Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Κοριτσια sos .. κανουμε προσπαθεια με τον συντροφο μου τον τελευταιο καιρο !!!! Αυτο τον μηνα υπηρξε επαφη στις γονιμες μερες κ στην μερα ωορρηξιας!!!! Εχω πολυ αγχος αν τα καταφεραμε. Εχω εντονα πονακια στην κοιλια δεξια κ αριστερα, ποναει η μεση μου (νιωθω οτι θα αδιαθετησω) , το στηθος μου δεν ειναι καθολου πρησμενο βεβαια. Περιμενω να αδιαθετησω στις 20 του μηνα . Ειναι νωρις ακομα λετε ???????? Βοηθηστε please 😒

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 ώρες, ο/η Λαγογιαννη Δημητρα είπε:

Κοριτσια sos .. κανουμε προσπαθεια με τον συντροφο μου τον τελευταιο καιρο !!!! Αυτο τον μηνα υπηρξε επαφη στις γονιμες μερες κ στην μερα ωορρηξιας!!!! Εχω πολυ αγχος αν τα καταφεραμε. Εχω εντονα πονακια στην κοιλια δεξια κ αριστερα, ποναει η μεση μου (νιωθω οτι θα αδιαθετησω) , το στηθος μου δεν ειναι καθολου πρησμενο βεβαια. Περιμενω να αδιαθετησω στις 20 του μηνα . Ειναι νωρις ακομα λετε ???????? Βοηθηστε please 😒

Καλημέρα κοπέλα μου και εγω τέτοια συπτωματα είχα ένα βαρος στην κοιλιά πόνο στην πλάτη ριγος και τελος άρχισε να μου μυρίζει άσχημα το πιπερι

Δυστηχως είναι νωρίς ακόμα για να κανείς κάποιο τεστ  θα πρέπει να περιμένεις μέχρι της 20 του μήνα για ένα έγκυρο αποτέλεσμα σου εύχομαι ένα θετικότατο τεστ 😊

στις πριν 12 ώρες, ο/η Λαγογιαννη Δημητρα είπε:

Είναι νωρίς ακόμα! Τα συμπτώματα μην τα ψάχνεις, δεν θα σε βοηθήσουν.. υπομονή μέχρι τις 20! Ευχομαι να εισαι! Καλημέρα! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου και εγω τέτοια συπτωματα είχα ένα βαρος στην κοιλιά πόνο στην πλάτη ριγος και τελος άρχισε να μου μυρίζει άσχημα το πιπερι

Δυστηχως είναι νωρίς ακόμα για να κανείς κάποιο τεστ  θα πρέπει να περιμένεις μέχρι της 20 του μήνα για ένα έγκυρο αποτέλεσμα σου εύχομαι ένα θετικότατη τεστ 😊

Το στηθος μου θα επρεπε να ειμαι πρησμενο???? Εχω αγχωθει τοσο.. ακουω γυρω γυρω απο μανουλες πως το πρωτο πραγμα που καταλαβαν ηταν το πρησμενο στηθος.. εμενα τιποτα ακομα 😣 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Λαγογιαννη Δημητρα είπε:

Ειναι παρα πολυ νωρις για συμπτωματα. Επιπλεον τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης ειναι σχεδον ιδια με αυτα της περιοδου. Βεβαια, για να ειμαι ειλικρινης, στο δευτερο παιδι μου, 2-3 μερες πριν την περιοδο ξυπνουσα με μια ανακατωσουρα στο στομαχι, σα να ειχα αναγουλα. Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα απολυτως τιποτα. 
Κανε λιγη υπομονη, λιγες μερες εμειναν κ θα μαθεις τα ευχαριστα ελπιζω! 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sofia33 είπε:

Ειναι παρα πολυ νωρις για συμπτωματα. Επιπλεον τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης ειναι σχεδον ιδια με αυτα της περιοδου. Βεβαια, για να ειμαι ειλικρινης, στο δευτερο παιδι μου, 2-3 μερες πριν την περιοδο ξυπνουσα με μια ανακατωσουρα στο στομαχι, σα να ειχα αναγουλα. Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα απολυτως τιποτα. 
Κανε λιγη υπομονη, λιγες μερες εμειναν κ θα μαθεις τα ευχαριστα ελπιζω! 

