Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Μαΐου 2023

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η vou.95 είπε:

Τι ομορφα που πηγαν ολα καλα. κριμα που δεν βγηκε ομορφη η φωτο , εστω να υπαρχει στην γ' επιπεδου χαχα! Εχετε βρει καροτσια κτλ ?

Ναι εντάξει ας είναι καλα πως είπαμε σύντομα θα τον έχουμε στην αγκαλιά μας και θα τον βγάζουμε εμείς φωτογραφίες 

Καρότσι έχω βρει πιο θα πάρω αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα.  Στο πρώτο παιδάκι πήρα μεγάλο και το μετάνιωσα οπότε τώρα προσεχωωπολυ να μην είναι γκουμουτσα, καρεκλακι για αυτοκίνητο κοιτάω κανα 2 . Απ τα άλλα έχω, μόνο ένα ριλαξ θέλω αλλά θα πω τις νονες μας να δούνε κάποιο οικονομικό.  Και έτσι έκλεισα από αγορές μεγάλες. 

LIONELO Amber Kinderwagen 3 in 1 Kombikinderwagen Set sportlicher Sitz fester Babywanne Autositz Tasche Moskitonetz Regenschutz XXL-Dach mit Sonnenschutz (BLAU) https://amzn.eu/d/bMZUjZ3

Joie I-Spin 360 0-18 kg Autositz Deep Sea https://amzn.eu/d/9dmAGdv  ή αυτό είναι από γεννηση μέχρι 4 χρ. Απλά το οικονομικό έχει λιγακι πιο χαμηλή βαθμολογία στην ασφάλεια 

LIONELO Antoon PLUS ADAC Kindersitz, Isofix und Stützfuss, Gewichtsgruppe 0 bis 18 kg, 5-Punkt-Gurt vorwärts und rückwärts, 360-Grad-Drehbasis, Dri-Seat-Einsatz, Verdeck https://amzn.eu/d/5Tv702u

Εσυ έχεις βρει;;;;έχεις δει;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 4/1/2023 at 10:22 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κοριτσάκι μου  μην κάνεις το λάθος μου... διάβαζα σε ίντερνετ απ τις αρχές μέχρι και πριν μια εβδομάδα τα διάφορα που είχα και τελικά μόνο στεναχώρια είχα. Τίποτα δεν είναι αυτό στην εβδομάδα που είσαι και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα και με θεραπεία όλα καλά μέσα σε μια εβδομάδα είχα ξεμπερδέψει. Στην εγκυμοσύνη βγάζουμε πιο εύκολα μην αγχώνεσαι 😊 μαγνήσιο σου εδωσε; για τις συσπάσεις; 

καλημέρα κορίτσι μου, ναι ευτυχώς μαγνησιο μου δίνει από την 14η εβδομάδα.

στις On 5/1/2023 at 5:12 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Είχα άγχος με την αφυδάτωση αλλά ευτυχώς το είχα προλάβει νωρίς. Ωχ το χω άγχος αυτό με το σίδηρο... τι σου εδωσε; παλια μου είχαν δώσει κάτι σαν αίμα είχε γεύση πολύ χάλια γεύση. 

μου έδωσε το hemafer, γραφει μασωμενο/καταπινώμενο, εγω το καταπίνω γιατί μασώμενο σου αφήνει αυτή τη γεύση σαν αίμα όπως είπες κι εσύ. Παίρνω ένα κάθε πρωί και μέρα παρα μέρα μου είπε κ βράδυ, μόνο την πρώτη μέρα με πείραξε λιγάκι , πιστεύω μου έπεσε βαρύ σε συνδυασμό και με την αντιβίωση.

στις πριν 9 ώρες, ο/η marakineos είπε:

μου έδωσε το hemafer, γραφει μασωμενο/καταπινώμενο, εγω το καταπίνω γιατί μασώμενο σου αφήνει αυτή τη γεύση σαν αίμα όπως είπες κι εσύ. Παίρνω ένα κάθε πρωί και μέρα παρα μέρα μου είπε κ βράδυ, μόνο την πρώτη μέρα με πείραξε λιγάκι , πιστεύω μου έπεσε βαρύ σε συνδυασμό και με την αντιβίωση.

Τότε κατευθείαν γλουκ κάτω να μη γεύεσαι καθόλου. Ναι ο σίδηρος πάντα πέφτει βαρύς. Να προσέχεις και με δυσκοιλιοτητα.  Αρκετό νεράκι...

