Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Μαΐου 2023

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η marakineos είπε:

πάνω απ'όλα αυτό να είναι γερά μωράκια, τίποτα άλλο!! Θα ήθελα κοριτσάκι γιατί ήδη έχω ένα αγοράκι αλλά οκ εννοείται και ένα 2ο αγοράκι καλοδεχούμενο! Δεν μου έχει κλείσει ακόμη για β επιπέδου, πιστεύω θα είναι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη!

Εγω έχω 04.01 β επιπέδου.. λογικά το πολύ μέχρι αρχές Φεβρουαρίου θα σου πει. Και εγώ όταν είδα στον υπερηχο λέω οοοοο .. και με κοιτάει τι θα ήθελες; ; λεω κοριτσάκι (έχω έναν μπόμπιρα) αλλά λέω το είδα είναι αγοράκι. Φυσικά και χαρήκαμε και ανυπομονώ.  

Όταν θα ξέρεις μου λες να σε βάλω στον πίνακα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 226
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 28/12/2022 at 12:21 ΠΜ, ο/η Princess28 είπε:

Χαχα..εμάς κοριτσάκι μας είπαν💕🎀

Αα ωραία, κατάλαβα..η μαμά μου είναι από Γερμανία, από Βρέμη, βόρεια αν ξέρεις! Και τι έχεις σπουδάσει αν επιτρέπεται; (Έτσι να γνωριστούμε λίγο☺️)

Ναι ξέρω που είναι λόγο του επαγγέλματος  😁 logistikmanagement φτιάχνω πλάνα μεταφορών και είναι αρκετά αγχωτικό γιατί μπορεί να είσαι σπίτι και να χτυπήσει το τηλέφωνα πάσα στιγμή πχ χάλασε το φορτηγό κτλ ετοίμασε νέο πλάνο κτλ γιατί το εμπόρευμα είναι κατεψυγμένα ή ψυγείου και θα χαλάσει. Και αντε αν γίνει αυτό πάει και έρχεται.  Ένα βράδυ τηλ από οδηγό τον τρακαραν και το φορτηγό αναποδογυρισε ενώ μου έλεγε ο άνθρωπος καλά είμαι προληπτικά με πάνε στο νοσοκομείο αν δεν τον έβλεπα θα έσκαγα.. για εμενα οι οδηγοί μας είναι η καρδιά! Χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε.  

Τωρα τελειώνει το συμβόλαιο μοθ και ίσως δω αργότερα κάτι με λιγότερες ευθύνες. 

στις On 28/12/2022 at 6:49 ΠΜ, ο/η Elana είπε:

Αχ @Παρασκευαιδου εξακολουθείς να μη με βάζεις στο πινακάκι!!! 😅 Ειμαι κι εγω εδωωωωωω με ενα κοριτσάκι μεσα μου με πητ 20/05!

❤️

Έχω τα χρονάκια μου μη με μαλώνεις 😁😆😆 έφτασε..  

στις On 28/12/2022 at 8:44 ΠΜ, ο/η kaounmar είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εγώ καλά δόξα το Θεό! Χθες κάναμε Β επιπέδου και όλα καλά μας τα βρήκε, η μπέμπα μεγαλώνει!!! Ευχομαι σε όλες σας καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις που έρχονται και γερά μωράκια!!! Με το καλό το νέο έτος, υγεία και χαρές!!!

Τι υπέροχα φιλενάδα μου.. 🥰💟🥰💟💗

στις πριν 8 ώρες, ο/η marakineos είπε:

Εγώ δεν σας λέω σίγουρα φύλο αν και φάνηκε αγοράκι! Μας είπε στο επόμενο ραντεβού θα ξέρουμε σίγουρα οπότε θα σας ενημερώσω.

Για άλλη μία φορά έχω κολλήσει από τον μικρό μου και μου εχει μείνει ένας άσχημος βήχας, αύριο πάω στον γιατρό φοβάμαι πως θα χρειαστεί αντιβίωση.

Περαστικά σου . Έχει δοκιμάσει κρεμμυδομελι σιρόπι;  

Θα κόψεις ένα κρεμμύδι θα βάλεις βραστό νερό μέσα ίσα ίσα μόλις λ8γακι κρυώσει ρίξε και μέλι και αρκετά συχνά να πίνεις.  Και στον μικρό δίνω συχνά. 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Elana είπε:

Αχ τι ωραιααα!!! Αλήθεια εχω μια απορία, στην Β επιπεδου  εχει εικόνα τύπου 3d ή ειναι όπως και στην αυχενική;

Άντε με το καλό με το καλό με το καλό να ακούσουμε όλες καλά νέα και στη δική μας!!! ❤️

Σε εμένα και στην αυχενική το γύρισε σε 3 d αλλά είπε ίσως να μη φαίνεται καθαρά.  Οκ έβλεπα αρκετά άλλα όχι όσο αργότερα που πραγματικά έτσι ίδια φτάτσουλα όταν κοιμόταν ήταν.  

