θα πήγαιναν για επόμενη προσπάθεια σε άλλο γιατρό τελικά. Αυτά έχω ακούσει. Εσύ για ποιο λόγο έκανες εξωσωματική; δεν τα διερευνησατε πριν την 1η εξωσωματική τα αίτια; 

στις On 20/10/2022 at 9:01 ΜΜ, ο/η Ηρώ_k_88 είπε:

Όπως διάβασα σου απάντησαν τα κορίτσια πιο πάνω και σου είπαν για το τμήμα αποβολών στο Ελενα το οποίο είναι φοβερό και η γιατρός εκεί κοιτάζει εξονυχιστικά όλες τις εξετάσεις σου και παίρνει ιστορικό απο εσένα και τον άντρα σου για να δει τα θέμα της υπογονιμότητας.

Επίσης ο Μαστρομηνάς είναι χρόνια στον τομέα της εξωσωματικής (όπως και πολλοί άλλοι) και όποιον γιατρό και να επιλέξεις, θα σε καθοδη΄γησει με διάφορες εξετάσεις. 

Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως, δεν φτάνει ένας γιατρός να είναι χρόνια στον τομέα της εξωσωματικής, αλλά να σε ξεψαχνίσει στις εξετάσεις και επίσης να έχεις κάνει και μια σειρά εξετάσεων (ορμονολογικό δικό σου και του συζύγου, ανάλυση σπέρματος και όχι μόνο με ένα απλό σπερμοδιάγραμμα, αιματολογικές εξετάσεις κτλ)

Επίσης το ότι δεν πέτυχες την μια φορά, δεν σημαίνει πως δεν θα πετύχεις την δεύτερη. Έχεις κατεψυγμένα ωάρια? Ο γιατρός σου τώρα είναι ειδικευμένος στην εξωσωματική ή απλά τον αλλάζεις επειδή δεν πέτυχες? Επίσης είχες αποβολές πριν και πας για ivf ή δεν έμεινες ποτέ? Όλα αυτά και πολλά άλλα χρειαζεται να δεις και κάνε και την επίσκεψη σου στον Μαστρμηνα.

Και ως τελευταίο....μπες στην ομάδα "μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής" και του 2022 και του 2023 και αφιέρωσε λίγο χρόνο  (ίσως ένα σκ ή 2-3 απογεύματα) να διαβάσεις το τι έχουν γράψει όλες οι κοπέλες. Θα βρεις απάντηση σε πολλές ερωτήσεις που μπορεί να έχεις. Και πάρε και χαρτί και στυλό και σημείωνε όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...