στις On 5/1/2023 at 5:20 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ναι εντάξει ας είναι καλα πως είπαμε σύντομα θα τον έχουμε στην αγκαλιά μας και θα τον βγάζουμε εμείς φωτογραφίες 

Καρότσι έχω βρει πιο θα πάρω αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα.  Στο πρώτο παιδάκι πήρα μεγάλο και το μετάνιωσα οπότε τώρα προσεχωωπολυ να μην είναι γκουμουτσα, καρεκλακι για αυτοκίνητο κοιτάω κανα 2 . Απ τα άλλα έχω, μόνο ένα ριλαξ θέλω αλλά θα πω τις νονες μας να δούνε κάποιο οικονομικό.  Και έτσι έκλεισα από αγορές μεγάλες. 

LIONELO Amber Kinderwagen 3 in 1 Kombikinderwagen Set sportlicher Sitz fester Babywanne Autositz Tasche Moskitonetz Regenschutz XXL-Dach mit Sonnenschutz (BLAU) https://amzn.eu/d/bMZUjZ3

Joie I-Spin 360 0-18 kg Autositz Deep Sea https://amzn.eu/d/9dmAGdv  ή αυτό είναι από γεννηση μέχρι 4 χρ. Απλά το οικονομικό έχει λιγακι πιο χαμηλή βαθμολογία στην ασφάλεια 

LIONELO Antoon PLUS ADAC Kindersitz, Isofix und Stützfuss, Gewichtsgruppe 0 bis 18 kg, 5-Punkt-Gurt vorwärts und rückwärts, 360-Grad-Drehbasis, Dri-Seat-Einsatz, Verdeck https://amzn.eu/d/5Tv702u

Εσυ έχεις βρει;;;;έχεις δει;;;

Αυτο της lionelo το εχω βρει εδω ελλαδα με 450 ευρω ευρω ! 
Εγω κοιταζω της inglesina το trilogy quattro bermuda . το ειχα δει στα mother care οπου τα ειχαν 800 ευρω μαζι με καλαθουνα και πορτ μπεμπε . εν τελει το βρηκα μετα σε ενα αλλο μαγαζι με 600 ευρω ολοιδιο και μαζι με βαση σπιτιου για την καλαθουνα . μαλλον σε αυτο θα καταληξω γιατι μαρεσαν και τα υφασματα και σαν καροτσι οι ροδες αναρτησεις κτλ. εμενα ειναι το πρωτο μου παιδακι αλλα κ εγω κοιταζω να ειναι ελαφρα γιατι δυστυχως τους πρωτους μηνες θαμαι σχεδον μονη μου γιατι ο αντρας μου θα λειπει . και θα πηγαινοερχομαι να τον βλεπουμε(και θα ανεβοκατεβαινω σε καραβια χαχα) . κ ηθελα ελαφρυ να μπορω να κουβαλαωωω . ειναι 11 κιλαα ! καθισμα αυτοκινητου θα χρησιμοποιησω αυτο που δινεται μαζι με το καροτσι . δεν θα παρω εξτρα δηλαδη ! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τότε κατευθείαν γλουκ κάτω να μη γεύεσαι καθόλου. Ναι ο σίδηρος πάντα πέφτει βαρύς. Να προσέχεις και με δυσκοιλιοτητα.  Αρκετό νεράκι...

Εμενα σιδηρο μαγνησιο ασβεστιο μου τα ξεκινησε 12η εβδομαδα! με ρωτησε αν θελω ποσιμα διαλυμενα σε νρο ή χαπια εννοειται ειπα χαπια!! στην αρχη μου εδωσε το gyno tardyferon π ειναι μαζι με φυλλικο οξυ, το πηρα μια εβδομαδα. ειχα δυσκοιλιοτητα , πονουσε το στομαχι και  ειχα την κοιλια λες και ειχα παθει τυμπανισμο .το αλλαξαμε κ πηρα το ferro sanol το οποιο μου ειπε να τ παιρνω μιση ωρα πριν τ φαγητο για να μην μου κανει δυσκοιλιοτητα..τελικα ολα καλα με αυτο δεν μου εμφανιζει τιποτα απολυτως . προληπτικα τα παιρνω μου ειπε και να τα ξεχνας καμια φορα δεν μας πειραζει ! 

