Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ FOROUM ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.

ΕΙΜΑΙ 25 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΝΩΤΙΑΙΟ ΜΥΕΛΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 17 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ 5 ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ.

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΙΜΑΙ 1.74 ΚΑΙ 89 ΚΙΛΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΟ? Η' ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ?

ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ,ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΦΑΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΟ.ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ?ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 7Η-20Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ)ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ...

Δημοσίευση

stroumf καλωσόρισες στην όμορφη παρέα μας!:)

Να ζήσετε και με το καλό να κάνετε και το μωράκι που τόσο θέλετε και οι δυο!

Μου ακούγεστε μια χαρά και οι δυο και πιστευω πως τα κιλά ή κάποια κινητική δυσκολία δεν επηρεάζουν την γονιμότητα.Οι ειδικοί λένε πως μετά απο έναν χρόνο προσπαθειών ένα ζευγάρι θεωρείται πως έχει πρόβλημα;) Οπότε αν σε ενα χρόνο ελεύθερων επαφών δεν μείνεις έγκυος θα μπορούσατε να πάρετε και την άποψη κάποιου ειδικού.Αλλα νομίζω πως ακόμη είναι νωρίς για να ανησυχείς:P

Θα χαρώ να τα λέμε:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου στρουμφ!!!Καλωσηρθες στην παρεα μας!!!

Εμ βασικα απ οτι ξερω το βαρος ειτε αυτο ειναι παρα πολυ ειτε αυτο ειναι πολυ χαμηλο....επηρεαζει στην γονιμοτητα...ετσι εχω ακουσει τωρα τι να σου πω....ας μας πουνε και τα αλλα κοριτσια....μηπως εχετε και λιγακι αγχος?Καλο θα ητανε να μην αγχωνεστε κι αφου κανετε εντατικες προσπαθειες θα ρθει συντομα μην ανυσηχεις στο ευχομαι ολοψυχα!!

Συγνωμη που ρωταω αλλα απο τι προηλθε η κακωση στον μυελο του αντρα σου?Αν θες απαντας...οι γιατροι τι σας εχουν πει επηρεαζει αυτο που εχει;

Σευχαριστουμε κι εμεις που το μοιραστηκες μαζι μας!

Δημοσίευση

Stroumf

kalws irthes stun parea tou Mammy!!!

Afou to diavazes, tha prosekses pws fernei gouri

se oles mas kai siga-siga gemizoume eggyoules...!

Egw eimai stin 15 ebvomada kyisis...

Den kserw an paizei kapoio rolo

to provlimataki tou antra sou, stin syllipsi,

ta kila sou pantws sigoura DEN to epireazoun...!

Eimai adynati men,, alla polles files tou Mammy

ypervares mia xara ta kataferan.....

..... exw diavasei istories tous

kai oi giatroi tous den itan arnitkikoi (lene)!

O dikos sou o giatros ti leei?

Pantws einai poooooooly nwris gia na agxwnesai...

Sto synnefaki sou, ta mwrakia erxontousan amesws

diladi MESA STON XRONO.....

.....auto einai to fysiologiko!

Min mou agxwnesai!

Na eyxaristitheitai tis agkalies kai to sex

kai to bebe tha erthei!!!

((an thelete kai kathe mera...

Emas den mas empodise pouthena...!!!))

Δημοσίευση

ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟ ΕΠΑΘΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΛΑΒΗ ΧΡΟΝΩΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΣΤΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ..

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ, ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΒΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΗΚΑΜΕ...

Δημοσίευση

Αφου η στυση του ειναι καλη δεν νομιζω να παιζει ρολο...Τωρα για το βαρος η αληθεια ειναι οτι λεγονται πολλα αλλα δεν νομιζω να φταιει παλι κι αυτο,Οχι μωρε σιγουρα να κατσεις να χασει ολα τα κιλα...και η αληθεια ειναι εφοσον προσπαθειτε να μην εξαντλεις τον εαυτο σου με διαιτες...απλα να τρως υγιεινα καλη μου γιατι αυτο θα σε βοηθησει και στην εγκυμοσυνη που με το καλο θα ρθει!Απλα προσπαθησε να αποφυγεις το αγχος κανει και αυτο την ζημια του!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!:)

ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...

ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΜΟΝΟ 5 ΜΗΝΕΣ...

ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΜΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!:)

Δημοσίευση

ΣΤΡΟΥΜΦ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ,ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ.

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΛΟ. ΜΗΝ ΠΑΘΕΝΕΤΕ ΑΜΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΤΙΣ ΩΡΕΣ , ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΕΟ.

Δημοσίευση

ΣΤΡΟΥΜΦ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΔΗΛ,ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Δημοσίευση

Strouf mou kalimera...

Kai kalos mas vrikes...

Hrthes stin pio omorfi paraioulla...

Eilikrina den kserw an paizei rolo to provlima tou antra sou...

Wmos oso gia ta kila to apokleiw...

Prepei oposdipote na miliseis me ton giatro sou...

Agapi mou kai kati allo...

MIn anxwnesai...

Ta mwrakia erxwntai panta ekei pou den to perimenoume...

Sas euxwme ta kalitera...

Filia...

Δημοσίευση

ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ!!!ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ Η' ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

stroumf KΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ:)

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ;) ;)

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΛΗΨΗ:S

ΑΝ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ:)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ :( ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ,ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΟΥ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ:kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...