Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα ωωρηξιας

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα η περίοδος μου είναι να έρθει στις 2-3 Οκτωβρίου....πριν μέρες είχα τσιμπήματα έντονα..έβγαζα υγρά πριν μέρες..και να πω ότι ήρθα σε επαφή με το σύντροφό μου σε γόνιμες λογικα..από τότε πέρασαν κάποιες  μέρες..νιώθω το στήθος πρησμένο..είχα πάει στο γυναικολόγο μου μια μέρα μετά..και μου είπε ότι φαίνεται ότι είχες ωρρηξια ..μια μέρα πριν είχα επαφές..τι πιστεύετε κορίτσια αυτά τα τσιμπήματα που είχα τι μπορεί να είναι ? Μακάρι να έχω μείνει έγκυος 🤰 αλλά φοβάμαι ότι θα απογοητευτω την επόμενη εβδομάδα αν μου έρθει περίοδος..τι λέτε εσείς? Θα χαρώ κάποια να μου πει την άποψη της!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Μαριάννα Μ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα η περίοδος μου είναι να έρθει στις 2-3 Οκτωβρίου....πριν μέρες είχα τσιμπήματα έντονα..έβγαζα υγρά πριν μέρες..και να πω ότι ήρθα σε επαφή με το σύντροφό μου σε γόνιμες λογικα..από τότε πέρασαν κάποιες  μέρες..νιώθω το στήθος πρησμένο..είχα πάει στο γυναικολόγο μου μια μέρα μετά..και μου είπε ότι φαίνεται ότι είχες ωρρηξια ..μια μέρα πριν είχα επαφές..τι πιστεύετε κορίτσια αυτά τα τσιμπήματα που είχα τι μπορεί να είναι ? Μακάρι να έχω μείνει έγκυος 🤰 αλλά φοβάμαι ότι θα απογοητευτω την επόμενη εβδομάδα αν μου έρθει περίοδος..τι λέτε εσείς? Θα χαρώ κάποια να μου πει την άποψη της!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου .

Όλα αυτά είναι πολύ ενθαρρυντικά για εγκυμοσύνη έτσι όπως τα περιγράφεις! 

Το πρώτο πρώτο σύμπτωμα που είχα στη πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν ότι το στήθος μου πρήστηκε πολύ νωρίτερα απ' ότι συνήθως.

Βέβαια επειδή τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης με της περιόδου είναι πάνω κάτω τα ίδια στην αρχή θα σε συμβουλευα να κάνεις λίγες μέρες υπομονή και να κάνεις μια χοριακή, όχι τεστ .

Επίσης καλό είναι να παίρνεις φολικό οξύ σε συμπλήρωμα διατροφής. Είναι απαραίτητο στην εγκυμοσύνη και εκτός από αυτά βοηθάει και στη σύλληψη! 

Αναμένουμε τα νέα σου ! Με το καλό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...