στις On 7/1/2023 at 8:48 ΜΜ, ο/η vou.95 είπε:

Αυτο της lionelo το εχω βρει εδω ελλαδα με 450 ευρω ευρω ! 
Εγω κοιταζω της inglesina το trilogy quattro bermuda . το ειχα δει στα mother care οπου τα ειχαν 800 ευρω μαζι με καλαθουνα και πορτ μπεμπε . εν τελει το βρηκα μετα σε ενα αλλο μαγαζι με 600 ευρω ολοιδιο και μαζι με βαση σπιτιου για την καλαθουνα . μαλλον σε αυτο θα καταληξω γιατι μαρεσαν και τα υφασματα και σαν καροτσι οι ροδες αναρτησεις κτλ. εμενα ειναι το πρωτο μου παιδακι αλλα κ εγω κοιταζω να ειναι ελαφρα γιατι δυστυχως τους πρωτους μηνες θαμαι σχεδον μονη μου γιατι ο αντρας μου θα λειπει . και θα πηγαινοερχομαι να τον βλεπουμε(και θα ανεβοκατεβαινω σε καραβια χαχα) . κ ηθελα ελαφρυ να μπορω να κουβαλαωωω . ειναι 11 κιλαα ! καθισμα αυτοκινητου θα χρησιμοποιησω αυτο που δινεται μαζι με το καροτσι . δεν θα παρω εξτρα δηλαδη ! 

Πλάκα κάνεις 450€ !!! 320€ το βρήκα εγώ 3 σε 1. Το έχεις δει από κοντα; στον πρώτο είχα το ποδήλατακι-καροτσι και έμεινα ευχαριστημένη.  Δες να μαζεύει κιόλας εύκολα για το αυτοκίνητό γιατί και εκει θα σε ζορίσει.  Με τα παιδιά και μόνη. 

στις On 7/1/2023 at 9:54 ΜΜ, ο/η vou.95 είπε:

Εμενα σιδηρο μαγνησιο ασβεστιο μου τα ξεκινησε 12η εβδομαδα! με ρωτησε αν θελω ποσιμα διαλυμενα σε νρο ή χαπια εννοειται ειπα χαπια!! στην αρχη μου εδωσε το gyno tardyferon π ειναι μαζι με φυλλικο οξυ, το πηρα μια εβδομαδα. ειχα δυσκοιλιοτητα , πονουσε το στομαχι και  ειχα την κοιλια λες και ειχα παθει τυμπανισμο .το αλλαξαμε κ πηρα το ferro sanol το οποιο μου ειπε να τ παιρνω μιση ωρα πριν τ φαγητο για να μην μου κανει δυσκοιλιοτητα..τελικα ολα καλα με αυτο δεν μου εμφανιζει τιποτα απολυτως . προληπτικα τα παιρνω μου ειπε και να τα ξεχνας καμια φορα δεν μας πειραζει ! 

υπάρχει το gyno tardyferon?μου είπε ο γυναικολόγος πως δεν υπάρχει πια, αυτό έπαιρνα στην πρώτη εγκυμοσύνη και παραδόξως δεν με πείραζε καθόλου. Κι εμένα τελικα το hemafer δεν με πειράζει μάλλον με πείραξε την πρώτη μέρα λόγω και της αντιβίωσης.

Κορίτσια εγώ σκέφτομαι ένα οικονομικό της chicco που είδα, έχω από τον γιο μου κάθισμα αυτοκινήτου .

Αύριο πάω στον γιατρό, ανυπομονώ, να κλείσουμε και τη β επιπέδου.

Στην 20η εβδομάδα και πολλές φορές ακόμη το στομάχι είναι κάπως, αυτό το μωρό με παιδεύει πιο πολύ απο τον πρώτο.

στις πριν 49 λεπτά, ο/η marakineos είπε:

Κορίτσια εγώ σκέφτομαι ένα οικονομικό της chicco που είδα, έχω από τον γιο μου κάθισμα αυτοκινήτου .

Αύριο πάω στον γιατρό, ανυπομονώ, να κλείσουμε και τη β επιπέδου.

Στην 20η εβδομάδα και πολλές φορές ακόμη το στομάχι είναι κάπως, αυτό το μωρό με παιδεύει πιο πολύ απο τον πρώτο.

Εγω τα είχα δώσει αυτά γιατί δεν πίστευα ότι θα ξαναζήσω το θαύμα. 

