Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να γίνω μαμά

hope1993

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είμαι 29 χρονών προσπαθώ με τον άντρα μου εδώ και περίπου 9 μήνες για παιδάκι πριν έξι μήνες είχα μία ανωμαλία στον κύκλο μου και περίπου πριν 10 μέρες έκανα μία χοριακή βγήκε θετική τελικά αδιαθέτησα και μου είπε ο γυναικολόγος ότι ήτανε μία βιοχημική κύηση. Για αρχή να πω ότι στεναχωρήθηκα αρκετά ακόμη και τώρα δηλαδή απλά ήθελα τη γνώμη σας για το να κατευθείαν μετά μπορείς να κάνεις ένα παιδάκι όπως επίσης έχω ξεκινήσει μετά από πολλά χρόνια που ασχολιόμουν με τον αθλητισμό πάλι το βόλεϊ και ήθελα να ρωτήσω θεωρείται ότι θα επηρέαζε την αρχή μιας εγκυμοσύνης αν πρώτα ο Θεός την φέρει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 ώρες, ο/η hope1993 είπε:

Καλησπέρα σας. Είμαι 29 χρονών προσπαθώ με τον άντρα μου εδώ και περίπου 9 μήνες για παιδάκι πριν έξι μήνες είχα μία ανωμαλία στον κύκλο μου και περίπου πριν 10 μέρες έκανα μία χοριακή βγήκε θετική τελικά αδιαθέτησα και μου είπε ο γυναικολόγος ότι ήτανε μία βιοχημική κύηση. Για αρχή να πω ότι στεναχωρήθηκα αρκετά ακόμη και τώρα δηλαδή απλά ήθελα τη γνώμη σας για το να κατευθείαν μετά μπορείς να κάνεις ένα παιδάκι όπως επίσης έχω ξεκινήσει μετά από πολλά χρόνια που ασχολιόμουν με τον αθλητισμό πάλι το βόλεϊ και ήθελα να ρωτήσω θεωρείται ότι θα επηρέαζε την αρχή μιας εγκυμοσύνης αν πρώτα ο Θεός την φέρει?

Καλησπέρα κοπέλα μου.

Τον προηγούμενο μήνα είχα και γω μια βιοχημική κύηση και ο γυναικολόγος μου είπε μπορώ να προσπαθήσω κατευθείαν μετά την περίοδο, όπως και κάνουμε τώρα .

Για τη γυμναστική εφόσον είχες διακόψει τόσα χρόνια δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα, θεωρητικά σου λένε να συνεχίσεις την οποιαδήποτε γυμναστική έκανες ως τώρα . Καλύτερα να ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου για να είσαι σίγουρη. Εμένα για παράδειγμα μου είπε ότι εφόσον κάνω βάρη τα τελευταία 5 χρόνια, να τα συνεχίσω αλλά μόλις μείνω εγκυος να σταματήσω την συγκεκριμένη προπόνηση . Άσχετα που εγώ τα μείωσα ήδη από φόβο μην προκαλέσω κάποιο κακό μέχρι την μέρα της καθυστέρησης αν μείνω με το καλό ξανά έγκυος .

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου , εύχομαι σύντομα να πιάσετε το σπορακι σας !!

Καλησπέρα σας ! Η βιοχημική κύηση είναι ένα τυχαίο γεγονός που συμβαίνει όταν κάτι δεν πάει καλά στη σύλληψη, είναι σαν άμυνα του οργανισμού . Δλδ αν συνεχιζόταν η κύηση θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα και σίγουρα θα τερματιζοταν κάποια στιγμή αργότερα. Το γεγονός ότι είχατε από μια είναι ενθαρρυντικό γιατί δείχνει ότι όλα δουλεύουν φυσιολογικά και μπορείτε να μείνετε έγκυος! 

Όσων αφορά την προπόνηση ξέρω ότι αν είναι πολύ σκληρή δυσκολεύεσαι να μείνεις έγκυος γιατί ο οργανισμός είναι στη πίεση και προσπαθεί να προστατευτεί από μια εγκυμοσύνη που θα τον πιέσει ακόμα περισσότερο. 

Μια φυσιολογική άσκηση είναι κάτι το οποίο βοηθάει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού και έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί αποβάλλεται και το άγχος μέσω αυτής. 

Κάτι άλλο που βοηθάει στη σύλληψη και είναι ζωτικής σημασίας στην εγκυμοσύνη είναι το φυλλικό οξύ. Υπάρχει το filicine που είναι συμπλήρωμα διατροφής, είναι αρκετά οικονομικό και μπορείτε να το παίρνετε καθημερινά χωρίς φόβο.  

Με το καλό κορίτσια να γίνεται μανουλες ❤️❤️ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...