Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  ΛΙΖΟΥΛ ΜΟΥ !!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ!! ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ!ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Λιζουλ είπε:

Εχω πόνους περιόδου 2 ημέρες πριν την περίοδο βέβαια αυτό συμβαίνει κάθε μήνα αλλά και την 12η μέρα του κύκλου μου και την 16η είχα επαφή.. Εσείς τι λέτε? 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Γενικά τι κύκλο έχεις ? Ξέρεις τις γόνιμες σου ? Αν οι επαφές σου συνέπεσαν με τις γόνιμες τότε έχεις ελπίδες . Νιώθεις κάποιο άλλο σύμπτωμα ? Περίμενε 2 μερουλες και ενημέρωσε μας !! Καλή επιτυχία !!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Γενικά τι κύκλο έχεις ? Ξέρεις τις γόνιμες σου ? Αν οι επαφές σου συνέπεσαν με τις γόνιμες τότε έχεις ελπίδες . Νιώθεις κάποιο άλλο σύμπτωμα ? Περίμενε 2 μερουλες και ενημέρωσε μας !! Καλή επιτυχία !!

Γειά σου Έλλη μου ναι 27 μέρες είναι ο κύκλος μου και η 14η είναι η ωορρηξία και εγώ είχα επαφή την 12η και 16η και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια πιθανότητα 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η efaki90 είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  ΛΙΖΟΥΛ ΜΟΥ !!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ!! ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ!ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Ναι και εγώ γι αυτό μπήκα εδώ για να δω κάποια συμβουλή ή γνώμη ευχαριστώ πολύ πάντως για την θετική ενέργεια και εγώ αυτό ελπίζω!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Οι επαφές είναι ενθαρρυντικές αλλά ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε ! Τα πρώιμα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι τα ίδια με της ανερχόμενης περιόδου!

Την πρώτη μέρα της καθυστέρησης τρέχα για χοριακή! 

Καλά αποτελέσματα! Στείλε μας τα νέα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Καλησπέρα! Οι επαφές είναι ενθαρρυντικές αλλά ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε ! Τα πρώιμα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι τα ίδια με της ανερχόμενης περιόδου!

Την πρώτη μέρα της καθυστέρησης τρέχα για χοριακή! 

Καλά αποτελέσματα! Στείλε μας τα νέα σου 

Καλησπέρα Χριστίνα ευχαριστώ για το σχόλιο θα περιμένω και ελπίζω να είναι καλά τα νέα 😊

Δημοσίευση

Τελικά τα αποτέλεσματα είναι θετικα!! Έκανα τεστ βγήκε θετικό με άχνη γραμμή βέβαια και έκανα και β χοριακη και είμαι 3 εβδομάδων!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας να είστε καλά 😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Λιζουλ είπε:

Τελικά τα αποτέλεσματα είναι θετικα!! Έκανα τεστ βγήκε θετικό με άχνη γραμμή βέβαια και έκανα και β χοριακη και είμαι 3 εβδομάδων!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας να είστε καλά 😍😍

Μπράβο με το καλό να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Λιζουλ είπε:

Μπράβο κοριτσακι μου!! Να έχεις μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Πολλα πολλά συγχαρητήρια ❤️❤️

Δημοσίευση
στις On 24/10/2022 at 4:49 ΜΜ, ο/η Λιζουλ είπε:

Συγχαρητήριαααα! Με το καλό το μωράκι σας! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη! 🥳

Μακάρι να φουσκώσουν και οι δικές μας κοιλιτσες σιγά σιγά! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...