Με το καλό και η β επιπέδου ( να μας πεις τα νέα σου όταν μπορέσεις) 

Σε συζήτηση με την γυναικολόγο μου , μου είπε ότι όλα στην δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πιο έντονα. Στον πρώτο τίποτα τώρα τα χω ζήσει όλα... εντωμεταξύ στο πρώτο δεν ήθελα επαφές ενώ τώρα.. και μίλησα με την γιατρό και μπυ είπε συνήθως έτσι γίνεται.  

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγω τα είχα δώσει αυτά γιατί δεν πίστευα ότι θα ξαναζήσω το θαύμα. 

Με το καλό και η β επιπέδου ( να μας πεις τα νέα σου όταν μπορέσεις) 

Σε συζήτηση με την γυναικολόγο μου , μου είπε ότι όλα στην δεύτερη εγκυμοσύνη είναι πιο έντονα. Στον πρώτο τίποτα τώρα τα χω ζήσει όλα... εντωμεταξύ στο πρώτο δεν ήθελα επαφές ενώ τώρα.. και μίλησα με την γιατρό και μπυ είπε συνήθως έτσι γίνεται.  

πραγματικά πιο έντονα και δεν το περίμενα, ήμουν αισιόδοξη πως θα είμαι καλύτερα, επίσης η κοιλιά μου από το μεσημέρι και μετά γίνεται τεράστια, μάλλον το έντερο κάνει πάλι τα δικά του.

Αυτή τη φάση με τις επαφές την πέρασα πριν κανε΄να μηνα!!

Χαιρετώ την παρέα… πέρασα μια εφιαλτική νυχτα εχτές…. Ξεκίνησε με πόνο στο στομάχι (αφού έφαγα κατι κομματάκια τυριά και γλυκά!!!) και μετά η απόλυτη καταστροφή! Εμετός 14 (!!!!} φορές!καθως και διάρροια..  Απο τις 22:00 ως το πρωί στις 06:00 πηγαινοερχόταν ο αντρας μου με λεκανιτσες! Πόσο απαίσιο συναίσθημα…. Φαντάζεστε τι πίεση και συσπάσεις ολο μου το σωμα αφού δεν είχα μετά την Τετάρτη φορα αλλο πια να βγαλω τι! 
το πρωί ανέβασα πυρετό μεχρι 38,3 ..  δεν έφαγα σχεδόν τίποτα αλλα  τουλάχιστον κατάφερα και ήπια 4 ποτήρια νερό σήμερα και πήρα ενα αλμορα (ηλεκτρολυτες) που μου είπε ο γιατρός και ενα ντεπόν! 

ποσο μα πόσο στεναχωρέθηκα για την μικρούλα μεσα μου…. Πως ειναι άραγε; Φοβήθηκα λιγο και εχω ακόμη μέρες για να πάω να τη δω… τη Δευτέρα ειναι η Β επιπεδου… ελπίζω να ειναι καλα…😓

Λυπάμαι που «έρηξα» λιγο τη διάθεση κ το κλίμα.. αλλά ιςως εχω ανάγκη να ακουσω οτι εχει συμβεί και σε άλλες και πως ολα ειναι καλα και δεν επηρεάζεται το μωρό κλπ κλπ (σας ειπα με λίγα λόγια και τι θελω να ακουσω! 😅)

Ελπίζω να είστε ολες καλα! 
❤️

στις πριν 20 ώρες, ο/η marakineos είπε:

υπάρχει το gyno tardyferon?μου είπε ο γυναικολόγος πως δεν υπάρχει πια, αυτό έπαιρνα στην πρώτη εγκυμοσύνη και παραδόξως δεν με πείραζε καθόλου. Κι εμένα τελικα το hemafer δεν με πειράζει μάλλον με πείραξε την πρώτη μέρα λόγω και της αντιβίωσης.