Τωρα την άλλη εβδομάδα που θα κάνω θα σε ενημερώσω αν έκανα και 3d 

@kaounmar 09.05.2023 - 💟

@lia.t 11.05.2023 

@Παρασκευαιδου 16.05.2023 💙

@Elana 20.05.2023 💟

@Princess28 28.05.2023 💟

@lianask 29.05.2023

@marakineos 02.06.2023

@vou.95 19.06.2023 💙

στις πριν 10 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Περαστικά σου . Έχει δοκιμάσει κρεμμυδομελι σιρόπι;  

Θα κόψεις ένα κρεμμύδι θα βάλεις βραστό νερό μέσα ίσα ίσα μόλις λ8γακι κρυώσει ρίξε και μέλι και αρκετά συχνά να πίνεις.  Και στον μικρό δίνω συχνά. 

ωραία ιδέα θα το δοκιμάσω δεν το είχα ακούσει, δυστυχώς εξελίχθηκε σε ακροαστικά, μου έδωσε αντιβίωση ο γιατρός και εισπνοές φυσικά σε συνεννόηση με τον γυναικολόγο.

στις πριν 10 ώρες, ο/η marakineos είπε:

ωραία ιδέα θα το δοκιμάσω δεν το είχα ακούσει, δυστυχώς εξελίχθηκε σε ακροαστικά, μου έδωσε αντιβίωση ο γιατρός και εισπνοές φυσικά σε συνεννόηση με τον γυναικολόγο.

Περαστικά κοριτσάκι μου.  Τσάι με τζίντζερ να πίνεις επίσης.  Ναι άμα ψάξεις είναι πολύ καλό σιρόπι. Γενικά το κρεμμύδι.  Ακόμα και σε στραμπουλιγμα. 

Πετσέτα  βαμβακερη , βράσε το κρεμμύδι και μετά βάλε το στην πετσέτα.  Και στο στήθος σου θα σε βοηθήσει πολύ. 

Καλή χρονιά και απο μένα κορίτσια! Σας είχα γράψει και πριν καμια βδομάδα αλλά δεν δημοσιεύτηκε! Περιμένουμε και εμείς το πρώτο μας παιδάκι και μας έδωσε ο γιατρός ΠΗΤ 02/05. Καλώς σας βρήκα!

στις πριν 5 ώρες, ο/η maryliaa είπε:

Καλή χρονιά και απο μένα κορίτσια! Σας είχα γράψει και πριν καμια βδομάδα αλλά δεν δημοσιεύτηκε! Περιμένουμε και εμείς το πρώτο μας παιδάκι και μας έδωσε ο γιατρός ΠΗΤ 02/05. Καλώς σας βρήκα!

Με το καλο κοριτσι μου το μωρακι σου !!! χρειαζεται 20 δημοσιευσεις για να δημοσιευονται αμεσως τα σχολια ❤️ καλη χρονια με υγεια! 

Καλή χρονιά σε όλες μας!!!! Εύχομαι σε όλες μια καλή γέννα , υγεία και η νέα χρονιά να μας φέρει Αγκαλιά με τα μωράκια μας!!! 🥰

Καλως όρισες maryliaa !!! 

Κορίτσια δεν ξερω για εσάς αλλα εγώ στις γιορτές του δώσα και κατάλαβε στα γλυκά!!!😅 

και τί απότομα που φουσκώνει πλέον η κοιλιά μας βδομάδα  την  βδομάδα! 😅

πολλά φιλιά!!!

Παρασκευαίδου τωρα μάλιστα!!!🤣😂 μπήκα στο μαγικό πινακάκι! ❤️

κορίτσια μου καλή χρονιά! εύχομαι αλήθεια ότι καλύτερο σε όλες σας, στις μανούλες να έχουν πάντα υγεία και ευτυχία τα μωράκια σας, σε αυτές που περιμένουν μια τελειομανής εγκυμοσύνη και σε όσες προσπαθούν πολύ πολύ γρήγορα ένα θετικό τεστ!

