Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον ακουστε ιστορια να πεθανετε στο γελιο και να δειτε τι σοι γυναικες υπαρχουν και μερικες φορες τι θυματα που ειναι οι αντρες .

Εχω μια γνωστη ας τη πουμε Μαρια κοινο ονομα λοιπον σημερα ειναι γυρω στα 32 καπου εκει λοιπον παντευτηκε πριν καποια χρονια ενα πολυ καλο παιδι τον νικο ας πουμε και αυτος ηταν φιλος του αδερφου της.Λοιπον η Μαρια επειδη ηταν κακκομαθημενη και δεν ειχε μαθει στα μετρα αρχισε να τη κανει στο Νικο και γνωρισε σε ενα παρτι που εκανε τον Φωτη και μετα απο λιγο καιρο εμεινε εγκυος ενω ηταν πανυτρεμενη και γεννησε ενα κοριτσακι το οποιο ηταν του Φωτη αλλα επειδη ηταν ακομα παντρεμενη μπηκε στο ονομα του αντρα της Νικου.Με το Νικο χωρισανε αλλα το παιδι εμενε στο ονομα του παρολο που εκεινος ηξερε την αληθεια .Ο φωτης της ελεγε να παντρευτουν και ηταν ετοιμη αλλα επειδη ειπαμε της αρεσε το γυρω γυρω γμωρισε το κωστα αλλα με το φωτη δεν ειχε χωρισει .Μαλιστα στραβωσε οταν ο Νικος παντρευτηκε.Εκανε αυτη διαφορες σχεσεις .... και το παιδι εφτασε σε ηλικια να παει σχολειο αλλα δεν γινοταν γιατι ο κανονικος πατερας ειχε καταθεσει χαρτια για να παρει η μικρη το ονομα του , αλλα αυτη δεν συμφωνουσε ο δε Νικος τα βρηκε με το Φωτη (γινανε και κολλητοι) και τελικα το παιδι γραφτηκε με το ονομα του πατερα.Κια αν νομιζετε οτι αυτη εμεινε με το πατερα του παιδιου κανετε λαθος αρραβωνιαστηκς τον θωμα ανα αποτεωνακο και αφου της πουλησε ερωτες και της εγφαγε οτι ηθελε την εκανε και αυτη ειναι παλι με το Φωτη αλλα αταυτοχρονα αν δει κατι θα τρεξει .

Πως μπορειτε να κρινετε μια τετοια γυναικα οπως επισης ξκαι την οικογενεια της που γνωριζουν τα παντα και μάλιστα εχουν το παιδι αυτοι γιατι εκεινη πρεπει να κανει τη ζωη της Ετσι τους λεει

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Π...........................

ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?? ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.........

Δημοσίευση

λοιπον ενας χαρακτηρισμος υπαρχει γι'αυτη τη γυναικα κ νομιζω τον καταλαβενουμε ολες μας.αφου κυρα μου ηθελες να εισαι οπου σε παει ο ανεμος τη ηθελες κ παντρευτηκες; κ ενταξει ο γαμος το μετανιωσες χωρισες,αυτο το καημενο το παιδακι που εφερες στον κοσμο τι φταιει;

ευχομαι μονο να μη καταληξει κ'αυτο καπου περιεργα γιατι με τετοια βιωματα κανεις δεν ξερει.........:(

Δημοσίευση

τι να πω τωρα;;;; αν θες κυρια μου να εισαι οπου φυσαει ο ανεμος και να περνας καλα ειναι δικαιωμα σου. αλλα το παιδι τι το θελεις; τουλαχιστον υπαρχει η οικογενεια της που το φροντιζει. ενα παιδι δεν ειναι παιχνιδι, θελει θυσιες και πρωτα απ'ολα να εισαι διατεθειμενη να βαλεις τον εαυτο σου σε δευτερη και σε τριτη μοιρα.

Δημοσίευση

Λογια δεν χωρουν ουτε θα κρινω...ο κοσμος ειναι γεματος απο διαφορων ειδων ανθρωπους....τους λυπαμαι γιατι ειναι δυστηχισμενοι αλλα παλι λυπαμαι πιο πολυ γιατι την πληρωνουν οι αθωοι....παντα...γι αυτους κλαιω...Μακαρι να μπορουσε να τελειωσει αυτο...

Δημοσίευση

πω!πω! τι να πω αυτη δεν ειναι μανα ειναι τερας!!!

αφηνει,το παιδι που?με τουσ παπουδες?να το κανουν τι?τι συμβουλες μπορουν να δωσουν?ενα παιδι εχει αναγκη τους γονεις του,οχι 2 γερους ανθρωπους.τι αλλο να πω.

αχ θεουλη μου,που πας και δινεις παιδια,αχ αχ?

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...