Ναι ναι υπάρχει δεν ξέρω αν ηταν για κάποιο διάστημα σε έλλειψη αλλά εμείς αρχες Δεκέμβρη το αγοράσαμε 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Elana είπε:

Χαιρετώ την παρέα… πέρασα μια εφιαλτική νυχτα εχτές…. Ξεκίνησε με πόνο στο στομάχι (αφού έφαγα κατι κομματάκια τυριά και γλυκά!!!) και μετά η απόλυτη καταστροφή! Εμετός 14 (!!!!} φορές!καθως και διάρροια..  Απο τις 22:00 ως το πρωί στις 06:00 πηγαινοερχόταν ο αντρας μου με λεκανιτσες! Πόσο απαίσιο συναίσθημα…. Φαντάζεστε τι πίεση και συσπάσεις ολο μου το σωμα αφού δεν είχα μετά την Τετάρτη φορα αλλο πια να βγαλω τι! 
το πρωί ανέβασα πυρετό μεχρι 38,3 ..  δεν έφαγα σχεδόν τίποτα αλλα  τουλάχιστον κατάφερα και ήπια 4 ποτήρια νερό σήμερα και πήρα ενα αλμορα (ηλεκτρολυτες) που μου είπε ο γιατρός και ενα ντεπόν! 

ποσο μα πόσο στεναχωρέθηκα για την μικρούλα μεσα μου…. Πως ειναι άραγε; Φοβήθηκα λιγο και εχω ακόμη μέρες για να πάω να τη δω… τη Δευτέρα ειναι η Β επιπεδου… ελπίζω να ειναι καλα…😓

Λυπάμαι που «έρηξα» λιγο τη διάθεση κ το κλίμα.. αλλά ιςως εχω ανάγκη να ακουσω οτι εχει συμβεί και σε άλλες και πως ολα ειναι καλα και δεν επηρεάζεται το μωρό κλπ κλπ (σας ειπα με λίγα λόγια και τι θελω να ακουσω! 😅)

❤️

Αχ κορίτσι μου είμαι περίπου τα ίδια !!!! 
ξεκινησε με βήχα το Σάββατο σα κάτι να με γρατζουναει στο λαιμό βασικά , Κυριακή λίγο πιο έντονος βήχας και την νύχτα μια να κρυώνω και να τρέμω και την άλλη να σκάω από την ζέστη και να καίγομαι ολόκληρη . Βλέπετε ήθελα τριήμερο !!!! Δν είχα μαζί μ θερμόμετρο κτλ , ξύπνησα εχθές μια χαρά είχα παρει ένα ντεπόν χαπάκι ! Μετά από 2-3 ώρες άρχισα πάλι να κρυώνω και να κλείνουν τα μάτια μου . Γυρίσαμε σπίτι μας και σε όλο το ταξίδι ετρεμα από το κρύο . Στο μεταξύ σταματήσαμε και φόρεσα καλσόν παντελόνι . Δυο κάλτσες , 3 μπλούζες και το παλτό . Ανοιχτό καλοριφερ και θερμαινόμενα καθίσματα στο αμαξι και εγω να τρέμω από το κρύο . Εν τελει όταν φτάσαμε έσκαγα κ άρχισα να γδύνομαι . Πήγα σπίτι είχα 38,2 !! Έκανα το διπλό τεστ και έχω γρίπη τύπου Α !!! Ο γυναικολόγος μου ειπε να μην ανησυχώ είναι προστατευμένο το έμβρυο αλλά εγώ Παρασκευή θα πω να με δει (αν και έχω ραντεβού 22/1) δεν μπορώ να περιμένω !!! Μου ειπε αν δεν πέφτει ο πυρετός να μιλήσω μ παθολόγο και ότι μου πει μα τον ρωτήσω πριν το πάρω ! Πήρα βέβαια ας σ την παθολόγο μου και μ ειπε τα ίδια . Αρκετό νερό αλλά γουλιά γουλιά γιατί θα κάνω εμετό και ντεπόν 2 χαπάκια , και αν αύριο δεν πέφτει να ξανά μιλήσουμε ! Σήμερα δεν είχα πυρετό το πρωί  όμως έχω βαρύ κεφάλι και πιο έντονο βήχα ! Τώρα εχω πάλι δεκατα 37.3 
εκανες τεστακι εσυ να δεις αν έχεις κάποια γρίπη η κορονοιο ; Εγώ βρίσκομαι στην 17η εβδομάδα ! Δεν έχω ιδεα πως κόλλησα , ο άντρας μου είναι μια χαρά ! Μάλλον στην δουλειά μου ! 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Elana είπε:

❤️

Καλησπέρα κορίτσι μου!!