Σε ευχαριστω πολυ. Θυμασαι αν το στηθος σου ειχε πρηστει πριν την καθυστερηση???? Εμενα τιποτα ακομα  ..... πφφφφ

στις πριν 15 ώρες, ο/η Λαγογιαννη Δημητρα είπε:

Εγώ περιμένω 18 η 19… αλλά μην κολλάς τόσο στα συμπτώματα …. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός …. Άλλες κοπέλες έχουν πρησμενο στήθος άλλες πάλι όχι … θέλει λίγο υπομονή να περάσουν οι μέρες και μην σκέφτεσαι τα συμπτώματα γιατί είναι σα να αυθυποβαλεσαι σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία …. 
εγω ας πούμε είχα χθες αϋπνία και σαν πόνους περιόδου και λες βρε λες μετά σκέφτηκα οτι το ίδιο είχα πάλι πριν δυο μήνες που αδιαθέτησα πολύ πολύ νωρίτερα … καμία φορά αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους αν και ξέρω πως είναι δύσκολο …. Καλή επιτυχία ! Μακάρι να μας πεις ευχάριστα !

στις πριν 5 ώρες, ο/η Λαγογιαννη Δημητρα είπε:

Σε ευχαριστω πολυ. Θυμασαι αν το στηθος σου ειχε πρηστει πριν την καθυστερηση???? Εμενα τιποτα ακομα  ..... πφφφφ

Το στηθος μπορει να πρηστει κ λογω επικειμενης περιοδου. Κ οχι, δεν πρηζεται το στηθος. Απλως σιγα σιγα εχεις ευαισθησια στις θηλες. Κ αν το εχεις κ αυτο! Κυριως μετα τις 5-6 βδομαδες ξεκινουν τα συμπτωματα. 
υπαρχει καποιος ιατρικος λογος που εχεις τοσο αγχος να μαθεις αν εισαι εγκυος τοσο νωρις; Εννοω αν πρεπει να παρεις καποια αγωγη κ πρεπει να το μαθεις νωρις. Αν οχι, τοτε οσο κ να ψαχνεις για συμπτωματα το μυαλο θα πλαθει συμπτωματα. Ειναι αγχος αυτο το 10ημερο μετα την ωορρηξια, το ξερω. Αλλα ειτε εχεις ειτε δεν εχεις συμπτωματα, αυτο που πρεπει να γινει θα γινει. Κανε υπομονη, γιατι οταν με το καλο θα μεινεις εγκυος (ελπιζω να εισαι ηδη) η διαχειριση της αγωνιας κ του αγχους ειναι μεγιστης σημασιας. 

Το στήθος δεν είναι από τα συμπτώματα που έχουν όλες οι γυναίκες ειδικά στην αρχή . Γενικά τα συμπτώματα ποικίλουν ή μπορεί να μην υπάρχει και κανένα απολύτως . Σου εύχομαι ολόψυχα αυτός να είναι ο τυχερός σας μήνας !!! 

Γεια σας κορίτσια και από μένα! Κι εγώ περιμένω να αδιαθετισω σε 3 μέρες(κύκλος 30 ημερών περίπου) και πριν 4 μέρες περίπου ένα είχα για 2-3 μέρες(από 23η μέρα) πολύ λίγα καφέ υγρά, κάτι που δεν έχω συνήθως. Όλες αυτές τις μέρες λοιπόν πονάω σαν να αδιαθετισω... Σήμερα πιο πολύ. Λέτε να έχουμε κανένα ευχάριστο ή είναι στο μυαλό μου; Είχε καμία παρόμοια εμπειρία; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Γεια σας κορίτσια και από μένα! Κι εγώ περιμένω να αδιαθετισω σε 3 μέρες(κύκλος 30 ημερών περίπου) και πριν 4 μέρες περίπου ένα είχα για 2-3 μέρες(από 23η μέρα) πολύ λίγα καφέ υγρά, κάτι που δεν έχω συνήθως. Όλες αυτές τις μέρες λοιπόν πονάω σαν να αδιαθετισω... Σήμερα πιο πολύ. Λέτε να έχουμε κανένα ευχάριστο ή είναι στο μυαλό μου; Είχε καμία παρόμοια εμπειρία; 

Τα πέρασα και γω αυτά τον προηγούμενο μήνα και τελικά ήμουν έγκυος. Άσχετα αν τερμάτισε υπερβολικά νωρίς ( βιοχημική κύηση ) . Είχα πάντως για πρώτη φορά αυτά τα καφέ υγρά και συνέχεια πονακια σαν τραβήγματα, σαν ήπιους πόνους περιόδου . Βιάστηκα να κάνω τεστ , γιατί το ένιωθα ότι κάτι συνέβαινε και τελικά ήταν θετικό . Εύχομαι να είσαι εγκυουλα κορίτσι μου !!!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι, στην πρωτη εγκυμοσυνη πηγαινα καθε λιγο κ λιγακι τουαλετα γιατι νομιζα οτι ειχε ερθει περιοδος. Ευχομαι να μαθεις τα ευχαριστα!!!

Μακάρι βρε κορίτσια! Έκανα ένα hometest  το πρωί γιατί δεν κρατιομουν, αλλά δεν έδειξε κάτι. Δεν ξέρω πόσο ευαίσθητα είναι... Υπομονή τώρα 2-3 μέρες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...