Εγω δεν είχα εύκολα Χριστούγεννα. Ειμαι 24η εβδομαδα και ενω μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσυνη έκανα τη β επιπεδου πριν 2 εβδομαδες και ήταν όλα μια χαρά πέρα από τη δική μου μητριαια αρτηρια που μια τιμή ήταν πιο τσιμπημένη. Απο την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα να έχω πετρώματα, δεξιά ή αριστερά, σαν συσπάσεις όταν κουράζουν επειδή τις τελευταίες μέρες κουράστηκα παραπάνω και στον υπέρηχο το είδε και ο γιατρός, μου είπε ότι το βλέπει λίγο στριμωγμενο και φαίνεται ότι έχω κουραστεί. Συσταση 30 λεπτά περπατημα κάθε μέρα τίποτα παραπάνω και να με δει σε μια εβδομάδα.  Δεν έφτανε αυτο έκανα κολπική καλλιεργεια προληπτικά και βρήκε ουρεοπλασμα, άρα μου έδωσε 1 εβδομάδα zithromax. Εχω στεναχωρηθει πολυ γιατί ενώ μου είπε ότι είναι πολύ συχνό, δεν είχα ποτέ κανένα μικροβιο  και βρήκα τη στιγμή να κολλησω. μάλιστα στην 7η εβδομάδα η καλλιέργεια ήταν πεντακάθαρη. Φοβαμαι πολύ γιατί διαβάζω συνδέσεις αυτού του μικροβιου με πρόωρο τοκετό, έχει κάποια από εσάς κάποια ανάλογη εμπειρία;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elenakk είπε:

κορίτσια μου καλή χρονιά! εύχομαι αλήθεια ότι καλύτερο σε όλες σας, στις μανούλες να έχουν πάντα υγεία και ευτυχία τα μωράκια σας, σε αυτές που περιμένουν μια τελειομανής εγκυμοσύνη και σε όσες προσπαθούν πολύ πολύ γρήγορα ένα θετικό τεστ!

Εγω δεν είχα εύκολα Χριστούγεννα. Ειμαι 24η εβδομαδα και ενω μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσυνη έκανα τη β επιπεδου πριν 2 εβδομαδες και ήταν όλα μια χαρά πέρα από τη δική μου μητριαια αρτηρια που μια τιμή ήταν πιο τσιμπημένη. Απο την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησα να έχω πετρώματα, δεξιά ή αριστερά, σαν συσπάσεις όταν κουράζουν επειδή τις τελευταίες μέρες κουράστηκα παραπάνω και στον υπέρηχο το είδε και ο γιατρός, μου είπε ότι το βλέπει λίγο στριμωγμενο και φαίνεται ότι έχω κουραστεί. Συσταση 30 λεπτά περπατημα κάθε μέρα τίποτα παραπάνω και να με δει σε μια εβδομάδα.  Δεν έφτανε αυτο έκανα κολπική καλλιεργεια προληπτικά και βρήκε ουρεοπλασμα, άρα μου έδωσε 1 εβδομάδα zithromax. Εχω στεναχωρηθει πολυ γιατί ενώ μου είπε ότι είναι πολύ συχνό, δεν είχα ποτέ κανένα μικροβιο  και βρήκα τη στιγμή να κολλησω. μάλιστα στην 7η εβδομάδα η καλλιέργεια ήταν πεντακάθαρη. Φοβαμαι πολύ γιατί διαβάζω συνδέσεις αυτού του μικροβιου με πρόωρο τοκετό, έχει κάποια από εσάς κάποια ανάλογη εμπειρία;

Καλημέρα, κορίτσια καλή χρονιά σε όλες! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

Σχετικά με το ουρεόπλασμα θα έλεγα να μην αγχώνεσαι, στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη το είχα από την αρχή, ο γιατρός περίμενε να φτάσω 5 μηνών και μου έδωσε αντιβίωση zithromax. Tελείωσα την αγωγή και δεν με έβαλε καν να ξανακανω καλλιέργεια δεν ανησυχούσε, έκανα ξανά καλλιέργεια στον 8ο και δεν υπήρχε πια.

Σχετικά με τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω παραπάνω, συσπάσεις είχα κι εγώ από πάρα πολύ νωρίς στην προηγούμενη αλλά γέννησα φυσιολογικά στις 38 εβδομάδες . Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marakineos είπε:

Καλημέρα, κορίτσια καλή χρονιά σε όλες! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

Σχετικά με το ουρεόπλασμα θα έλεγα να μην αγχώνεσαι, στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη το είχα από την αρχή, ο γιατρός περίμενε να φτάσω 5 μηνών και μου έδωσε αντιβίωση zithromax. Tελείωσα την αγωγή και δεν με έβαλε καν να ξανακανω καλλιέργεια δεν ανησυχούσε, έκανα ξανά καλλιέργεια στον 8ο και δεν υπήρχε πια.

