Μετάβαση σε περιεχόμενο

ιστορια για γελια


Βανια

Recommended Posts

λοιπον ακουστε ιστορια να πεθανετε στο γελιο και να δειτε τι σοι γυναικες υπαρχουν και μερικες φορες τι θυματα που ειναι οι αντρες .

Εχω μια γνωστη ας τη πουμε Μαρια κοινο ονομα λοιπον σημερα ειναι γυρω στα 32 καπου εκει λοιπον παντευτηκε πριν καποια χρονια ενα πολυ καλο παιδι τον νικο ας πουμε και αυτος ηταν φιλος του αδερφου της.Λοιπον η Μαρια επειδη ηταν κακκομαθημενη και δεν ειχε μαθει στα μετρα αρχισε να τη κανει στο Νικο και γνωρισε σε ενα παρτι που εκανε τον Φωτη και μετα απο λιγο καιρο εμεινε εγκυος ενω ηταν πανυτρεμενη και γεννησε ενα κοριτσακι το οποιο ηταν του Φωτη αλλα επειδη ηταν ακομα παντρεμενη μπηκε στο ονομα του αντρα της Νικου.Με το Νικο χωρισανε αλλα το παιδι εμενε στο ονομα του παρολο που εκεινος ηξερε την αληθεια .Ο φωτης της ελεγε να παντρευτουν και ηταν ετοιμη αλλα επειδη ειπαμε της αρεσε το γυρω γυρω γμωρισε το κωστα αλλα με το φωτη δεν ειχε χωρισει .Μαλιστα στραβωσε οταν ο Νικος παντρευτηκε.Εκανε αυτη διαφορες σχεσεις .... και το παιδι εφτασε σε ηλικια να παει σχολειο αλλα δεν γινοταν γιατι ο κανονικος πατερας ειχε καταθεσει χαρτια για να παρει η μικρη το ονομα του , αλλα αυτη δεν συμφωνουσε ο δε Νικος τα βρηκε με το Φωτη (γινανε και κολλητοι) και τελικα το παιδι γραφτηκε με το ονομα του πατερα.Κια αν νομιζετε οτι αυτη εμεινε με το πατερα του παιδιου κανετε λαθος αρραβωνιαστηκς τον θωμα ανα αποτεωνακο και αφου της πουλησε ερωτες και της εγφαγε οτι ηθελε την εκανε και αυτη ειναι παλι με το Φωτη αλλα αταυτοχρονα αν δει κατι θα τρεξει .

Πως μπορειτε να κρινετε μια τετοια γυναικα οπως επισης ξκαι την οικογενεια της που γνωριζουν τα παντα και μάλιστα εχουν το παιδι αυτοι γιατι εκεινη πρεπει να κανει τη ζωη της Ετσι τους λεει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Π...........................

ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?? ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PO PO!! Mperdeytika twra!! :laugh:

Pws na vgalw akrh apo thn stigmh pou oute kai

h idia ths mporei na vgalei akrh etsi opws ta ekane!

Dystyxws yparxoun kai tetoies gynaikes!

Kala epimenw egw kai lew pws den thelw na kakomathw thn korh mou!! :laugh:

Krima gia to paidi...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον ενας χαρακτηρισμος υπαρχει γι'αυτη τη γυναικα κ νομιζω τον καταλαβενουμε ολες μας.αφου κυρα μου ηθελες να εισαι οπου σε παει ο ανεμος τη ηθελες κ παντρευτηκες; κ ενταξει ο γαμος το μετανιωσες χωρισες,αυτο το καημενο το παιδακι που εφερες στον κοσμο τι φταιει;

ευχομαι μονο να μη καταληξει κ'αυτο καπου περιεργα γιατι με τετοια βιωματα κανεις δεν ξερει.........:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πω τωρα;;;; αν θες κυρια μου να εισαι οπου φυσαει ο ανεμος και να περνας καλα ειναι δικαιωμα σου. αλλα το παιδι τι το θελεις; τουλαχιστον υπαρχει η οικογενεια της που το φροντιζει. ενα παιδι δεν ειναι παιχνιδι, θελει θυσιες και πρωτα απ'ολα να εισαι διατεθειμενη να βαλεις τον εαυτο σου σε δευτερη και σε τριτη μοιρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για γέλια ή για κλάμματα;;;;; Μπερδεύτηκα τόσο πολύ με τόσα ονόματα που δεν ξέρω τι από τα δύο να κάνω...

Απορία: Το παιδί ποιον φωνάζει "μπαμπά";;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτά τα άτομα που τα γράφουν όλα στα παλιά τους τα παπούτσια είναι τα πιο ευτυχισμένα!!!! Μόνο που όσοι είναι γύρω τους είναι απόλυτα δυστυχισμένοι!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λογια δεν χωρουν ουτε θα κρινω...ο κοσμος ειναι γεματος απο διαφορων ειδων ανθρωπους....τους λυπαμαι γιατι ειναι δυστηχισμενοι αλλα παλι λυπαμαι πιο πολυ γιατι την πληρωνουν οι αθωοι....παντα...γι αυτους κλαιω...Μακαρι να μπορουσε να τελειωσει αυτο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALE TI GIA ONOMA TOU THEOU :):ohmy::blink:

TI KATASTASH KAI AYTH?

EGO MIA APORIA EXO GIA OLA AYTA...

TO PROFULAKTIKO DEN TIS EIPE KANEIS OTI YPARXEI???????????

TI TA KANOUNE TA PAIDIA GAMOTO TOUS GIA NA TA PAIDEUOYN????

OLOI OI ALLOI EINAI ENHLIKOI

TA PAIDAKIA OMOS TI FTAINE?????????:(

:( :( :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πω!πω! τι να πω αυτη δεν ειναι μανα ειναι τερας!!!

αφηνει,το παιδι που?με τουσ παπουδες?να το κανουν τι?τι συμβουλες μπορουν να δωσουν?ενα παιδι εχει αναγκη τους γονεις του,οχι 2 γερους ανθρωπους.τι αλλο να πω.

αχ θεουλη μου,που πας και δινεις παιδια,αχ αχ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙ ΦΤΑΕΙ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΧΑΡΗ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...