Καταλαβαίνω το άγχος σου, γιατί πέρασα κάτι παρόμοιο πριν λίγο καιρό. Άρχισα στις 5 το πρωι με έναν μεγάλο εμετό, και μέσα στις επόμενες 5-6 ώρες έκανα 15-20 εμετούς. Από τον δεύτερο και μετά έβγαζα σκούρο καφέ αίμα. Φοβήθηκα κι εγώ πολύ για το μωρό, είχα και σουβλιές στην κοιλιά..πήγα νοσοκομείο, ευτυχώς το μωρό ήταν καλά. Οπότε αφού εμένα με όλα αυτά ήταν καλά το μωρό, πιστεύω ότι δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι…

Να σου πω επίσης ότι εγώ έχω δύσκολες εγκυμοσύνες(είναι η τρίτη τώρα), με πολλούς εμετούς μέχρι το τέλος που γεννάω…έκανα δηλαδή 5-10 τη μέρα..ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη θυμάμαι έκανα και εμετούς την ώρα που γεννούσα και μου έβαλαν αντιεμετικό στον ορό για να μπορέσω να γεννήσω..στη δεύτερη δε μπορούσα να πιω ούτε νερό..έχανα πολλά κιλά..και τώρα στην τρίτη πάλι τα ίδια, με το καλό ότι τώρα πήγα σε άλλο γιατρό και μου έδωσε αντιεμετικά χάπια(τα πρώτα που με έπιασαν κάπως γιατί έχω δοκιμάσει πολλά και δεν έκαναν τίποτα)…αλλά αυτή τη φορά πήγα κ νοσοκομείο λόγω των εμετών κ δεν τ γλίτωσα.

Και στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες τα μωράκια γεννήθηκαν μια χαρά υγιέστατα και τελειόμηνα. Τώρα στην τρίτη είμαι 21η εβδομάδα και δόξα τω Θεώ πέρα από τη δικιά μου ταλαιπωρία το μωράκι είναι μια χαρά ♥️

Στα λέω αυτά για να σου δώσω κουράγιο!! Όλα καλά θα είναι, και η Δευτέρα που θα δεις το μωράκι σου είναι κοντά♥️ εγώ έχω β’ επιπέδου σε 2 εβδομάδες!

Με το καλό να μας πεις τα νέα σου τη Δευτέρα, και περαστικά!!💜

Καλησπέρα κορίτσια❣️Τι κάνετε; 🙃

Εγώ διανύω την 21η εβδομάδα, έχουμε και μετακόμιση και έχει πάει λίγο πίσω γιατί με 2 μωράκια δεν μπορείς να κάνεις και πολλά! 

Έχω μια ιδέα! Τι θα λέγατε να πει η καθεμία λίγα πράγματα γι’αυτήν, πού μένει, τι ηλικία έχει, πόσα παιδάκια έχει, με τι ασχολείται κλπ

Για να γνωριστούμε καλύτερα ☺️

στις πριν 20 ώρες, ο/η Elana είπε:

❤️

Καρδιά μου το έζησα πρόσφατα..  3 μέρες έτσι ήμουν ώσπου στο τέλος μου κάνανε εισαγωγή με ορους . Όπως είπες είχα άγχος για το μωρο αλλά  εκεί ο κύριος δεν έπαθε κάτι και ζωηρός ζωηρός στους υπερηχοθς περαστικά σου. Προσπάθησε να πίνεις νέτο μην πάθεις σαν εμένα αφυδάτωση.  

Η @kaounmar μπορεί να σου πει για τις φωτο που τις έστελνα με τα κοκτέιλ μου. Αλλά να μη στεναχωριέσαι για το μωρακι σου πιο πολύ να κρατάς τα υγρά. Δοκίμασε και αν μπορείς αλατούχο νερό. 

Καλά τι λες ότι λυπασαο; εδώ όλες τα ίδια άγχη έχουμε και μπορούμε να τα καταλάβουμε απόλυτα. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η vou.95 είπε:

