Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια......Πολλες, πολλες, πολλες γλυκιες ευχες να συνοδευουν απο εδω και περα εσενα και το μωρουλι σου.Σου ευχομαι μια πραγματικα ομορφη εγκυμοσυνη....κι ελπιζω συντομα να καταφερουμε και οι υπολοιπες να νιωσουμε την χαρα της μητροτητας και να απολαυσουμε συναισθηματα αναλογα με τα δικα σου.ευχομαι να κυλησουν γρηγορα αυτοι οι 9 μηνες και να ειναι μερικοι απο τους πιο ομορφους της ζωη σου.φιλια πολλα.

  • Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

dominique με το καλο κοριτσακι μου!!!!!περιμενα πως και πως να γυρισω σπιτι απο την δουλεια για να διαβασω τα αποτελεσματα σου.με δακρυα χαρας στα ματια ευχομαι σε εσενα και στον αντρουλη σου με το καλο το μωρακι σας.φιλακια πολλα!!!!!αντε κοριτσια και στα δικα μας!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια Dominique μου, πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!:woohoo:

τα περιγραφεις τοσο τοσο ωραια!!!

καλη εγκυμοσυνη να εχεις κοπελα μου και με το καλο σε λιγους μηνες να φερεις το μπεμπακι σου στο κοσμο!!!

φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσια με έχετε κατασκλαβώσει με την ανταπόκριση σας!Δεν έχω λόγια!Anastacia μου σε ευχαριστώ, δε το πιστεύω ότι έχω συγκινήσει τόσες κοπέλες!(Είναι κάποιες στιγμές απογοήτευσης που δεν ξεχνιούνται και τις έχουμε ζήσει κοπέλες εδώ,δεν είμαι η μόνη, αυτό κατάλαβα όταν πρωτοήρθα στο mammy).Chrisami περίμενες να γυρίσεις σπίτι για να διαβάσεις τα νέα;τι να πω!Δε σε πιστεύω!Σε ευχαριστώ!Mitsaki..ώστε τα περιγράφω ωραία ε;πάει η γλώσσα ροδάνι με τα γεγονότα χιχι..Λιακι Kider Ανθή σας ευχαριστώ..aliky μου σε ευχαριστώ, αν δεν αλλάξω κατηγορία σε λίγο καιρό, δε θα είναι πρέπον προς τις κοπέλες που προσπαθούν, να διαβάζουν για την εγκυμοσύνη και την εξέλιξη της, το ξέρω από πρώτο χέρι..εξάλλου στο ίδιο φόρουμ είμαστε όλες.Nιώθω τόσες κοπέλες εδώ μέσα που βιώνουν τα ίδια συναισθήματα με αυτά που βίωνα μέχρι πρόσφατα κι εγώ, γι'αυτό και τα αγαπάω τόσο πολύ και τους εύχομαι ολόψυχα να ζήσουν αυτό που ζω τώρα. Τόσα αρθρα ''θέλω μωράκι'',''ξέσπασμα'',''δεν αντέχω άλλο'', τι να πρωτοθυμηθώ, κι ευτυχώς βρήκαμε καταφύγιο στο mammyland γιατί μόνο εδώ καταλαβαίνουμε απόλυτα η μία την άλλη.Και στηρίζουμε η μία την άλλη!Aeriko32 πολύ σοφή κουβέντα είπες!Ifigeneia η κόρη σου είναι πανέμορφη!Σουηδέζα δεν την έλεγες;Καλέ είναι πιο κούκλα από τα μωρά των διαφημίσεων!Να τη χαίρεστε!Κορίτσια είστε όλες διαμάντια!

Δημοσίευση

ΒΡΕ DOMINIQUE EIPAME... EΔΩ EIMAΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!:laugh: :laugh: ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ 8Α ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ....ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ !

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Δημοσίευση

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ..ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΑΚΙ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...