Σχετικά με τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω παραπάνω, συσπάσεις είχα κι εγώ από πάρα πολύ νωρίς στην προηγούμενη αλλά γέννησα φυσιολογικά στις 38 εβδομάδες . Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!

σε ευχαριστώ κορίτσι μου, η αλήθεια είναι ότι πέσανε μέσα σε μια εβδομάδα όλα μαζί γιαυτό και έχω πέσει κι εγώ τόσο πολύ αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη 

στις πριν 20 ώρες, ο/η Elenakk είπε:

σε ευχαριστώ κορίτσι μου, η αλήθεια είναι ότι πέσανε μέσα σε μια εβδομάδα όλα μαζί γιαυτό και έχω πέσει κι εγώ τόσο πολύ αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη 

σε καταλαβαίνω απόλυτα, όσο μπορείς θετική σκέψη!!

στις On 3/1/2023 at 8:19 ΠΜ, ο/η Elenakk είπε:

Κοριτσάκι μου  μην κάνεις το λάθος μου... διάβαζα σε ίντερνετ απ τις αρχές μέχρι και πριν μια εβδομάδα τα διάφορα που είχα και τελικά μόνο στεναχώρια είχα. Τίποτα δεν είναι αυτό στην εβδομάδα που είσαι και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα και με θεραπεία όλα καλά μέσα σε μια εβδομάδα είχα ξεμπερδέψει. Στην εγκυμοσύνη βγάζουμε πιο εύκολα μην αγχώνεσαι 😊 μαγνήσιο σου εδωσε; για τις συσπάσεις; 

Εγω πήγα για την Β επιπέδου.  Σε εμένα έκανε 3D αλλά έχω ένα ζιζάνιο το οποίο δεν  έλεγε να φύγει από εκείνο το σημείο ώστε να τραβήξει μια όμορφη φωτο.και να τον χαρούμε.  Όλα μια χαρά είναι 480γρ το θηριακι μου. 

Πήγαμε να δούμε μερικά μπεμπέ πράγματα, κάνω έρευνα αγοράς για κάθισμα αυτοκινήτου.  Αν και έχω και 2 στο νου μου . Για τα λεφτά που διαθέτω και την ασφάλεια.  Τελικά είχαν εκπτώσεις και πήρα και δύο πραγματάκια 

received_715927066857645.jpeg

στις πριν 11 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγω πήγα για την Β επιπέδου.  Σε εμένα έκανε 3D αλλά έχω ένα ζιζάνιο το οποίο δεν  έλεγε να φύγει από εκείνο το σημείο ώστε να τραβήξει μια όμορφη φωτο.και να τον χαρούμε.  Όλα μια χαρά είναι 480γρ το θηριακι μου. 

Πήγαμε να δούμε μερικά μπεμπέ πράγματα, κάνω έρευνα αγοράς για κάθισμα αυτοκινήτου.  Αν και έχω και 2 στο νου μου . Για τα λεφτά που διαθέτω και την ασφάλεια.  Τελικά είχαν εκπτώσεις και πήρα και δύο πραγματάκια 

πόσο όμορφο!!

Τι καλά που έκανες Β και ξένοιασες και από αυτό! Τη θεωρώ ίσως τη σημαντικότερη εξέταση!

Εγώ την Τρίτη πάω στον γιατρό και θα μου πεί πότε και για Β.

Ξεκίνησα και σίδηρο γιατί έπεσε η φερριτίνη στα πατώματα!

στις πριν 11 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τι ομορφα που πηγαν ολα καλα. κριμα που δεν βγηκε ομορφη η φωτο , εστω να υπαρχει στην γ' επιπεδου χαχα! Εχετε βρει καροτσια κτλ ?

στις πριν 7 ώρες, ο/η marakineos είπε:

πόσο όμορφο!!

Τι καλά που έκανες Β και ξένοιασες και από αυτό! Τη θεωρώ ίσως τη σημαντικότερη εξέταση!

Εγώ την Τρίτη πάω στον γιατρό και θα μου πεί πότε και για Β.

Ξεκίνησα και σίδηρο γιατί έπεσε η φερριτίνη στα πατώματα!

Είχα άγχος με την αφυδάτωση αλλά ευτυχώς το είχα προλάβει νωρίς. Ωχ το χω άγχος αυτό με το σίδηρο... τι σου εδωσε; παλια μου είχαν δώσει κάτι σαν αίμα είχε γεύση πολύ χάλια γεύση. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...