Αχ κορίτσι μου είμαι περίπου τα ίδια !!!! 
ξεκινησε με βήχα το Σάββατο σα κάτι να με γρατζουναει στο λαιμό βασικά , Κυριακή λίγο πιο έντονος βήχας και την νύχτα μια να κρυώνω και να τρέμω και την άλλη να σκάω από την ζέστη και να καίγομαι ολόκληρη . Βλέπετε ήθελα τριήμερο !!!! Δν είχα μαζί μ θερμόμετρο κτλ , ξύπνησα εχθές μια χαρά είχα παρει ένα ντεπόν χαπάκι ! Μετά από 2-3 ώρες άρχισα πάλι να κρυώνω και να κλείνουν τα μάτια μου . Γυρίσαμε σπίτι μας και σε όλο το ταξίδι ετρεμα από το κρύο . Στο μεταξύ σταματήσαμε και φόρεσα καλσόν παντελόνι . Δυο κάλτσες , 3 μπλούζες και το παλτό . Ανοιχτό καλοριφερ και θερμαινόμενα καθίσματα στο αμαξι και εγω να τρέμω από το κρύο . Εν τελει όταν φτάσαμε έσκαγα κ άρχισα να γδύνομαι . Πήγα σπίτι είχα 38,2 !! Έκανα το διπλό τεστ και έχω γρίπη τύπου Α !!! Ο γυναικολόγος μου ειπε να μην ανησυχώ είναι προστατευμένο το έμβρυο αλλά εγώ Παρασκευή θα πω να με δει (αν και έχω ραντεβού 22/1) δεν μπορώ να περιμένω !!! Μου ειπε αν δεν πέφτει ο πυρετός να μιλήσω μ παθολόγο και ότι μου πει μα τον ρωτήσω πριν το πάρω ! Πήρα βέβαια ας σ την παθολόγο μου και μ ειπε τα ίδια . Αρκετό νερό αλλά γουλιά γουλιά γιατί θα κάνω εμετό και ντεπόν 2 χαπάκια , και αν αύριο δεν πέφτει να ξανά μιλήσουμε ! Σήμερα δεν είχα πυρετό το πρωί  όμως έχω βαρύ κεφάλι και πιο έντονο βήχα ! Τώρα εχω πάλι δεκατα 37.3 
εκανες τεστακι εσυ να δεις αν έχεις κάποια γρίπη η κορονοιο ; Εγώ βρίσκομαι στην 17η εβδομάδα ! Δεν έχω ιδεα πως κόλλησα , ο άντρας μου είναι μια χαρά ! Μάλλον στην δουλειά μου ! 

Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλά τώρα από 12.12 δεν έχω ηρεμήσει πέρασα αυτό με εμετούς και διάρροια, πυρετό  τώρα είμαι στο συνάχι που να μην έκανα το εμβόλιο της γρίπης. Όπως είπες γουλιά γουλιά νερό.  Σιρόπι κρεμμύδου καθ πολλές γαργάρες με αλατόνερο.  

στις πριν 5 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Εγώ διανύω την 21η εβδομάδα, έχουμε και μετακόμιση και έχει πάει λίγο πίσω γιατί με 2 μωράκια δεν μπορείς να κάνεις και πολλά! 

Έχω μια ιδέα! Τι θα λέγατε να πει η καθεμία λίγα πράγματα γι’αυτήν, πού μένει, τι ηλικία έχει, πόσα παιδάκια έχει, με τι ασχολείται κλπ

Μετακόμιση 2 μωρά και εγκυμοσύνη εσύ είσαι θηρίο ρε πριγκίπισσα.  Θα σε φωνάζω θηρίο. Χαρά στο κουράγιο σου. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Εγω θα πω και όνομα γιατί το έχω αναφέρει αρκετά.εσεις δε χρειάζεται ☺ εάν δε θέλετε. 

Με λένε Ελπίδα ζω στη Γερμανία εδώ και 10 χρόνια έχω έναν μικρό 5 χρόνων ηλικία 33 αφού δε ζητάς κιλά καλά είμαστε 😅😅😅🤣🤣🤣 

@vou.95 , @Princess28, @Παρασκευαιδου σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις απαντήσεις ηταν πολυ βοηθητικές και με χαλάρωσαν μέσα μου…

Σήμερα ευτυχώς ξύπνησα πολύ καλύτερα , ελπίζω να μπορέσω να φάω και κάτι.. ευτυχώς τα τεστ ηταν αρνητικά… μάλλον γαστρεντερίτιδα «απλά»…

Πωπωωω… πολυ καθυστερούν οι αναρτήσεις για όσες είμαστε νέα μέλη… τα παραπάνω τα εςτειλα το πρωί… 

ειμαι Περδίκη πλέον αλλά δεν Παύλο να εχω αγωνία για τη Δευτέρα που ειναι η Β επιπέδου…

Το δικό μου όνομα είναι Ελένη και είμαι 40 ετών! Είμαι καθηγήτρια και αυτό θα ειναι το πρώτο μας πολύ-πολύπόθητο μωράκι !!! 🥰

στις πριν 11 ώρες, ο/η Elana είπε:

Πωπωωω… πολυ καθυστερούν οι αναρτήσεις για όσες είμαστε νέα μέλη… τα παραπάνω τα εςτειλα το πρωί… 

ειμαι Περδίκη πλέον αλλά δεν Παύλο να εχω αγωνία για τη Δευτέρα που ειναι η Β επιπέδου…

Το δικό μου όνομα είναι Ελένη και είμαι 40 ετών! Είμαι καθηγήτρια και αυτό θα ειναι το πρώτο μας πολύ-πολύπόθητο μωράκι !!! 🥰

Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ελένη . Κυκλοφορεί αυτό το διάστημα η γαστρεντεριτιδα εσύ είπαμε νεράκι;-) ειδικά τώρα που το κρατάς. Μη στεναχωριέσαι έτσι και σε εμένα και όλα καλά

Βέβαια εγώ χθες βγήκα θετική δεν ξέρω  τι άλλο θα περάσω σε αυτή την εγκυμοσύνη  :-( σχω έντονο βήχα και βουλωμενη μύτη για να δω τι θα μου πει η γυναικολόγος ανοίγει σήμερα το απόγευμα.  

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ελένη . Κυκλοφορεί αυτό το διάστημα η γαστρεντεριτιδα εσύ είπαμε νεράκι;-) ειδικά τώρα που το κρατάς. Μη στεναχωριέσαι έτσι και σε εμένα και όλα καλά

Βέβαια εγώ χθες βγήκα θετική δεν ξέρω  τι άλλο θα περάσω σε αυτή την εγκυμοσύνη  :-( σχω έντονο βήχα και βουλωμενη μύτη για να δω τι θα μου πει η γυναικολόγος ανοίγει σήμερα το απόγευμα.  

Ωωωω!!!! Αμάν βρε παιδί μου! Τι χαμός είναι αυτός!!! Πραγματικά Ελπίδα λυπάμαι πολυ και εύχομαι να περάσει πολύ πολύ γρήγορα και όσο πιο ελαφριά γίνεται!

Εντωμεταξει δεν ξερω τι ηταν καλύτερα, όταν δεν νιώθαμε καθολου το μωρό ή τωρα; Γιατι τωρα αν δεν τη νιώσω καμια μερα δημιουργεί αμεσως άγχος! Όπως αυτές τις μέρες με την ασθένεια… τελος πάντων… 3 μέρες ακόμα…😅

Πάντως ειλπαμε πως μετά τη Β επιπέδου για γούρι θα πάρουμε αμεσως τα πρωτα φανελάκια! 😁

πολυ καλημέρα σε όλες ! 🥰 😘 ❤️

Καλημέρα κορίτσια,

@Elana περαστικά σου, μην ανησυχείς πιστεύω πως τα μωράκια μας είναι καλά προστατευμένα.

Δυστυχ΄ώς οι ιώσεις είναι πολλές, περαστικά και στις υπόλοιπες! Αχ αυτοι οι εμετοί, έχω να κάνω από την Κυριακή μακάρι να ξεμπέρδεψα η τουλάχιστον ας είναι μία φορά την εβδομάδα.

Πήγα την Τρίτη στον γιατρό είμαστε 330 γρ, καθόταν σε πολύ λάθος θέση για να δούμε το φύλο αλλα λίγο που άνοιξε τα πόδια σαν αγοράκι φάνηκε πάλι. στη Β θα το δούμε σίγουρα η οποία πρέπει να ΄γίνει από 17/01 έως και 8/2 περιμένω τηλέφωνο από τον γιατρό να μου πει πότε ακριβώς, να περάσει κ αυτό να κάνω κ εγώ καμία μικρή αγορά να ανέβει η διάθεση. Σε άλλα λόγια είμαι ΠΑΛΙ συναχωμένη και με λίγο πονόλαιμο κι εγώ!! Έλεος φέτος!

Το όνομα μου ε΄΄ιναι Μαρία , είμαι από Εύβοια και είμαι υπάλληλος γραφείου! Είμαι 32 ετ΄ων και έχω ένα αγοράκι 3,5 ετών!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...